IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докторе, така, за жена като мен, 92 кила, колко височина е добре? - Ами госпожо, около 190 см поне...
    - Виде ли бе, мъжо, ниска съм, а не дебела!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ба, не е за радост, ти знаеш ли колко време ми отне? на мен, дето спазването на диети ми е противопоказно на пиенето, а мързелът ми е вроден талант Голям кеф беше сутринта - вече втора кола пия и се подготвям за вечерта. Ми свалил съм 5 кила за 7-8 месеца, без да се напрягам излишно - само не ям до обяд, но аз трудно огладнявам дотогава така или иначе. Е, доскоро тренирах лекичко (след всяка тренировка - бам у "Комара" - местна кръчма, че да се възстановим), ма от два месеца и това не правя. А жената, като се стресна от мен, се е засилила яко - както сме да ли децата на бабите, направо се побърква от тренировки

Наздраве, тнм!

В тия таблици - твоите 80 кила отговарят на височина 188 санта... /чувал съм, че височината "коригират" с баскетбол/

https://www.osata.eu/badi-krasiva/zd...rasta-ni-3096/

И аз съм 188 санта, но килцата ми са 92-93!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пофали са с нещо друго, щот това не е за радост. Един мъж трябва да си тежи на място, не кат го духне вятъра да го отвее. Справка - Арахната.
        Наздраве, хаджи!
        Ба, не е за радост, ти знаеш ли колко време ми отне? на мен, дето спазването на диети ми е противопоказно на пиенето, а мързелът ми е вроден талант Голям кеф беше сутринта - вече втора кола пия и се подготвям за вечерта. Ми свалил съм 5 кила за 7-8 месеца, без да се напрягам излишно - само не ям до обяд, но аз трудно огладнявам дотогава така или иначе. Е, доскоро тренирах лекичко (след всяка тренировка - бам у "Комара" - местна кръчма, че да се възстановим), ма от два месеца и това не правя. А жената, като се стресна от мен, се е засилила яко - както сме да ли децата на бабите, направо се побърква от тренировки

Наздраве, тнм!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нье, твърде убаво се олежах у него днеска. Високата облачност ме предпазваше, ама пуста му трудово-градинарска амбиция ме навдигаше да стрижа тревата и да сада магданозя. Нещо ич не ми върви с него. Досега не ми е никнал. Докато от копърът има неколцина стръка.

От копъра имам непосредствени впечатления... Виждал съм площадка, която от години беше подготвена за строеж, като в единият ѝ край имаше голяма купчина пръст от заравнянето... Върху тая пръст, в продължение на 2-3 години, през сезона - виждах как израстват едни стъбла копър, които ставаха над метър. Никой не се грижеше за тия растения, просто избуяваха през пролетта и изсъхваха през есента... Многогодишно растение, много ароматно...

Скоро видях, че там е построено блокче и от копъра не е останало нищо.

Коментар

Явно некоя керемида ще е паднала върху кристалната ти глава. Нямам друго обяснение, да наричаш такава културна и култивирана кака като мен дива.
            Наздраве, Мрънкало!
            Аз това като комплимент. Се почувстваш млада и оправна. Дива и кра....длива. Та да отмъкнеш на Чиче дюлевата. Не забивай иглата, ше се убодеш.

Коментар

Да те поправя, дивачка е тя - Тянка Мънка Трънка И Габърка.
              Явно некоя керемида ще е паднала върху кристалната ти глава. Нямам друго обяснение, да наричаш такава културна и култивирана кака като мен дива.
              Наздраве, Мрънкало!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Пофали са с нещо друго, щот това не е за радост. Един мъж трябва да си тежи на място, не кат го духне вятъра да го отвее. Справка - Арахната.
                Наздраве, хаджи!
                Един мъж га много тежи си е забит (у земата) и непохватен (умствено). 80-така у килограма е идеала, ако не е прекалено расъл или недорасъл.

Коментар

Оп, да се похваля, за пръв път откак се разделих с една девойка и изгубих желание да съм фитнес герой, съм под 80 кила. Големец съм аз, мога да си хапна и пийна на воля - довечера пак заминавам по македонията. Както рекъл Хан (Кан) Крум, като го питали какво прави с тези, дето не го кефят, а той отговорил - чаши Наздраве!

чеки, че забравих да туря на масата, все пак петък е, да намигнем към нашите половинки, ако не можем да се справимс цяло кило

Наздраве, хаджи!
                  Мечо

Коментар

Оп, да се похваля, за пръв път откак се разделих с една девойка и изгубих желание да съм фитнес герой, съм под 80 кила. Големец съм аз, мога да си хапна и пийна на воля - довечера пак заминавам по македонията. Както рекъл Хан (Кан) Крум, като го питали какво прави с тези, дето не го кефят, а той отговорил - чаши Наздраве!
                    Ееееее, Груич, ти си бил страшно нагъл! Целата Кръчма пълнеем, наливаме се, издуваме, само ти като вейка се вееш и ни самочувствие отвеваш. Като така, ше те глобим с още една почерпка. Слагай!

Коментар

Спокойно, и те ще повехнат тея дни.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Наредил съм покрай тех медни жици, накачени с чесън, срещу твоите долни магии и подли наричания.
                      Last edited by Trakatrak; 15.05.2020, 14:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Дивак!!!!!!!!!!!!
                        Да те поправя, дивачка е тя - Тянка Мънка Трънка И Габърка.

Коментар

• Оп, да се похваля, за пръв път откак се разделих с една девойка и изгубих желание да съм фитнес герой, съм под 80 кила. Големец съм аз, мога да си хапна и пийна на воля - довечера пак заминавам по македонията. Както рекъл Хан (Кан) Крум, като го питали какво прави с тези, дето не го кефят, а той отговорил - чаши Наздраве!

чеки, че забравих да туря на масата, все пак петък е, да намигнем към нашите половинки, ако не можем да се справимс цяло кило

Last edited by Грую Груев; 15.05.2020, 10:11.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Дивак!!!!!!!!!!!!
                            Ражда му кристалната глава бисери, па не се свени и да ги ръси
                            Мечо

Коментар

За такива като теб ползва прашка. Бегаш бавно, не криволичиш много и залягаш с окъснение. Защо да си хаби патроня. Я, колко чакъл по пътните строежи.

Не мое да се меня в бизнеса на Премиера. Вземе го награби после някъв инвеститорски контрол.
                              Мечо

Коментар

Нье, твърде убаво се олежах у него днеска. Високата облачност ме предпазваше, ама пуста му трудово-градинарска амбиция ме навдигаше да стрижа тревата и да сада магданозя. Нещо ич не ми върви с него. Досега не ми е никнал. Докато от копърът има неколцина стръка.
                                Спокойно, и те ще повехнат тея дни.
                                Наздраве, Мрънкало!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X