IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почерпка за окъснелите по масите и под тях. Като има за каква, има за какво. По малко сипвайте, че обядът е далеко, а от Кака закуска не трябва да се чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Разбрах те от първия път, Мрънкало. Ама не мога да те пропусна, кога пишеш двусмислено
      Наздраве!
      Аз разбрах, че разбра, но реших да затвърдя колебанията ти. Дано се пренесат към пръста на спусъка. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Забелязало ли си как на всяка ресторантска трапеза на масовки слагат минерална вода. Винаги съм се чудел кой я пие таа вода, докато не видях дегустаторите да си плакнат устата с вода преди да преминат на следващото. Водата е само за ценители, които искат да усетят всяка следваща глътка и хапка. Ама ние не сме от тях. Ние го караме направо, така да се каже напряко. Наздраве без мурафети!
        Не ходя много из масОвки и наистина съм пропуснало тез заготовки. Учим от по-опитните
        Като си рекъл наздраве - Наздраве!

Коментар

На минерална баня бях, драга ми Драка. Може би ти си представяш, че плуваш във вана с ром, но на мен този аромат не би ми понесъл. Затова оставям на теб да се правиш на Нова Клеопатра, а аз ще сърбам минералка. Наздраве, Дрънпати!
          Разбрах те от първия път, Мрънкало. Ама не мога да те пропусна, кога пишеш двусмислено
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Това наздраве с минерална по тарантулски, предполага ли, че минералната се ползва като разредител !?
            Забелязало ли си как на всяка ресторантска трапеза на масовки слагат минерална вода. Винаги съм се чудел кой я пие таа вода, докато не видях дегустаторите да си плакнат устата с вода преди да преминат на следващото. Водата е само за ценители, които искат да усетят всяка следваща глътка и хапка. Ама ние не сме от тях. Ние го караме направо, така да се каже напряко. Наздраве без мурафети!

Коментар

• Това наздраве с минерална по тарантулски, предполага ли, че минералната се ползва като разредител !?

Коментар

На минералка ще си, я. На таз възраст вече не носиш на алкохол
                Наздраве, Мрънкало!
                На минерална баня бях, драга ми Драка. Може би ти си представяш, че плуваш във вана с ром, но на мен този аромат не би ми понесъл. Затова оставям на теб да се правиш на Нова Клеопатра, а аз ще сърбам минералка. Наздраве, Дрънпати!

Коментар

Само ти си ми до главата. Аз бех на минералка. Имаше лелки и бабички всекакъв избор. На една ръка разстояние, айде на пет ръце да са били, пак са от тая страна на Балкана. Ноооо аз неустоим и непревземаем, кесех у басейна и се правих на морж. Не че ми отива. Здраве да е!
                  На минералка ще си, я. На таз възраст вече не носиш на алкохол
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Мечо

Коментар

Пъзлиф, що не се заяви, бре!? Щях да сложа намордника и строгия нашийник и да те уважа с присъствие.
                    Наздраве!

П.П. Намордникът и строгият нашийник като превантивна мярка. Щот хапя от време на време.
                    Само ти си ми до главата. Аз бех на минералка. Имаше лелки и бабички всекакъв избор. На една ръка разстояние, айде на пет ръце да са били, пак са от тая страна на Балкана. Ноооо аз неустоим и непревземаем, кесех у басейна и се правих на морж. Не че ми отива. Здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Moлияя...
                      При положение, че имаш радиатори и трябва да се смени само котлето с 2 датчика, една вентилация и едно програматорче....Аййй, стига ...И тва е мнооого.....

пп Ако ти калкулират и външната инсталация, барабар с доставката на газта от находището на Газпром в далечния изток.....
                      можеее...
                      Ти за газ ли пишеш или за термопомпа? Обърках се.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

Ми, така ми влияеш, че почвам и аз да фантазирам, да фризирам фразата и да скандализирам обществеността позаспала.
                        Току-що привърших гроздобера. Преди това и малце ракийка изварих. До Нова година съм запасен със стимуланти за кураж и продължавам да те громя. Преди две седмици бях на неколко десетки километра на юг от твоето местообитание, но малко се бях стимулирал и не тръгнах нощя да прекачвам Балкана, че да те изненадам боса с прозрачна ризка из некоя мера. Наздраве, Дрънсамодиво!
                        Пъзлиф, що не се заяви, бре!? Щях да сложа намордника и строгия нашийник и да те уважа с присъствие.
                        Наздраве!

П.П. Намордникът и строгият нашийник като превантивна мярка. Щот хапя от време на време.
                        Мечо

Коментар

Ефтино ми се види...
                          Наздраве!
                          Moлияя...
                          При положение, че имаш радиатори и трябва да се смени само котлето с 2 датчика, една вентилация и едно програматорче....Аййй, стига ...И тва е мнооого.....

пп Ако ти калкулират и външната инсталация, барабар с доставката на газта от находището на Газпром в далечния изток.....
                          можеее...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То май не си варил само ракията, кат гледам къв си поетичен имало е и сърбане.
                            Ухааа, добре че други я наглеждаха.

Коментар

Ми, така ми влияеш, че почвам и аз да фантазирам, да фризирам фразата и да скандализирам обществеността позаспала.
                              Току-що привърших гроздобера. Преди това и малце ракийка изварих. До Нова година съм запасен със стимуланти за кураж и продължавам да те громя. Преди две седмици бях на неколко десетки километра на юг от твоето местообитание, но малко се бях стимулирал и не тръгнах нощя да прекачвам Балкана, че да те изненадам боса с прозрачна ризка из некоя мера. Наздраве, Дрънсамодиво!
                              То май не си варил само ракията, кат гледам къв си поетичен имало е и сърбане.

Коментар

Ъхъ, пък после аз съм била извратена.
                                Наздраве, Мрънкало!

Коментар

X