IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да, ама Кака е кака. Пък тая мадама трябва да я проследиш с повишено внимание как паркира колата си
    Наздраве!

Нямай никакви съмнения в тая посока. Изобщо не се замисля! /нищо не сте чули от мен!/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Тва беше добро, но имам усещането, че скоро и ти ще застенеш....

Кака не забравя...Огинят дето гори около къщата ти, мое случайно да ти подпали ..тиквичките...( ония дребните... )

пп В темата за жените се появила некаква сладурана....Прилича на Кака, но в негатив...

Кака сърдита и начумерена, а момето усмихнато и позитивно...
      Кака с размери 158/75, а момето с 175/58 ....

Направо съм раздвоен......
      Да, ама Кака е кака. Пък тая мадама трябва да я проследиш с повишено внимание как паркира колата си
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• В Габрово карнавал без хора - великани, все едно кръчма без пиене. Наздраве от Македонията
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Е, аз затова те тровкам. Кака като се мота, барем аз да те довърша. Много рано си ги изкарал. мойте пък от студа закъсняха и ще ги бода след 24.05. А днес ветъра вееше слонските уши на тиквичките ми. И изпочупи подпиралките на годжи бери и разни храсти. Но аз съм твърде по на завет. така че не ми остана друго освен да се гавря и пея: Вятър ечи, Чиче стене, сама Кака до казана...
          Добро утро !

Тва беше добро, но имам усещането, че скоро и ти ще застенеш....

Кака не забравя...Огинят дето гори около къщата ти, мое случайно да ти подпали ..тиквичките...( ония дребните... )

пп В темата за жените се появила некаква сладурана....Прилича на Кака, но в негатив...

Кака сърдита и начумерена, а момето усмихнато и позитивно...
          Кака с размери 158/75, а момето с 175/58 ....

Направо съм раздвоен......

Коментар

Само за домати няма да ми пишеш, че си менкаме кепетата...
            Преди седмица, цъфналите домати извън навеса ми ги попари сланата..( бахти късмети - от 25 на 2 градуса...)
            Сега като гледам къв е вятъра, сигурно всичките са на земята.... Мъкааа...

пп Не ми се ходи на вилата тези дни...Като си помисля колко работа има навън и какво е времето ( 30 + градуса и горещ вятър), кът нищо ще останете с един по-малко...
            Е, аз затова те тровкам. Кака като се мота, барем аз да те довърша. Много рано си ги изкарал. мойте пък от студа закъсняха и ще ги бода след 24.05. А днес ветъра вееше слонските уши на тиквичките ми. И изпочупи подпиралките на годжи бери и разни храсти. Но аз съм твърде по на завет. така че не ми остана друго освен да се гавря и пея: Вятър ечи, Чиче стене, сама Кака до казана...

Коментар

Преди седмица, цъфналите домати извън навеса ми ги попари сланата..( бахти късмети - от 25 на 2 градуса...)

пп Не ми се ходи на вилата тези дни...Като си помисля колко работа има навън и какво е времето ( 30 + градуса и горещ вятър), кът нищо ще останете с един по-малко...
              Питаш ли ме мене - имах среща в 14.00 и се прибрах към 15.30.... Ако си вишел шаран на сухо - те така....
              И това ще мине ...

Коментар

Ето, сам са хвали, че на неговите 96 се чувства наполовина, само защото още му прилагат поза 69, тъй като за друга не става. А самопризнанието, че замязал на сушен паламуд, за какво ни говори? И даже е в очакване да се чифтоса с Ковид 20, щото той старите хора си подбира. И си е подготвил чаршафче, що явно е приел исляма и не му трябва дървен костум. Абеее.... чичето с дюлевата! Като прескочи до къра, ще установи, че ветърът и доматите му издухал. Трагедия на оптимистта!

