IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2020-10-19_16-31-04.jpg
Views:	1
Size:	21.2 КБ
ID:	3664838

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Знам, че дългото общуване с мен действа попарваща на мушкатото ти, обаче чак слана не съм.
      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Мисля, че през 2013 година се наслаждавахме на прекрасна златна есен. Дано и тази е такава.
      Не помня как е било 2013, но какво ни пречи да бием рекорда. Сал едно наздраве към дедо Боже със съответните пособия и билки ... и колко му е.. ?!
      Рано е още, та забравям да кажа наздравето

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Тази сутрин вече ни сполетя. Или беше слана, или малко над нулата. Забравих да погледна рано синоптика. Но съобщиха, че Драгоман и Кюстендил ги е навестила. Наздраве, Дрънсланичке!
        Знам, че дългото общуване с мен действа попарваща на мушкатото ти, обаче чак слана не съм.
        Наздраве, Мрънкало!

П.П. Мисля, че през 2013 година се наслаждавахме на прекрасна златна есен. Дано и тази е такава.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• И добре дошла не Леля. Пазим нейното ъгълче чисто и подредено, да я посрещне приветливо, като се отбие насам

Коментар

Хм, ако се налага да събираш листята от двора, ще гледаш по-скептично на красотата. Добре че тая година листопадът окъснява.
            Ич не мисля тая година да ги събирам.
            То си е био-тор бре тарантулче, нека ветъро ги гони и си играе с тех на воля
            Свобода и равенство, като както у марсилезата, ама ти ше кажеш с подробности, как е било там по времето на госпоица Жана Дарк

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Рано е още за листопад. Първите слани са към края на октомври, началото на ноември.

Колкото по-слаби и по-нарядко са, толкова по- дълга и пъстра ще е есента.
              Наздраве, Мрънкало!
              Тази сутрин вече ни сполетя. Или беше слана, или малко над нулата. Забравих да погледна рано синоптика. Но съобщиха, че Драгоман и Кюстендил ги е навестила. Наздраве, Дрънсланичке!

Коментар

Хм, ако се налага да събираш листята от двора, ще гледаш по-скептично на красотата. Добре че тая година листопадът окъснява.
                Рано е още за листопад. Първите слани са към края на октомври, началото на ноември.

Колкото по-слаби и по-нарядко са, толкова по- дълга и пъстра ще е есента.
                Наздраве, Мрънкало!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Добра вечер колеги по кръчма
                  В подготовка на наздравето, да споделя нещо, преди случайно да забравя - Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце , започвам да се влюбвам в нея но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото :d
                  Ай сега, с вашо позволение - едно наздраве

Коментар

• Click image for larger version

Name:	IMG_20201018_000452.jpg
Size:	3.7 КБ
ID:	3664306 Исках да ви покажа есен /цвят/ в село , ама не мога да го направя по -голямо от микроб Та , за добро утро петел ,не джентълмен Той е осезаем и видим
                    Click image for larger version

Name:	IMG_20201018_002041.jpg
Size:	1.4 КБ
ID:	3664307 Добра нощ и лека нощ !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

...........да споделя нещо, преди случайно да забравя - Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце , започвам да се влюбвам в нея но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото................
                      ..................

Name:	jdv1602963713p.jpg
Size:	10.1 КБ
ID:	3664294

Name:	viu1602963714t.jpg
Size:	15.4 КБ
ID:	3664295

Около 1780 м.н.в., в района на х. Боерица и х.Кумата – беше приятно прохладно, до студено.

Слънцето, на места трудно пробиваше изпаренията на топлата все още земя…

Коментар

• Добра вечер колеги по кръчма
                        В подготовка на наздравето, да споделя нещо, преди случайно да забравя - Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце , започвам да се влюбвам в нея но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото :d
                        Ай сега, с вашо позволение - едно наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Нито съм напредвал, нито пък - напреднал... Човек попада в някаква среда и спазва някакви правила!

ПРАВИЛАТА /например/:

- забранени са ласки /целувки/ в басейните /забранителни знаци показват това/,
                          - задължително е, след като се чуе сигнала - да смениш позицията /при дюзите, които са на различни височини в басейните/
                          - забранено е влизането в сауните с джапанки /паркираш ги до вратата/
                          - забранено е влизането в сауната с бански /оставят се в съблекалнята - отделно за мъже и жени/
                          - забранено е сядането на скарите в сауната, без кърпа под д-то ти
                          ..

