If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не навлизаме в стилистиката на онаа тема, що бих могъл да се изхвъргам, че Сори-то ми е големо поне 33 инча. И ще се чудите от де съм го взел това дълго, протяжно Сори.
Убаво, че 33 инча, ама подсилено ли е или таковата ...
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Да не навлизаме в стилистиката на онаа тема, що бих могъл да се изхвъргам, че Сори-то ми е големо поне 33 инча. И ще се чудите от де съм го взел това дълго, протяжно Сори.
Два кинта за цитиране!
Днеска ладно - баш по едно 18 годишно! Наздраве!
На зла круша, зъл прът.
Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
Наздраве!
Мама е А, тати е В, сестра ми е АВ... кака е О група. Нося кръвната група на майката на баща ми. Вероятността дете на родители с А и В група да се роди с О е около 6%.
Наздраве, Мрънкало!
Доколкото знам, всички дечица взимат на татко си кръвната група. Би трябвало всички сестрички да сте група В. Надявам се, че не разбивам детския наивитет у теб, защото е редно да си посветена в тез зависимости. Но не съм спец все пак.
И при мен си сторила пакости, но само силна буря е било без градушка. Не видях големи поражения, освен полегнали клони. Силата ти отслабва явно. Така че я пести за Чиче. Той поне Португалия ти обещава. А аз за такива като теб - само Зли дол. Както се казва, на зла айдучка - зъл дол. Наздраве, Дрънлошотийке!
На зла круша, зъл прът.
Нищо не разбираш от хематология. Синът ми носи моята кръвна група.Колкото до О група, от всяка комбинация може да се получи О-ва. Има си едни схеми, вероятно може да ги намериш в нетя.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ми то почти не остана свястна бира в България. Сериозно се замислям за собствено производство.
Един ентусиаст отдавна ме убеждава, като ме светна, че на ПРОНО-то продавали материал и някъде до следствието на Развигор. Но ми се видя сложна технологията. Ракията вече я овладях, та ми стига.
Било полезно да се подсилваш с кръвчица. Не отричай народния опит. Наздраве!
П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.
Ми то почти не остана свястна бира в България. Сериозно се замислям за собствено производство.
Ма стига с тая кръв бе, да не сте вампири!
Хай наздраве с една бира!
Било полезно да се подсилваш с кръвчица. Не отричай народния опит. Наздраве!
П.п. Вчера май изпих първата си бира за годината - кенче Загорка Ретро. Избягвам бирата, но виртуално може почерпиш.
Коментар