IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Е само Вълчо ли е човек...?
    Енди, тук, в храма, за всички е едно - ако имам две питета, давам едно на ближните....След обедси пускам един Акорд 104, дето сам леко го подобрих. Не крушките - артията и механиката.
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Сега с Вълчо ще пием по едно голямо Хенеси за здравето на Арахната и за наше здраве!
      Наздраве!

Уауууу, отиде коня у .... ох как се разлива (реалното ми е арманяк, още малко има, кътам си) Бай Стамен отатъка - жени та жени - се едно не знае как некои пречат на пиьеньето......
      И това ще мине ...

Коментар

Сега с Вълчо ще пием по едно голямо Хенеси за здравето на Арахната и за наше здраве!
        Наздраве!
        Е само Вълчо ли е човек...?

Коментар

• Сега с Вълчо ще пием по едно голямо Хенеси за здравето на Арахната и за наше здраве!
          Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Click image for larger version

Name:	images (4).jpg
Views:	2
Size:	2.9 КБ
ID:	3601468 ЧРД , Бобсън !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Няма лазарки покрай мен, нито лазарници. Само самодиви и моите фантазии диви. Ше изказваш съболезнования на образа в огледалото. А мен ше ме фалиш, че макар млад, свеж и киселяк като краставичка за мезе, съм омъдрял и хич не тормозя вещите лица, де само кръшкат и не изпълняват вещите си задължения по списъка с индивидите за обстрел и отстрел. Наздраве за мое здраве!
              Вай, завалията ... Ама то с фантазии сал не се живее - трябва и малко реалност да вкараш у сивото ежедневие.
              Наздраве, Мрънкало!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Удрииии, тая маса си е наш'та. Наздраве, Тракче, да илядиш, пък ти си знаеш на какво
                Благодарим, Груич, да ти се връща! Масата е скромна, че се поналяхте от карантината. Навремето, ако си спомняш, слонски порции ви слагах.

Коментар

Мойте съболезнования, Мрънкало! Колко станаха лазарниците?
                  За товое здраве - наздраве!
                  Няма лазарки покрай мен, нито лазарници. Само самодиви и моите фантазии диви. Ше изказваш съболезнования на образа в огледалото. А мен ше ме фалиш, че макар млад, свеж и киселяк като краставичка за мезе, съм омъдрял и хич не тормозя вещите лица, де само кръшкат и не изпълняват вещите си задължения по списъка с индивидите за обстрел и отстрел. Наздраве за мое здраве!

Коментар

• Удрииии, тая маса си е наш'та. Наздраве, Тракче, да илядиш, пък ти си знаеш на какво
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Това Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?

Мойте съболезнования, Мрънкало! Колко станаха лазарниците?
                      За товое здраве - наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Това Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?

Коментар

Пий през маската. Ще филтрира семките от лемончето.

Чудесно!
                          От мен за всички в храма по една ладна Загорска, или кой какво душа му сака!
                          Наздраве!
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Не се ли прокрадваше тук таме, че поръчвал и асеновградски мавруд?
                            Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....
                            Пий през маската. Ще филтрира семките от лемончето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Мавруд и мелнишко. Ценител.

Коментар

Из фейса ми попадна едно поучително материалче, та ви го предлагам като светъл пример:
                                https://e-vestnik.bg/24506/charchil-...WCgIm1wIhMg6XT
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X