Тук чакаме един свети чиляк.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Знаех си аз! Само дето женският вариант не е толкова добродушен и симпатичен, ами напротив. Все гледа да ухапе нещо наоколо си и после доволно реве гърлено. Наздраве, Дрънчубке!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Същи Чубака, ама женски вариант.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Питам се, има ли розова опашчица тоз прасе-ц или само с четина е снабден? Наздраве, Дрънпрасьо!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
И ти взе да повтаряш кат Арахната. Малеййй, деменция налегна част от клиентелата на Кръчмата.
Наздраве, 4i40!
Коментар
� -
Забелязвам, че тоя прасец твърде много вълнува въображението ти. Дан вземеш се гътнеш от напорите на фантазиите
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Коментар
� -
И ти взе да повтаряш кат Арахната. Малеййй, деменция налегна част от клиентелата на Кръчмата.
Наздраве, 4i40!
Инвестора не искаше да ми приема поста и аз натисках, натисках....та затова....
пп Дименсията е убаво нещо - ни помниш кога, ни с кого, ни колко пъти....
Наздраве, tnm !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аааа, не само неговата фантазия...
И аз си мисля, че ако за тоз прасец вържа едно рало, найш ли колко работа ще се овърши на нивата....?
Не мрънкам много ноо, Наздраве !
пп Гъткането е забранена тема....Виж за гушкане може да се хортува....
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Забелязвам, че тоя прасец твърде много вълнува въображението ти. Дан вземеш се гътнеш от напорите на фантазиите
Наздраве, Мрънкало!
И аз си мисля, че ако за тоз прасец вържа едно рало, найш ли колко работа ще се овърши на нивата....?
Не мрънкам много ноо, Наздраве !
пп Гъткането е забранена тема....Виж за гушкане може да се хортува....
Коментар
� -
Не я е срам! Най-редовно и регулярно - въднъж месечно, наливам й ром или акъл, а тя се жалва на всеослушание. Ше си взема и рома, и акъля, да видим кви ше ги прави тогаз. Сигурно ше мисли с римския си прасец.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Нещо много се навъдиха тез, де чакат да ги черпят. Мисля, че аз, ти и Арахната сформираме групичка с предостатъчно участие.
Наздраве!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от поп Аврам Разгледай мнениеОт дълъг път идвам и видяха немощните ми очи вече стара пивница и чух гласа Господен: влез Авраме вътре. И влязох аз. А вътре пивницата празна. И седнах аз и ето чакам да влезе некой та да почерпи божия служител с блага ракийка та да намокря изсъхналите си устни. И чакам аз. А никой вече час не влиза.
Коментар
�
Коментар