Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБарман, отивам да правя сделка с един господин, дет съм сигурна, че мноо ша мъ изнерви. Гледай кат са върна да има приготвен един грог Косатка, моля! Ко не та затруднявам, естествено.Life won't wait for you.
Коментар
-
наздраве и малко смешка, ако не ме изтрият успешно
http://jabog.blog.bg/muzika/2013/01/...-kendo.1046515
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАми ... на някои хора им допада да изпитват съмнения и да са подозрителни. Може би се дължи на това, че имат определени очаквания.
А други просто не се свикнали да са спокойниLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, сега може да се успокоят.
А други просто не се свикнали да са спокойниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тайфата в " 30+ " около половин година мислеше, че зад ника ми стои мъж. И сега некои индивиди продължават да имат огромни съмнения в тази насокаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ, ако не друго то поне нямам НИКАКВО съмнение, че зад ник-а ти стои жена
Тайфата в " 30+ " около половин година мислеше, че зад ника ми стои мъж. И сега некои индивиди продължават да имат огромни съмнения в тази насокаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТъй де, ама ще са в резултат на неясните въжделения на единия, дето на всичкото отгоре си е изхабил и част от мисловната енергия да тай съмнения да подхранва некви подозрения.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе породят недоразумения между двамата..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩа породят недоразумения за тоз дет подозира, а не за тоз дето е подозрителенLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТе т'ва те не е хубаво.Подозренията пораждат недоразуменията дет'се вика.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Аз съм си съмнителна откъдето и да ма погледнеш. Мое спокойно да засилиш подозренията.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Както е тръгнало, ще намразиш и писането.....
Можеш да пишеш само - " Обичам да мразя и да къркам..."
пп Не си такъв човек ......
п.п. Прав си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАйде Наздраве
И нема'а се сърдиш, ако нещо ... Просто с Тънъмъ-то ми напомнихте на една личност, която познавах и която знам, че пишеше във форума. Но засега намалихте това мое подозрение.... Засега....и с малко ....
А и женска компания отдавна нямаше у Кръчмето след като Пухче-то се покри.Та се появихте с гръм и трясък и станАхте подозрителни обекти
П.П. Аз съм си съмнителна откъдето и да ма погледнеш. Мое спокойно да засилиш подозренията.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар