Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ, бре, Преци!!! Той напълно сериозен. Кат нищо ще помъкне пластмасовата бутилка у Португалия. А вестник Дума е много важен. Или си забравил или си пропуснал написаното в Поколението на 30 + относно срещата на плажа
Наздраве!, Ами щом се налага вестник Дума, - миналата година като прехвърлях багажи към малкото село, намерих там в избата един пакет стари броеве на Дума, и ако не са заминали за рециклиране, мога да услужа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тънимъни, подкача те чичо на хабитатска тематика, - ще да черпи но с евтинджос,
Ако е тръгнал из реповете, може и Осмарски пелин да намери, макар, че истински вече няма
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ей, тоя тракчо ми се вдигна в очите с остров Кергелен - малко хора са чували за него. И верно е на юг, само малко прекалено на юг. даже по едно време, щото от време на време си правя разни планове, се бях замислил за логистика натам - излезе брутална цифра и се отказах на секундата. Някой ден ще отида към Микронезия, има там една противоположна точка на Земята (в смисъл че, ако изкопаем виртуален тунел през земното ядро, ще се окажем там), дето реално е вода де, но там наблизо е Микронезия. И те така.
Наздраве, вчера дарих кръв, обаче нямаше количка в пакета - само някакви кирливи русенски и пастет по 1,50, шоколадче от 80 стинки и 2 кириливи сока по левче - баси кризатаМа нищо, аз си наваксах вкъщи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Сигур си тръгнал по РЕП-вете да търсиш в. Дума?
Наздраве!
Тънимъни, подкача те чичо на хабитатска тематика, - ще да черпи но с евтинджос,
Ако е тръгнал из реповете, може и Осмарски пелин да намери, макар, че истински вече няма
Коментар
-
Мразя топлото. Не може ли някъде по на север?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Хубаво кат тръгвам да сглабям след година време ще питам.
https://www.youtube.com/watch?v=zOP1...SNs7OVgNXrryhQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Много на юг. Много ще ти е топличко и кротко. Наздраве, Дрънюжнячке!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве !
Купил съм една бутилка софия от 2 литра ( 2.80 лв)...Кът се охлади до 2 гр, ще фане дикиш на плажа и лунната пътека...
Готвя се и то здраво....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Тоз остров къде е? Географията не ми е от любимите науки.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Ти, ся ..., бъзикаш ли се с мен или напротиф? Габровци немож ни накара в магазин да влезем с маска /разходи са това/, ти искаш на терасата на собствената си кочинка да ги носим!?
Наздраве, за мен бяло вино!
Купил съм една бутилка софия от 2 литра ( 2.80 лв)...Кът се охлади до 2 гр, ще фане дикиш на плажа и лунната пътека...
Готвя се и то здраво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Ентусиастите с намордници ли бяха или се правеха на "мъже"
наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши
Наздраве, за мен бяло вино!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пълна скука. Имаше няколко ентусиаста по терасите, които наблюдаваха колите с макетите. Дори заря нямаше. По-кльощавият в знак на протест отиде да си развява атрибутите у Болярия.
Наздраве, Вълчо-34!
наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Наздраве, УФИ, как мина празникът на шегата? Живот и здраве догодина ще гледам да посетя хабитатът ти по това време!
Ментичка, с малко сода....
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С възрастта човек уляга ...
Наздраве!
Ментичка, с малко сода....И това ще мине ...
Коментар
Коментар