IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Ей, тоя тракчо ми се вдигна в очите с остров Кергелен - малко хора са чували за него. И верно е на юг, само малко прекалено на юг. даже по едно време, щото от време на време си правя разни планове, се бях замислил за логистика натам - излезе брутална цифра и се отказах на секундата. Някой ден ще отида към Микронезия, има там една противоположна точка на Земята (в смисъл че, ако изкопаем виртуален тунел през земното ядро, ще се окажем там), дето реално е вода де, но там наблизо е Микронезия. И те така.

Наздраве, вчера дарих кръв, обаче нямаше количка в пакета - само някакви кирливи русенски и пастет по 1,50, шоколадче от 80 стинки и 2 кириливи сока по левче - баси кризата Ма нищо, аз си наваксах вкъщи
    Остави я да отива. Не я светвай. Нема може се върне от там. А ти тръгни по-добре по стъпките на Гоген.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, бре, Преци!!! Той напълно сериозен. Кат нищо ще помъкне пластмасовата бутилка у Португалия. А вестник Дума е много важен. Или си забравил или си пропуснал написаното в Поколението на 30 + относно срещата на плажа
      Наздраве!
      В онази тема почти не поглеждах и не знам за ритуала , Ами щом се налага вестник Дума, - миналата година като прехвърлях багажи към малкото село, намерих там в избата един пакет стари броеве на Дума, и ако не са заминали за рециклиране, мога да услужа

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тънимъни, подкача те чичо на хабитатска тематика, - ще да черпи но с евтинджос,
        Ако е тръгнал из реповете, може и Осмарски пелин да намери , макар, че истински вече няма
        Тцъ, бре, Преци!!! Той напълно сериозен. Кат нищо ще помъкне пластмасовата бутилка у Португалия. А вестник Дума е много важен. Или си забравил или си пропуснал написаното в Поколението на 30 + относно срещата на плажа
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Ей, тоя тракчо ми се вдигна в очите с остров Кергелен - малко хора са чували за него. И верно е на юг, само малко прекалено на юг. даже по едно време, щото от време на време си правя разни планове, се бях замислил за логистика натам - излезе брутална цифра и се отказах на секундата. Някой ден ще отида към Микронезия, има там една противоположна точка на Земята (в смисъл че, ако изкопаем виртуален тунел през земното ядро, ще се окажем там), дето реално е вода де, но там наблизо е Микронезия. И те така.

Наздраве, вчера дарих кръв, обаче нямаше количка в пакета - само някакви кирливи русенски и пастет по 1,50, шоколадче от 80 стинки и 2 кириливи сока по левче - баси кризата Ма нищо, аз си наваксах вкъщи
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сигур си тръгнал по РЕП-вете да търсиш в. Дума?
            Наздраве!
            Добрютро, след кайвето.
            Тънимъни, подкача те чичо на хабитатска тематика, - ще да черпи но с евтинджос,
            Ако е тръгнал из реповете, може и Осмарски пелин да намери , макар, че истински вече няма

Коментар

Мразя топлото. Не може ли някъде по на север?
              Наздраве!
              Е, там ще ти е добре. Твърде на юг е. Ще се препичаш на слънчице с пингуините.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Хубаво кат тръгвам да сглабям след година време ще питам.
                Ти май питаше за обхода. Направиха го специално, за да не налитат случайни пътувачи на злата веща кака.
                https://www.youtube.com/watch?v=zOP1...SNs7OVgNXrryhQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Много на юг. Много ще ти е топличко и кротко. Наздраве, Дрънюжнячке!
                  Мразя топлото. Не може ли някъде по на север?
                  Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Наздраве !
                    Купил съм една бутилка софия от 2 литра ( 2.80 лв)...Кът се охлади до 2 гр, ще фане дикиш на плажа и лунната пътека...
                    Готвя се и то здраво....
                    Сигур си тръгнал по РЕП-вете да търсиш в. Дума?
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Тоз остров къде е? Географията не ми е от любимите науки.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Много на юг. Много ще ти е топличко и кротко. Наздраве, Дрънюжнячке!

Коментар

Ти, ся ..., бъзикаш ли се с мен или напротиф? Габровци немож ни накара в магазин да влезем с маска /разходи са това/, ти искаш на терасата на собствената си кочинка да ги носим!?
                        Наздраве, за мен бяло вино!
                        Наздраве !
                        Купил съм една бутилка софия от 2 литра ( 2.80 лв)...Кът се охлади до 2 гр, ще фане дикиш на плажа и лунната пътека...
                        Готвя се и то здраво....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Ентусиастите с намордници ли бяха или се правеха на "мъже"
                          наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши
                          Ти, ся ..., бъзикаш ли се с мен или напротиф? Габровци немож ни накара в магазин да влезем с маска /разходи са това/, ти искаш на терасата на собствената си кочинка да ги носим!?
                          Наздраве, за мен бяло вино!
                          Мечо

Коментар

Пълна скука. Имаше няколко ентусиаста по терасите, които наблюдаваха колите с макетите. Дори заря нямаше. По-кльощавият в знак на протест отиде да си развява атрибутите у Болярия.
                            Наздраве, Вълчо-34!
                            Ентусиастите с намордници ли бяха или се правеха на "мъже"
                            наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Наздраве, УФИ, как мина празникът на шегата? Живот и здраве догодина ще гледам да посетя хабитатът ти по това време!
                              Ментичка, с малко сода....
                              Пълна скука. Имаше няколко ентусиаста по терасите, които наблюдаваха колите с макетите. Дори заря нямаше. По-кльощавият в знак на протест отиде да си развява атрибутите у Болярия.
                              Наздраве, Вълчо-34!
                              Мечо

Коментар

С възрастта човек уляга ...
                                Наздраве!
                                Наздраве, УФИ, как мина празникът на шегата? Живот и здраве догодина ще гледам да посетя хабитатът ти по това време!
                                Ментичка, с малко сода....
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X