Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПроверено! Поне от към вина и ракии. За храната имам известни резерви. Влез им в сайта
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениехм.... накара ме да се замисля - ще го проверя
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМестенцето си е наистина 6. А и самото то си е винарска избаСтаросел
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеето това е добра идеянаблизо ли е?
Старосел
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеОт туй меню поръчвам само 4 порции боБъ...Останалото го дарявам на бедните
.....И един стар виц по тоя повод :
мое да папаш колкото ти сърце иска и плюс това има и агнешко печено само за теб
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪрммм, то у банско няма горещи басейни. В Баня става. Инак се сещам за едно местенце, ама още не знам как е зимно време щото водата отива на 30-32 градуса.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеНаздравеее!........Останалото го дарявам на бедните
.....И един стар виц по тоя повод :
В кабинета на Ленин внасят цвете в саксия.
- Как се казва това цвете, другарю? - пита Владимир Илич.
- Мушкато.
- Мушкато… - замислено повтаря Ленин, след това изтръгва цветето с корените и го изхвърля през прозореца. - А земята, - заповядва той, - я раздайте на селяните!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪрммм, то у банско няма горещи басейни. В Баня става. Инак се сещам за едно местенце, ама още не знам как е зимно време щото водата отива на 30-32 градуса.наблизо ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениепффф, това си беше реклама
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМалииии тая вечер кат ша му удара едни ракии ша са направа на самурайThere is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар