Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
С тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)
Салатата си е шопска, разбира се..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКазах, бре!
Ето, специално за теб - Наздраве!
Какво е мезето към водката?
Руските мезета са: семга малосоленная на филийка бял хляб с масълце, червен хайвер на филийка черен хляб с масълце, и мариновани гъбки
Кавказките мезета са: месо на скара (шашлици и кебапи) със свежа зеленина.
Останалото е от лукаваго ...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИзвадихте хурките и се заприказвахте за рецепти. Никой не казва Наздраве!
Ето, специално за теб - Наздраве!
Какво е мезето към водката?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеммм, бирено пандишпанче
и малко брашно към жълтъците, нали или...без
Наивник, водката има по-полезни приложения
малко скролни надолу из полезните съвети
http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topicПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
и малко брашно към жълтъците, нали или...без
Наивник, водката има по-полезни приложения
малко скролни надолу из полезните съвети
http://www.mamazavinagi.com/t123p20-topic
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНаздраве
Арти, направи ли чушките как ми се приядоха
btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
Коментар
-
btw....има една панировка, която се прави с бира и става много пухкава и хрупкава, знаете ли как става, не ми се получи като заместих водата с бира, ще да има още нещо
Благодаря за поздрава!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКъркате ли?
Коментар
-
Вие сте добре...аз съм се нарамила с 5 кг пиперки /чудейки се как точно ще си ги отнеса до вкъщи/ и сега отивам за някакво хубаво сиренце. Смятам да спретна пиперки бюрек, че от няколко дни ми ухае на тях от съседните балкони и вече не се издържа
Наздраве!
Ето по една чушчица от мен...
There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар