Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Знам, че дългото общуване с мен действа попарваща на мушкатото ти, обаче чак слана не съм.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Мисля, че през 2013 година се наслаждавахме на прекрасна златна есен. Дано и тази е такава.със съответните пособия и билки ... и колко му е.. ?!
Рано е още, та забравям да кажа наздравето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тази сутрин вече ни сполетя. Или беше слана, или малко над нулата. Забравих да погледна рано синоптика. Но съобщиха, че Драгоман и Кюстендил ги е навестила. Наздраве, Дрънсланичке!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Мисля, че през 2013 година се наслаждавахме на прекрасна златна есен. Дано и тази е такава.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Хм, ако се налага да събираш листята от двора, ще гледаш по-скептично на красотата. Добре че тая година листопадът окъснява.
То си е био-тор бре тарантулче, нека ветъро ги гони и си играе с тех на воля
Свобода и равенство, като както у марсилезата, ама ти ше кажеш с подробности, как е било там по времето на госпоица Жана Дарк
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Рано е още за листопад. Първите слани са към края на октомври, началото на ноември.
Колкото по-слаби и по-нарядко са, толкова по- дълга и пъстра ще е есента.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Хм, ако се налага да събираш листята от двора, ще гледаш по-скептично на красотата. Добре че тая година листопадът окъснява.
Колкото по-слаби и по-нарядко са, толкова по- дълга и пъстра ще е есента.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобра вечер колеги по кръчма
В подготовка на наздравето, да споделя нещо, преди случайно да забравя- Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце
, започвам да се влюбвам в нея
но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото :d
Ай сега, с вашо позволение - едно наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
...........да споделя нещо, преди случайно да забравя- Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце
но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото................
..................
Около 1780 м.н.в., в района на х. Боерица и х.Кумата – беше приятно прохладно, до студено.
Слънцето, на места трудно пробиваше изпаренията на топлата все още земя…
Коментар
-
Добра вечер колеги по кръчма
В подготовка на наздравето, да споделя нещо, преди случайно да забравя- Много красива есента бе хора, особено ако е слънчева... и на залез слънце
но ме е леко шубе, да не изневеря и на лятото :d
Ай сега, с вашо позволение - едно наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Нито съм напредвал, нито пък - напреднал...Човек попада в някаква среда и спазва някакви правила!
ПРАВИЛАТА /например/:
- забранени са ласки /целувки/ в басейните /забранителни знаци показват това/,
- задължително е, след като се чуе сигнала - да смениш позицията /при дюзите, които са на различни височини в басейните/
- забранено е влизането в сауните с джапанки /паркираш ги до вратата/
- забранено е влизането в сауната с бански /оставят се в съблекалнята - отделно за мъже и жени/
- забранено е сядането на скарите в сауната, без кърпа под д-то ти
..
Е, който не би желал да спазва тия общоприети правила - не ходи на тия бани /няма смисъл да го командироваме!/...
........................................
Всъщност, командировъчни - не е имало кой да ми поеме, но това не е болка за умиране.... Човек намира работа и работи, после почива и така... Не е трудно за нас, които се имаме за българи /командировъчните бяха в едни по-други времена......, преди повече от 30 години.../
Коментар
-
Еее, ти си твърде напреднал. За мен натуризмът все още си е екзотична атракция за подбив и вицове. Но ако ни поемеш командировъчните, некои бихме се жертвали. Пробвай и пращай покани. Първо към дамите. Оцелееш ли, значи си брониран и не ставаш за натурист с тази броня.
Нито съм напредвал, нито пък - напреднал...Човек попада в някаква среда и спазва някакви правила!
ПРАВИЛАТА /например/:
- забранени са ласки /целувки/ в басейните /забранителни знаци показват това/,
- задължително е, след като се чуе сигнала - да смениш позицията /при дюзите, които са на различни височини в басейните/
- забранено е влизането в сауните с джапанки /паркираш ги до вратата/
- забранено е влизането в сауната с бански /оставят се в съблекалнята - отделно за мъже и жени/
- забранено е сядането на скарите в сауната, без кърпа под д-то ти
..
Е, който не би желал да спазва тия общоприети правила - не ходи на тия бани /няма смисъл да го командироваме!/...
........................................
Всъщност, командировъчни - не е имало кой да ми поеме, но това не е болка за умиране.... Човек намира работа и работи, после почива и така... Не е трудно за нас, които се имаме за българи /командировъчните бяха в едни по-други времена......, преди повече от 30 години.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Зная, че е много некОлтурно да се намесваМ в чужди разговори, ама аз съм си такъв /а и форумът предполага разни мнения/..., за което се иЗСФинявам...
Аз ви препоръчвам - поединично /или заедно/ - ако /случайно/ минавате през Нидерландия - да посетиТЕ Thermaalbad Arcen - край селцето Klein Vink...
https://www.google.com/maps/place/Th....1834576?hl=bg
Разбира се - в линка няма да видите много от хубавите неща в комплекса, с всички възможни /вътрешни и външни/ басейни, атракции, възможности за почивка и хапване! Ясно е, че в 7-8-те сауни с различни аромати и температура - обстановката е супер, но не и за детска аудитория... Със сигурност ще може да се полюбувате и на красивата природа и фонтани, част от натуристкия плаж в комплекса... Спокойствие и релакс е тяхната формула!
Ако сте били вече там - със сигурност сте "сърбали минералката" без ограничения!
Коментар
-
На минерална баня бях, драга ми Драка. Може би ти си представяш, че плуваш във вана с ром, но на мен този аромат не би ми понесъл. Затова оставям на теб да се правиш на Нова Клеопатра, а аз ще сърбам минералка. Наздраве, Дрънпати!
Зная, че е много некОлтурно да се намесваМ в чужди разговори, ама аз съм си такъв /а и форумът предполага разни мнения/..., за което се иЗСФинявам...
Аз ви препоръчвам - поединично /или заедно/ - ако /случайно/ минавате през Нидерландия - да посетиТЕ Thermaalbad Arcen - край селцето Klein Vink...
https://www.google.com/maps/place/Th....1834576?hl=bg
Разбира се - в линка няма да видите много от хубавите неща в комплекса, с всички възможни /вътрешни и външни/ басейни, атракции, възможности за почивка и хапване! Ясно е, че в 7-8-те сауни с различни аромати и температура - обстановката е супер, но не и за детска аудитория... Със сигурност ще може да се полюбувате и на красивата природа и фонтани, част от натуристкия плаж в комплекса... Спокойствие и релакс е тяхната формула!
Ако сте били вече там - със сигурност сте "сърбали минералката" без ограничения!
Коментар
Коментар