Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На зла круша, зъл прът.
Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
Наздраве!
Коментар
-
Мама е А, тати е В, сестра ми е АВ... кака е О група. Нося кръвната група на майката на баща ми. Вероятността дете на родители с А и В група да се роди с О е около 6%.
Наздраве, Мрънкало!
https://roditel.bg/kravnata-grupa-na...lite-tablitsa/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Доколкото знам, всички дечица взимат на татко си кръвната група. Би трябвало всички сестрички да сте група В. Надявам се, че не разбивам детския наивитет у теб, защото е редно да си посветена в тез зависимости. Но не съм спец все пак.
И при мен си сторила пакости, но само силна буря е било без градушка. Не видях големи поражения, освен полегнали клони. Силата ти отслабва явно. Така че я пести за Чиче. Той поне Португалия ти обещава. А аз за такива като теб - само Зли дол. Както се казва, на зла айдучка - зъл дол. Наздраве, Дрънлошотийке!
Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМи то почти не остана свястна бира в България. Сериозно се замислям за собствено производство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеБило полезно да се подсилваш с кръвчица. Не отричай народния опит. Наздраве!
П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа стига с тая кръв бе, да не сте вампири!
Хай наздраве с една бира!
П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.
Коментар
-
Мама е А, тати е В, сестра ми е АВ... кака е О група. Нося кръвната група на майката на баща ми. Вероятността дете на родители с А и В група да се роди с О е около 6%.
Наздраве, Мрънкало!
И при мен си сторила пакости, но само силна буря е било без градушка. Не видях големи поражения, освен полегнали клони. Силата ти отслабва явно. Така че я пести за Чиче. Той поне Португалия ти обещава. А аз за такива като теб - само Зли дол. Както се казва, на зла айдучка - зъл дол. Наздраве, Дрънлошотийке!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Май разградският гел беше тая група и търсеше крводаряване. Или някоя друга популярна фигура да беше. Само дето разбрахме, ча със сестра ти различни бащи са ви правили. Ставаш все по съмнителна, кой е минал и заминал, но оставил дяволито дете.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ба, уникат. Сестра ми е АВ+. В еволюционно отношение това е най-младата кръвна група
Наздраве!
П.П. Наистина е най-рядката кръвна група в света. Сестра ми е регистрирана като кръводарител и редовно дава кръв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Буахаха, тя моята кръв синя бре - ще рахатяса, че и акъл мое му дойде, вероятно. Отделно съм АБ положителна, та не съм баш за всеки, само за избрани - чел съм някъде, че АБ била харалтерна само за източните народи тип Япония и Корея, в Африка ич я нямало, а в Европа е под 5%. Уникат съм, уникааааат
Наздраве!
П.П. Наистина е най-рядката кръвна група в света. Сестра ми е регистрирана като кръводарител и редовно дава кръв.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не мога да разбера, какво току изхленчиш на всеослушание!? Наместо да се радваш, де те държа у такваз добра кондиция на тия ти години - ти само се оплакваш.
Наздраве и благодаря за тортата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Малей, грозна работа, мене такъв щвал ме пра 2004 година у Шуменското пристанище, близо до катедралата. Файтона стана на формички за лед, ама джамовете оцеляха. Наздраве за четвъртък!
Коментар
-
Ъхъ ... Ич не ми се мисли за горкия човечец, де е станал реципиент.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар