Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ кък бре ???
Днес определям, АБСЕЛЮТНО бесплатно пийнье за ВСИЧКИ пациенти !!!
Патроно, си е патрон !!! Требе се уважава !!!
Стратирайте полека и внимателната, щото дена е дълъг ...
Аз ша ида за мизета и некои по-серьозни прадукти ...
Да слушате, докат ме няма
Да видим кво са случи на поправката на четирнайсти ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Е кък бре ???
Днес определям, АБСЕЛЮТНО бесплатно пийнье за ВСИЧКИ пациенти !!!
Патроно, си е патрон !!! Требе се уважава !!!
Стратирайте полека и внимателната, щото дена е дълъг ...
Аз ша ида за мизета и некои по-серьозни прадукти ...
Да слушате, докат ме няма
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕдна бира Ломско пиво ако може!
Туй кръчмА, ней товалетна !!!
Ако искаш бира, ща ти дам афкорс...
Тва дет си споменал, не спада към бирите ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВикаш, на Сун Дзъ ти си му преподавал
Наздраве и от мен, и късмет утре на Емиратс! Ще ви е нуженLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВикаш, на Сун Дзъ ти си му преподавал
Наздраве и от мен, и късмет утре на Емиратс! Ще ви е нуженПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБатко ти Бенджи е врял и кипял в тия екшъни и ги знае нещата
Мъ със задоволство забелязвам, че високите нива на кортиколиберина, вършат баш същата работа кат високите нива на некои други хормони и феромони
Наздраве!Last edited by tnm; 29.01.2013, 16:44.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБатко ти Бенджи е врял и кипял в тия екшъни и ги знае нещата
Наздраве и от мен, и късмет утре на Емиратс! Ще ви е нужен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИзнервих го.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар