Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЧестито на всички! Ама да не забраяме и Шекер Байрям...
[ATTACH=CONFIG]n3603415[/ATTACH]А ако има много кандидати, ще оставя за ближните, , и без това от карантината се понатрупа някое килце, та "жертвата" ще има благородна цел и по-лесно да се направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Докът чакате, Ендито да не вземе пак да изреве, че не го броим за хомо сапиенс?
Наздраве, Вълчо-34!
Наздраве, банда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Еееее, разтопи ме!
Гледам, май Преци и Енди още светят, аз ги черпавам от твое име.
Ние с Енди чакаме да видим, какво става със съветските тон-колонки в оная тема. Бая висене падна ....
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеС Вълчо сме решили да уважим празника и да си кажем "Наздраве"
Гледам, май Преци и Енди още светят, аз ги черпавам от твое име.
Ние с Енди чакаме да видим, какво става със съветските тон-колонки в оная тема. Бая висене падна ....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата, и честит ни празник!
Наздраве!Да сипя един пръст Капитански? Айде за всички!
Най-хубавият празник! За едно от най-фундаменталните неща!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит празник и наздраве за нашите буквички мили, родни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧестит празник на всички души тогава , извътре и извън заведението,
Едно ми е слънчево днес на душата, И добрютро с едно кайве
Да си призная, отдавна не бях чел цялото стихотворение, а пък научих, че баба ми е живяла в къщата, в която Пипков е дооформил мелодията, стига да е вярно, че в училище я е направил/съчинил под въздействието на декламиращ ученик.
Наздраве!
Детенце убаво, пиленце любаво, къде под мишница, с таз малка книжчица!
(Ако съм сбъркал, моля за извинение!)И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеГолямо СОРИ всеки може да извади, ама душата, душата е важна!
Наздраве с... абе още не съм решил, какво ще пия. Та с каквото ми сипете...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да не навлизаме в стилистиката на онаа тема, що бих могъл да се изхвъргам, че Сори-то ми е големо поне 33 инча. И ще се чудите от де съм го взел това дълго, протяжно Сори.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобре, че поне СОРИ-ту ти голямо
Наздраве с... абе още не съм решил, какво ще пия. Та с каквото ми сипете...
Коментар
Коментар