IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Купих си го от Флората в НДК. После обаче го бастисах с неправилно наторяване. Но теб да стрескам все още може, що духът му е жив и прав, и.... Наздраве, Дрънкобилке!
    Как ми подаваш ниско топката, пък после ме наричаш извръщенка!? Хайде, от мен да мине. Този път ще те пропусна.

Бастисал си го не с неправилно наторяване. Местообитанието му не е у северозапада, а югоизтока.
    Наздраве, Мрънкало!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Имах си аз, древен. Най-вероятно си донесъл жълъда в дисагите, когато си препускал насам с конницата на Аспарух
      Наздраве, Мрънкало!
      Купих си го от Флората в НДК. После обаче го бастисах с неправилно наторяване. Но теб да стрескам все още може, що духът му е жив и прав, и.... Наздраве, Дрънкобилке!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Драга Кака, язека не съм като теб да си отглеждам мушката. При мен расте желязно дръво. Наздраве, Дрънмушкано!
        Имах си аз, древен. Най-вероятно си донесъл жълъда в дисагите, когато си препускал насам с конницата на Аспарух
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Зная, че любопитството е голям недостатък... А и тия неща са си между вас, двамата (или - колкото сте там, в групичката)...

Все пак - отвътре ми идва въпросът! Прегледах информацията за 2029: няма обявена от астрономите среща с метеорит...

Остава вариантът за друг "сблъсък", ако леля, с нетърпение очаква през 2029 да навърши.... пълнолетие?
          Според мен и преди 2029 ще има трудни за човечеството дни, но нещата са динамични и да сме живи и здрави дотогава, за да ги видим. Хората вече обичат да консумират сега и веднага, а до 2029 ... много вода има да изтече, а и много "хляб" да се "изяде". И в реала и във виртуала, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Mи значи и аз съм в неква паралелна реалност
            Ми то тука е така , във виртуала

Готина вечер на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Така ли ?! Значи аз живея в паралелна реалност . За мен , още не е дошла .
              Mи значи съществуват и паралелни реалности

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Зная, че любопитството е голям недостатък... А и тия неща са си между вас, двамата (или - колкото сте там, в групичката)...

Все пак - отвътре ми идва въпросът! Прегледах информацията за 2029: няма обявена от астрономите среща с метеорит...

Остава вариантът за друг "сблъсък", ако леля, с нетърпение очаква през 2029 да навърши.... пълнолетие?
                Очакванията са ми съвсем реалистични - деменция , например

Коментар

Направо мина и замина 2029.

​​​​​​​

Коментар

Така ли ?! Значи аз живея в паралелна реалност . За мен , още не е дошла .

Коментар

И добре дошла не Леля. Пазим нейното ъгълче чисто и подредено, да я посрещне приветливо, като се отбие насам
                      А така, примамвай я в ъгъла, аз я дебна там отгоре, за да я оплета и замотам. Кръвчица ще капе в мойта устица.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Знам, че дългото общуване с мен действа попарваща на мушкатото ти, обаче чак слана не съм.
                        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Мисля, че през 2013 година се наслаждавахме на прекрасна златна есен. Дано и тази е такава.
                        Драга Кака, язека не съм като теб да си отглеждам мушката. При мен расте желязно дръво. Наздраве, Дрънмушкано!

Коментар

Ич не мисля тая година да ги събирам.
                          То си е био-тор бре тарантулче, нека ветъро ги гони и си играе с тех на воля
                          Свобода и равенство, като както у марсилезата, ама ти ше кажеш с подробности, как е било там по времето на госпоица Жана Дарк
                          Задушават моравата. При мен са бая дървета. Преди устройвах на листята аутодафета, ама много дим и пушек. Ще правя явно компост, затова ще се наложи да играе греблото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Няма нужда . Ползвай го . 2029 , ей я къде е

Коментар

И добре дошла не Леля. Пазим нейното ъгълче чисто и подредено, да я посрещне приветливо, като се отбие насам
                              Няма нужда . Ползвай го . 2029 , ей я къде е

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                [ATTACH=CONFIG]n3664838[/ATTACH]
                                A намордника!? ??
                                Тез намордници могат да са ужасно досадни. Едва ги izдържам понякога.. ама все пак успявам

Коментар

X