IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Наздраве! Аз съседите ги лекувам с 9 симфония и 4 годишни. Един приятел ми даде диск на Годсмак - нежно започва с около 25-30 херца. А после.....
    Кабелите вътре двойни ли са?
    Не бре деди...Качеството почва с 18 херца.....
    2 -та са за душата а останалото за слуха....

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Абе, Чичи е на 2х30. Не очаквай от него ясна мисл. Моите тиквета юли ше ги чака. Ма, неговите доматета заминаха за догодина. Така е като се заглежда по чуждите градини.
      Нищо не е заминало ( освен младостта ти ...)
      На мястото на измръзналото, подкараха нови листа...

пп Сега ми направиха салата с червени къдрави благинки и с 2х30 гр джинджифилка, душата ми се радва ...
      Скапах се от работа, изгорях на тениска, но ми е много харашо...Смятам да подремна ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
        ......................................
        Съседите много им се радват. И на полицаите ще се обадят след малко - да ги поканят да чуят...
        .....................
        Наздраве!
        Наздраве! Аз съседите ги лекувам с 9 симфония и 4 годишни. Един приятел ми даде диск на Годсмак - нежно започва с около 25-30 херца. А после.....
        Кабелите вътре двойни ли са?
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, ама Кака е кака. Пък тая мадама трябва да я проследиш с повишено внимание как паркира колата си
          Наздраве!
          Добро утро !
          Не заменям Кака ни за Порше (или Порша), ни за мерки 175/58.....
          Изпаднах в 5 мин заблуждение...... Виноват !
          Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Енди, ще ме накараш на стари години да си припомням кънтри!
            Тествам едни кабели. Брутални ми се получиха...
            Click image for larger version

Name:	__20200204a.jpg
Views:	1
Size:	16.1 КБ
ID:	3599816

Съседите много им се радват. И на полицаите ще се обадят след малко - да ги поканят да чуят...

https://youtu.be/PEjyho4qPi4

Наздраве!
            Last edited by Ender; 17.05.2020, 22:28.

Коментар

Защо марокански, ма, сахелските са по-наблизо? И неам ли свещеното право да си избирам бича божи? Ти ме лишаваш от моите свещени, естествени граждански права само защото напоследък се застоявам на село. Каква си ти - терорист, тиран или душманин? Наздраве, Дръндуш-манке!
              Кака е в синхрон с тенденциите в страната. Така че свиквай.

Коментар

• Енди, ще ме накараш на стари години да си припомням кънтри!
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  С Дедо Вълчо се запихме в погрешната тема... та наздраве и тъдява!
                  https://youtu.be/B9FzVhw8_bY
                  Напукал съм се с боб, та .... ще се чуе.....
                  Наздраве!
                  И това ще мине ...

Коментар

• С Дедо Вълчо се запихме в погрешната тема... та наздраве и тъдява!
                    https://youtu.be/B9FzVhw8_bY

Коментар

Защо марокански, ма, сахелските са по-наблизо? И неам ли свещеното право да си избирам бича божи? Ти ме лишаваш от моите свещени, естествени граждански права само защото напоследък се застоявам на село. Каква си ти - терорист, тиран или душманин? Наздраве, Дръндуш-манке!
                      Нямаш!
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кака да не е Свети Илия, бре!? Кво ти пратя, това ще е/може и марокански скакалци/!
                        Наздраве, Мрънкало!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Чичо специално ти обърна внимание - да внимаваш, кои точно тиквички изпращаш, видя ми се духовит, но аз не разбрах точният смисъл ... /сигурно имаш сериозни добиви, или нещо подобно.../
                          Абе, Чичи е на 2х30. Не очаквай от него ясна мисл. Моите тиквета юли ше ги чака. Ма, неговите доматета заминаха за догодина. Така е като се заглежда по чуждите градини.

Коментар

Таа Криси Секса да не е некъв измислен профил? Нещо бая недостоверно ми звучи. Влезах да погледна у оная тема, ма вместо сладурана, неква схема се появи с порше, Виена и 2-3 пъти секс на месец по три минути.
                            Колкото до силите на нашта Кака, пожарите ги угасиха далеч от мен, та толкова й стигнаха силиците. Даже не успя ме локализира, та ще трябва й пращам снимка с лехите с тиквичките, че да пробва градушка да прати. Но да тренира с Яворов на уста.

Чичо специално ти обърна внимание - да внимаваш, кои точно тиквички изпращаш, видя ми се духовит, но аз не разбрах точният смисъл ... /сигурно имаш сериозни добиви, или нещо подобно.../

Коментар

Таа Криси Секса да не е некъв измислен профил? Нещо бая недостоверно ми звучи. Влезах да погледна у оная тема, ма вместо сладурана, неква схема се появи с порше, Виена и 2-3 пъти секс на месец по три минути.
                              Колкото до силите на нашта Кака, пожарите ги угасиха далеч от мен, та толкова й стигнаха силиците. Даже не успя ме локализира, та ще трябва й пращам снимка с лехите с тиквичките, че да пробва градушка да прати. Но да тренира с Яворов на уста.
                              Кака да не е Свети Илия, бре!? Кво ти пратя, това ще е/може и марокански скакалци/!
                              Наздраве, Мрънкало!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Тва беше добро, но имам усещането, че скоро и ти ще застенеш....

Кака не забравя...Огинят дето гори около къщата ти, мое случайно да ти подпали ..тиквичките...( ония дребните... )

пп В темата за жените се появила некаква сладурана....Прилича на Кака, но в негатив...

Кака сърдита и начумерена, а момето усмихнато и позитивно...
                                Кака с размери 158/75, а момето с 175/58 ....

Направо съм раздвоен......

Коментар

Working...
                                X