If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ми просветна....
Щото съм слаб пияч, ми вземат парите и се търкалят по плажовете с други......Служа за нарицателно на стар , уморен и бездеен към младите особи от женски пол.....
Даже и 10-12 човека , които ме познаат от форума, спряха да ме поздравяват за празниците..
Мъкааааааааа.....
Ми, това въобще не е вярно.
Просто чакам да добиеш текезесарски тен и да си намериш вестник Дума
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сега ми просветна....
Щото съм слаб пияч, ми вземат парите и се търкалят по плажовете с други......Служа за нарицателно на стар , уморен и бездеен към младите особи от женски пол.....
Даже и 10-12 човека , които ме познаат от форума, спряха да ме поздравяват за празниците..
Мъкааааааааа.....
От двете алтернативи,явно скръндзеенето ти е останало .... особенно като се има предвид факта отстъпването на място в градския транспорт
Наздраве!
Дааа, Мамуна ме порна в тумбака, а ти ми взе главата.......
Москва на Катили не вярва .....вече,....
Наздравее...
пп Поркам узо със замръзнали черници, вместо ледчета....( жената ги приготвя такива.....аз обичам джинджифилка със салата.....ама, какво да правя ...мъча се...)
Самоотлъчил се е, след като е станал неволен свидетел на разговорите от последните 3 часа, и то в неговия личен храм
А ве Мечо, тоя Декарт вярвал ли си е като е говорил, че мисленето и разумът са в основата и преди всичко друго, а чувствата, емоциите и усещанията са нещо второстепенно, с което не можем да си обясним истинската същност на нещата!? Тоя човек бил ли е с всичкия си бре!?
И дали следаващото изпълнение, и по-скоро онова което се случва след 4-тата минута, и което въздейства на толкова хора събрани на едно място би подхождало на човек, който е чел Декарт, или по-скоро на някой който е фен на философията на Брус Лий, която лично ти си цитирал!?
Коментар