If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Два деня и две нощи обикалям по реални кръчми. И с едни капризни представители на по-якичкия пол - тук телавизора бил малък, там било много шумно и не се чували коментарите за мача, в заведението горещо, на терасата духа вятър ..., манииии
А снощи беше връхта - едната маса викаше за Аржентина, другата за Швейцария. Хранех големи надежди, че след последния съдийски сигнал пиперливите подмятания ще преминат в грандиозен търкал ... Обаче, уви - до пряк сблъсък не се стигна
Наздраве!
В такива моменти си правя майтап като се изкажа зле първо за единия, после за другия лагер, като ме загледат на криво им казвам, че не разбира от футбол, важно е търкал да става и "всички се засмяха" като ме гледат какво съм хилаво и ненормално
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Два деня и две нощи обикалям по реални кръчми. И с едни капризни представители на по-якичкия пол - тук телавизора бил малък, там било много шумно и не се чували коментарите за мача, в заведението горещо, на терасата духа вятър ..., манииии
А снощи беше връхта - едната маса викаше за Аржентина, другата за Швейцария. Хранех големи надежди, че след последния съдийски сигнал пиперливите подмятания ще преминат в грандиозен търкал ... Обаче, уви - до пряк сблъсък не се стигна
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не жалею, не зову, не плачу,
Все пройдет, как с белых яблонь дым.
Увяданья золотом охваченный,
Я не буду больше молодым.
Ты теперь не так уж будешь биться,
Сердце, тронутое холодком,
И страна березового ситца
Не заманит шляться босиком.
Дух бродяжий! ты все реже, реже
Расшевеливаешь пламень уст.
О моя утраченная свежесть,
Буйство глаз и половодье чувств.
Я теперь скупее стал в желаньях,
Жизнь моя! иль ты приснилась мне?
Словно я весенней гулкой ранью
Проскакал на розовом коне.
Все мы, все мы в этом мире тленны,
Тихо льется с кленов листьев медь...
Будь же ты вовек благословенно,
Что пришло процвесть и умерет
Ко стаа бря Жибри ... пиенето ли ви присяда
Отивам да си зема две бирички .... щот то дълга история .... абе неделя сътрн така ме сецна у областта на кръста .... сефте изпитах таквази болка , явно остарявам .У бърза помощ казаха,че било дискова херния,пък аз си мислех че е бъбреци.Тааааа ... не знам кво ще е,ама мисля да не му давам шанс като изкарвам на челна позиция махмурлука
Питам аз - няма ли у тая Кръчма барем един Петър или Павел - че да викне едно пиене на целокупната клиентела!?
Ко няма, поне Кев да се яви и да почерпи, щот днес било ден на р. Дунав, пък нали неговия хабитат е крайречен
Наздраве!
Мечо
Народът полудя Всичко живо се юрна към банките, вместо да се натресе у първата кръчма /както е редно да става в петък/.
Наздраве, за мое здраве и това на околните!
нещо ми е хладно, я по едно винце да пийнем
Сериозните теми винаги в кръчмите са се бистрили...предадоха традицията и виж, кво става
Наздраве
Народът полудя Всичко живо се юрна към банките, вместо да се натресе у първата кръчма /както е редно да става в петък/.
Наздраве, за мое здраве и това на околните!
Мечо
Коментар