Коментар

Добро утро !
                  Глей ся, гърчав заядливецО....
                  Аз се чувствам наполовина на тез мечтани години и все още карам на 69 поза ...Традиционалист...
                  Днес мотах гащи по улиците и се чувствам кът изсушен паламуд..Бахти времето....35градуса със сахарски вятър.
                  Кой знае какви вируси и гадини ще докара...Кът се чифтоса с КОВИД 20, направо се завиваме с бял чаршаф и ще одим да се погребваме сами.....
                  Ето, сам са хвали, че на неговите 96 се чувства наполовина, само защото още му прилагат поза 69, тъй като за друга не става. А самопризнанието, че замязал на сушен паламуд, за какво ни говори? И даже е в очакване да се чифтоса с Ковид 20, щото той старите хора си подбира. И си е подготвил чаршафче, що явно е приел исляма и не му трябва дървен костум. Абеее.... чичето с дюлевата! Като прескочи до къра, ще установи, че ветърът и доматите му издухал. Трагедия на оптимистта!

Коментар

Чи той е на 69, това дърт ли му викаш. Като имаш на предвид, че Чичи е на 96 и още припка по ливадата с коса в ръка. Като гледам и аз съм на границата на идеала. Но коремчето си личи. До есенес. Тогава по твойта прогноза ще почнем слабеем.
                    Добро утро !
                    Глей ся, гърчав заядливецО....
                    Аз се чувствам наполовина на тез мечтани години и все още карам на 69 поза ...Традиционалист...
                    Днес мотах гащи по улиците и се чувствам кът изсушен паламуд..Бахти времето....35градуса със сахарски вятър.
                    Кой знае какви вируси и гадини ще докара...Кът се чифтоса с КОВИД 20, направо се завиваме с бял чаршаф и ще одим да се погребваме сами.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Явно некоя керемида ще е паднала върху кристалната ти глава. Нямам друго обяснение, да наричаш такава културна и култивирана кака като мен дива.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      На две места около мен гори гората. Ще те предам на властите, че даже не може уцелиш куклата с иглата, ми фърляш живи въглени в нарочената за моя зона щайга. Ше разкарваш пожарната, ама примериерът-пожарникар ште гепи за гушата. Наздраве, Дрънсинегушке!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

От копъра имам непосредствени впечатления... Виждал съм площадка, която от години беше подготвена за строеж, като в единият ѝ край имаше голяма купчина пръст от заравнянето... Върху тая пръст, в продължение на 2-3 години, през сезона - виждах как израстват едни стъбла копър, които ставаха над метър. Никой не се грижеше за тия растения, просто избуяваха през пролетта и изсъхваха през есента... Многогодишно растение, много ароматно...

Скоро видях, че там е построено блокче и от копъра не е останало нищо.
                        Ако не разкопаваш, то се самозасажда. Но аз от де да знам де ще изникне и си копам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Гледайки таблиците и имайки предвид че съм на 41 години и 180 сантиметра, то се чувствам все по-идеален Малиии, аз съм си направи един Ален Делон бре.

П.С. Абе ти нали беше дрЪт, какво гледаш таблицата за до 40 години? 188 санта и над 50 години (сори, ма с такова Фпечатление съм останал за възрастта ти) дават 90-94 кила. Ми и ти си пушка, кво мрънкаш
                          Чи той е на 69, това дърт ли му викаш. Като имаш на предвид, че Чичи е на 96 и още припка по ливадата с коса в ръка. Като гледам и аз съм на границата на идеала. Но коремчето си личи. До есенес. Тогава по твойта прогноза ще почнем слабеем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Гледайки таблиците и имайки предвид че съм на 41 години и 180 сантиметра, то се чувствам все по-идеален Малиии, аз съм си направи един Ален Делон бре.

П.С. Абе ти нали беше дрЪт, какво гледаш таблицата за до 40 години? 188 санта и над 50 години (сори, ма с такова Фпечатление съм останал за възрастта ти) дават 90-94 кила. Ми и ти си пушка, кво мрънкаш

Нали това казвам - няма необходимост от никакви диети. Те повече вредят, отколкото да помагат. Психоза.

Хапваш, пийваш - тия три неща и си готов!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Докторе, така, за жена като мен, 92 кила, колко височина е добре? - Ами госпожо, около 190 см поне...
                              - Виде ли бе, мъжо, ниска съм, а не дебела!

Точно! По-ниска е! Лошо няма! /по-добре ли би било да стърчи над мъжа си! Нееее!!!/

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В тия таблици - твоите 80 кила отговарят на височина 188 санта... /чувал съм, че височината "коригират" с баскетбол/

https://www.osata.eu/badi-krasiva/zd...rasta-ni-3096/

И аз съм 188 санта, но килцата ми са 92-93!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X