Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи то за краставица не ти трябва да си хирург, а агроном, Зарко. Пак ги бъркаш нещата
...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...не знаех, че за теб не е валидно твърдението, че "жената е най-добрият хирург: без скалпел /по безкръвен път/ можеЛА да извади семето на краставицата"...
Явно - не на всяка се отдава такава "хирургическа" намеса......, очевидно в "кухнята" всяка жена разполага с различни възможности...
С извинения за двусмислието, но за мен краставицата си и е краставица.... Пак ги бъркаш нещата
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНапоследък Колето го раздава съвсем ларж. Появява се от време на време, размахва си правата като Конституцията на САШ /туй било кръчма, ни било сладкарница, сервитьорките той щял да ги тества, не му допадат предложенията за бармани/... Ми къде са му задълженията на тоз индевид
Ама тихичко, още малкинко време ни трябва и ще окупираме кръчмичката, ще я присвоим по давност, тъй предлагам Аз
И послеее кой разбрал, разбрал, кой не...
Beck - Loser - http://www.youtube.com/watch?v=YgSPa...endscreen&NR=1There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе задълбавайте в повърхностните разсъждения а пийте по едно .... ако Колчо сипе, че нещо липсва напоследък.. Появява се от време на време, размахва си правата като Конституцията на САШ /туй било кръчма, ни било сладкарница, сервитьорките той щял да ги тества, не му допадат предложенията за бармани/... Ми къде са му задълженията на тоз индевид
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНещо не ме влече касаплъка
П.П. Барман, какво е менюто за дняс?
...не знаех, че за теб не е валидно твърдението, че "жената е най-добрият хирург: без скалпел /по безкръвен път/ можеЛА да извади семето на краставицата"...
Явно - не на всяка се отдава такава "хирургическа" намеса......, очевидно в "кухнята" всяка жена разполага с различни възможности...
С извинения за двусмислието, но за мен краставицата си и е краставица..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
шкембее чорбЪпепероните от вчера свършиха
много бяха хубави, утре пак
Макар, че всъщност ми се яде рибена чорба... Добър апетит, отивам да си намеря нещо подобно
Last edited by artemida_sofyanska; 01.11.2012, 12:22.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеТова, разбира се - са едни от най-задълбочените ми и осмислени разсъждения, при които ти си наметнала магистърската тога /ако е лято - може и в съответното "подходящо" ефирно облекло отдолу/, наложила си черният квадрат-шапО, без да се притесняваш за прическата - получаваш дипломата си за хирург, след което почва тържествената, еуфорична част на хвърляне във въздуха на шапките и всичко черно...
П.П. Барман, какво е менюто за дняс?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСя, това от повърхностните или задълбочените ти разсъждения е!?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеС тия внимателно-нежни действия - просто няма начин да спаднат..., при това си много подходяща за хирург (не само за разбиване на Ейца......)
Салатата си е шопска, разбира се...!?
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеъм не пия водка в момента. Сипах си малко червено вино. Без мезе!? Хубавото червено вино изисква и хубаво мезе.
Изглежда ще трябва отново да проверим какво има в хладилника на ВМанковПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениене мога да откажа - не и след толкова врънкане..., ти го пъдиш, то пак долита...
, тъкмо се поуспокои човек - и хоп - зъннн: ама ти да не си си изгубил телефона.../повод!/...
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениенито червената, нито - синята...Избери зелената.../не за друго, такава оферта най-много ми допада, щом търсиш експертно мнение..., скромно казано - експертно.../
не мога да откажа - не и след толкова врънкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениесега имам оферти - коя да бъде ?"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар