IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Горкият той! Сега освен на метла и около казана, ще ти се присънвам и като Тиранозавър Рекс.
    Наздраве!
    По-вероятно като птеродактил или археоптерикс. Все пак се рееш из въздуха. Наздраве, Динке!

Коментар

• Добра вечер, добри хора!

Хайде бре, не се ли избистри туй вино вече?
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Горкият той! Сега освен на метла и около казана, ще ти се присънвам и като Тиранозавър Рекс.
        Наздраве!

Много го озадачаваш... Виждам го как се почесва дълбокомислено по челото, след като не може да достигне до отговора на въпроса: от кой точно отвор ще излиза оплоденото вече Ейце... Сложна дилема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Вехтошар съм аз, обичам стариниите. Постоянно се ровичкам в разни боклучарски сбиритоци и съборетини с останки от предишни животи. А пък на древните растения не им личи колко са древни като видове. Само като екземпляри. Така че това вещеците може да сте отскоро като феномен, но ти специално си толку дърта и грозновата, че може да минеш за индивид от Юра. Ура! Наздраве, живо изкопаемо!
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !

1. Дочух в метрото, че гинкото , което е разпространено по света не става за лек....Само това, което растяло в китайските планини....
            2. Аз съм отрицателен - демек се разминах с тази корона....Явно съм прихванал някоя от останалите 7 подвида и 41 вируса....
            3. Утре в знак на протест ще напусна работното си място - отивам да си бера гроздето и измръзналите домати....

Наздраве !
            За кво си отрицателен, за изявите на Кака ли? Само че тя е положителна спрямо твоите прояви и те дебне с най-добри намерения. Виждам, закъсал си го с паметта, та си разучил гинкото кое-как, само че в твоя случай и китайското гинко едва ли ще помогне. Здраве да е!

Коментар

Ама ти си бил съвсем древен, бре. Създал и поддържаш вкусовете си още от времето на терциера /мушмулата/.
              Наздраве, реликт!
              Вехтошар съм аз, обичам стариниите. Постоянно се ровичкам в разни боклучарски сбиритоци и съборетини с останки от предишни животи. А пък на древните растения не им личи колко са древни като видове. Само като екземпляри. Така че това вещеците може да сте отскоро като феномен, но ти специално си толку дърта и грозновата, че може да минеш за индивид от Юра. Ура! Наздраве, живо изкопаемо!

Коментар

Добро утро !

1. Дочух в метрото, че гинкото , което е разпространено по света не става за лек....Само това, което растяло в китайските планини....
                2. Аз съм отрицателен - демек се разминах с тази корона....Явно съм прихванал някоя от останалите 7 подвида и 41 вируса....
                3. Утре в знак на протест ще напусна работното си място - отивам да си бера гроздето и измръзналите домати....

Наздраве !
                Жив и здрав чичо, по-добре, да не попадаш в кунките на белите престилки
                Ще се консолидирам с протеста и през някой слънчев ден и аз ще ида да обера гроздето, или каквото са оставили осите и врабците, ама нали и те душа носят. Четох че били останали 6000 врабчета в държавата ... чак не можах да повярвам Много ме съмнява, как са ги броили пилешарите. - И те като вирусолозите, само че наобратно - едните броят в повече, другите в по-малко ... ))) Ай наздраве да ти е

Коментар

Гинкото им е пуберче все още. Не става за реколта. Навремето бях направил тази грешка да засадя едно на тесно местенце и добре че го бастисах с косачката дорде беше малко. Сега там има мушмола - хем ниска остава, хем плод дава. Таз година валя през август и мушмолите станаха едри. Още три седмици и ще ги бера. За първа година ми роди и хинапът. Рупам го с кеф. И ацеролата бая даде. Но кайсиите, кестенът и бадемът се противят. Стоят си като декоративни. Наздраве, Дръндървеняче!
                  Ама ти си бил съвсем древен, бре. Създал и поддържаш вкусовете си още от времето на терциера /мушмулата/.
                  Наздраве, реликт!
                  Мечо

Коментар

Добро утро !

Наздраве !
                    Това с гинкото зле. Ще трябва да изпращаме Арахната да катери чукарите на Поднебесната
                    И с теста не е добре. Друго щеше да е, ако си го изкарал и да се включиш в стадото със стаден имунитет.
                    Наздраве, 4i40!

Един поздрав за Арахната, да се настройва на източна вълна. Дамата има умопомрачителна разтяжка.

https://www.youtube.com/watch?v=xQOS061gWTQ
                    Last edited by tnm; 23.10.2020, 10:43.
                    Мечо

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Сега разбрах на какво се дължи интереса ти към парка. Явно редовно прескачаш до там, че да си попълваш запасите от Гинко.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Гинкото им е пуберче все още. Не става за реколта. Навремето бях направил тази грешка да засадя едно на тесно местенце и добре че го бастисах с косачката дорде беше малко. Сега там има мушмола - хем ниска остава, хем плод дава. Таз година валя през август и мушмолите станаха едри. Още три седмици и ще ги бера. За първа година ми роди и хинапът. Рупам го с кеф. И ацеролата бая даде. Но кайсиите, кестенът и бадемът се противят. Стоят си като декоративни. Наздраве, Дръндървеняче!

Коментар

Напоследък са запуснали периферния парк и се е превърнал в батак. Сградата я ремонтираха, а паркът кучета го яли. Иначе имат някои интересни видове като Ацерола, Гинко билоба и пр. Наздраве, Дрънлесо!
                          Сега разбрах на какво се дължи интереса ти към парка. Явно редовно прескачаш до там, че да си попълваш запасите от Гинко.
                          Наздраве, Мрънкало!
                          Мечо

Коментар

Може да съм объркала точния термин. Лапсус на образованието

Не ми ги давай за пример тези от Лесотехническия. Там ландшафтните сигурно са го коткали като рохко яйце първите години.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Напоследък са запуснали периферния парк и се е превърнал в батак. Сградата я ремонтираха, а паркът кучета го яли. Иначе имат някои интересни видове като Ацерола, Гинко билоба и пр. Наздраве, Дрънлесо!

Коментар

Кога съм рекъл, че си извръщенка. Не се забелязва да се извръщаш и да бегеш. Напротив, само налиташ с пяна на уста. Понеже си извратенячка. А дръвчето добре се беше прихванало, ама не би. Иначе в София в двора на Лесотехническия има такова средно голямо. Тогава с торенето съсипах и една магнолия стелата. Наздраве, Дрънизвръщенке!
                              Може да съм объркала точния термин. Лапсус на образованието

Не ми ги давай за пример тези от Лесотехническия. Там ландшафтните сигурно са го коткали като рохко яйце първите години.
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Мечо

Коментар

Как ми подаваш ниско топката, пък после ме наричаш извръщенка!? Хайде, от мен да мине. Този път ще те пропусна.

Бастисал си го не с неправилно наторяване. Местообитанието му не е у северозапада, а югоизтока.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Кога съм рекъл, че си извръщенка. Не се забелязва да се извръщаш и да бегеш. Напротив, само налиташ с пяна на уста. Понеже си извратенячка. А дръвчето добре се беше прихванало, ама не би. Иначе в София в двора на Лесотехническия има такова средно голямо. Тогава с торенето съсипах и една магнолия стелата. Наздраве, Дрънизвръщенке!

Коментар

Working...
                                X