Е, който не би желал да спазва тия общоприети правила - не ходи на тия бани /няма смисъл да го командироваме!/...

........................................

Всъщност, командировъчни - не е имало кой да ми поеме, но това не е болка за умиране.... Човек намира работа и работи, после почива и така... Не е трудно за нас, които се имаме за българи /командировъчните бяха в едни по-други времена... ..., преди повече от 30 години.../

Язък! Такова интересно място, пък какви ограничителни правила! Разубеди ме да ходя там. Не че иначе щех да отида. Как ли пък не.Да ме оглеждат лелките критично и да завардват вратата на излизане.

Коментар

Еее, ти си твърде напреднал. За мен натуризмът все още си е екзотична атракция за подбив и вицове. Но ако ни поемеш командировъчните, некои бихме се жертвали. Пробвай и пращай покани. Първо към дамите. Оцелееш ли, значи си брониран и не ставаш за натурист с тази броня.

Нито съм напредвал, нито пък - напреднал... Човек попада в някаква среда и спазва някакви правила!

ПРАВИЛАТА /например/:

- забранени са ласки /целувки/ в басейните /забранителни знаци показват това/,
                            - задължително е, след като се чуе сигнала - да смениш позицията /при дюзите, които са на различни височини в басейните/
                            - забранено е влизането в сауните с джапанки /паркираш ги до вратата/
                            - забранено е влизането в сауната с бански /оставят се в съблекалнята - отделно за мъже и жени/
                            - забранено е сядането на скарите в сауната, без кърпа под д-то ти
                            ..

Е, който не би желал да спазва тия общоприети правила - не ходи на тия бани /няма смисъл да го командироваме!/...

........................................

Всъщност, командировъчни - не е имало кой да ми поеме, но това не е болка за умиране.... Човек намира работа и работи, после почива и така... Не е трудно за нас, които се имаме за българи /командировъчните бяха в едни по-други времена... ..., преди повече от 30 години.../

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Зная, че е много некОлтурно да се намесваМ в чужди разговори, ама аз съм си такъв /а и форумът предполага разни мнения/..., за което се иЗСФинявам...

Аз ви препоръчвам - поединично /или заедно/ - ако /случайно/ минавате през Нидерландия - да посетиТЕ Thermaalbad Arcen - край селцето Klein Vink...

https://www.google.com/maps/place/Th....1834576?hl=bg

Разбира се - в линка няма да видите много от хубавите неща в комплекса, с всички възможни /вътрешни и външни/ басейни, атракции, възможности за почивка и хапване! Ясно е, че в 7-8-те сауни с различни аромати и температура - обстановката е супер, но не и за детска аудитория... Със сигурност ще може да се полюбувате и на красивата природа и фонтани, част от натуристкия плаж в комплекса... Спокойствие и релакс е тяхната формула!

Ако сте били вече там - със сигурност сте "сърбали минералката" без ограничения!
                              Еее, ти си твърде напреднал. За мен натуризмът все още си е екзотична атракция за подбив и вицове. Но ако ни поемеш командировъчните, некои бихме се жертвали. Пробвай и пращай покани. Първо към дамите. Оцелееш ли, значи си брониран и не ставаш за натурист с тази броня.

Коментар

На минерална баня бях, драга ми Драка. Може би ти си представяш, че плуваш във вана с ром, но на мен този аромат не би ми понесъл. Затова оставям на теб да се правиш на Нова Клеопатра, а аз ще сърбам минералка. Наздраве, Дрънпати!

Зная, че е много некОлтурно да се намесваМ в чужди разговори, ама аз съм си такъв /а и форумът предполага разни мнения/..., за което се иЗСФинявам...

Аз ви препоръчвам - поединично /или заедно/ - ако /случайно/ минавате през Нидерландия - да посетиТЕ Thermaalbad Arcen - край селцето Klein Vink...

https://www.google.com/maps/place/Th....1834576?hl=bg

Разбира се - в линка няма да видите много от хубавите неща в комплекса, с всички възможни /вътрешни и външни/ басейни, атракции, възможности за почивка и хапване! Ясно е, че в 7-8-те сауни с различни аромати и температура - обстановката е супер, но не и за детска аудитория... Със сигурност ще може да се полюбувате и на красивата природа и фонтани, част от натуристкия плаж в комплекса... Спокойствие и релакс е тяхната формула!

Ако сте били вече там - със сигурност сте "сърбали минералката" без ограничения!

Коментар

Working...
                                X