Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега с Вълчо ще пием по едно голямо Хенеси за здравето на Арахната и за наше здраве!
Наздраве!
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСега с Вълчо ще пием по едно голямо Хенеси за здравето на Арахната и за наше здраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Няма лазарки покрай мен, нито лазарници. Само самодиви и моите фантазии диви. Ше изказваш съболезнования на образа в огледалото. А мен ше ме фалиш, че макар млад, свеж и киселяк като краставичка за мезе, съм омъдрял и хич не тормозя вещите лица, де само кръшкат и не изпълняват вещите си задължения по списъка с индивидите за обстрел и отстрел. Наздраве за мое здраве!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеУдрииии, тая маса си е наш'та. Наздраве, Тракче, да илядиш, пък ти си знаеш на какво
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мойте съболезнования, Мрънкало! Колко станаха лазарниците?
За товое здраве - наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТова Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?
За товое здраве - наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пий през маската. Ще филтрира семките от лемончето.
От мен за всички в храма по една ладна Загорска, или кой какво душа му сака!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Не се ли прокрадваше тук таме, че поръчвал и асеновградски мавруд?
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Не се ли прокрадваше тук таме, че поръчвал и асеновградски мавруд?
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИз фейса ми попадна едно поучително материалче, та ви го предлагам като светъл пример:
https://e-vestnik.bg/24506/charchil-...WCgIm1wIhMg6XT
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....И това ще мине ...
Коментар
Коментар