Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеС тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)
Салатата си е шопска, разбира се...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеъм не пия водка в момента. Сипах си малко червено вино. Без мезе
Изглежда ще трябва отново да проверим какво има в хладилника на ВМанковПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениене мога да откажа - не и след толкова врънкане"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениенито червената, нито - синята...Избери зелената.../не за друго, такава оферта най-много ми допада, щом търсиш експертно мнение..., скромно казано - експертно.../
не мога да откажа - не и след толкова врънкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениесега имам оферти - коя да бъде ?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение..по това време? Не мога да схвана метафората...
Някакъв по-различен мач ще да е...
сега имам оферти - коя да бъде ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениене, просто ми се ходи на мач
..по това време? Не мога да схвана метафората...
Някакъв по-различен мач ще да е..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...зависи за какво иде реч:
- за цвят на кръвта на благородник - синьо...
- за мастило - учителките ползват много червеното...
Сините боровинки са по-вкусни, а червените - по-хрупкави ...
...ти - за разпалване на нечии фантазии ли се подготвяш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениераздвоена съм....червено или синьо
...зависи за какво иде реч:
- за цвят на кръвта на благородник - синьо...
- за мастило - учителките ползват много червеното...
Сините боровинки са по-вкусни, а червените - по-хрупкави ...
...ти - за разпалване на нечии фантазии ли се подготвяш?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеДа - и двете "рецепти" съдържат мазнини и идеята е да се погълне максимално количество алкохол преди да настъпи фазата на напиване ....И съответно излизането от нея,да е максимално безболезнено за организма! ....Навремето аз преди да тръгна за запой изяждах едно голямо парче сланина за подлагане,а и да има какво да абсорбира алкохола впоследствие....
Айде една от нашенските певачки :
http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8
Тая вашенска певачка - Убавица, де...
Каква ти фаза на напиване, те вашите такава фаза не познават...
Наливат до горе, поставят лявата ръка на тила /не схванах смисълът, а и не попитах/, а с дясната - люс - изсипват съдържанието в гърлото..., вземат някакво малко /почти невидимо/ парченце от нещо, на което казват мезе..., после, без пауза - чашата се пълни пак до горе, отново - наздоровье - и пак - люс... и така...
Да де, ама аз, въпреки, че поводът си заслужаваше - на третата почнах да мисля, че тия хора си правят майтап с мен - такава "щедрост" просто нямаше да устискам... И реших да забавя темпото... Така де - но разбрах, че нещата не се възприемат добре... Съжалявам, за което, но не съм свикнал да движа пълзешком..., но нашите си продължиха..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМезетата за водка биват два вида - руски и от кавказките републики на бившия Съветски съюз.....
Айде една от нашенските певачки :
http://www.youtube.com/watch?v=pl20S7jiDz8Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКазах, бре!
Ето, специално за теб - Наздраве!
Какво е мезето към водката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа тази панировка жълтъците се разбиват с малко бира, а белтъците се разбиват отделно на сняг и после се добавят внимателно, за да не спаднат .
С тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)
Салатата си е шопска, разбира се..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар