IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Изнерви го първо ти и докато се освести му пробутай документите за подпис.
    Изнервих го.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Барман, отивам да правя сделка с един господин, дет съм сигурна, че мноо ша мъ изнерви. Гледай кат са върна да има приготвен един грог Косатка, моля! Ко не та затруднявам, естествено.
      Изнерви го първо ти и докато се освести му пробутай документите за подпис.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Барман, отивам да правя сделка с един господин, дет съм сигурна, че мноо ша мъ изнерви. Гледай кат са върна да има приготвен един грог Косатка, моля! Ко не та затруднявам, естествено.
        Мечо

Коментар

• наздраве и малко смешка, ако не ме изтрият успешно

http://jabog.blog.bg/muzika/2013/01/...-kendo.1046515

Коментар

Ами ... на някои хора им допада да изпитват съмнения и да са подозрителни. Може би се дължи на това, че имат определени очаквания.
            А други просто не се свикнали да са спокойни
            Айде в студения уикенд ...
            Life won't wait for you.

Коментар

Е, сега може да се успокоят
              Ами ... на някои хора им допада да изпитват съмнения и да са подозрителни. Може би се дължи на това, че имат определени очаквания.
              А други просто не се свикнали да са спокойни
              Мечо

Коментар

Тайфата в " 30+ " около половин година мислеше, че зад ника ми стои мъж. И сега некои индивиди продължават да имат огромни съмнения в тази насока
                Е, сега може да се успокоят
                Life won't wait for you.

Коментар

Е, ако не друго то поне нямам НИКАКВО съмнение, че зад ник-а ти стои жена

Тайфата в " 30+ " около половин година мислеше, че зад ника ми стои мъж. И сега некои индивиди продължават да имат огромни съмнения в тази насока
                  Мечо

Коментар

Тъй де, ама ще са в резултат на неясните въжделения на единия, дето на всичкото отгоре си е изхабил и част от мисловната енергия да тай съмнения да подхранва некви подозрения.
                    Е, ако не друго то поне нямам НИКАКВО съмнение, че зад ник-а ти стои жена
                    Life won't wait for you.

Коментар

Ще породят недоразумения между двамата.
                      Тъй де, ама ще са в резултат на неясните въжделения на единия, дето на всичкото отгоре си е изхабил и част от мисловната енергия да тай съмнения да подхранва некви подозрения.
                      Мечо

Коментар

Ща породят недоразумения за тоз дет подозира, а не за тоз дето е подозрителен
                        Ще породят недоразумения между двамата.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Те т'ва те не е хубаво.Подозренията пораждат недоразуменията дет'се вика.
                          Ща породят недоразумения за тоз дет подозира, а не за тоз дето е подозрителен
                          Мечо

Коментар

П.П. Аз съм си съмнителна откъдето и да ма погледнеш. Мое спокойно да засилиш подозренията.
                            Те т'ва те не е хубаво.Подозренията пораждат недоразуменията дет'се вика.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Както е тръгнало, ще намразиш и писането.....
                              Можеш да пишеш само - " Обичам да мразя и да къркам..."

пп Не си такъв човек .....
                              Не мое да бъда чак толкоз лаконична. Тук е форум - пишат се постове, не некви там телеграми.

п.п. Прав си.
                              Мечо

Коментар

Айде Наздраве
                                И нема'а се сърдиш, ако нещо ... Просто с Тънъмъ-то ми напомнихте на една личност, която познавах и която знам, че пишеше във форума. Но засега намалихте това мое подозрение.... Засега....и с малко ....
                                А и женска компания отдавна нямаше у Кръчмето след като Пухче-то се покри.Та се появихте с гръм и трясък и станАхте подозрителни обекти
                                В таз Кръчма още не съм вадила ни пищов, ни карабина. Обстановката е приятна, клиентелата е добронамерена - не се налага да цела никого в десятката.

П.П. Аз съм си съмнителна откъдето и да ма погледнеш. Мое спокойно да засилиш подозренията.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X