Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ти, ся ..., бъзикаш ли се с мен или напротиф? Габровци немож ни накара в магазин да влезем с маска /разходи са това/, ти искаш на терасата на собствената си кочинка да ги носим!?
Наздраве, за мен бяло вино!
Купил съм една бутилка софия от 2 литра ( 2.80 лв)...Кът се охлади до 2 гр, ще фане дикиш на плажа и лунната пътека...
Готвя се и то здраво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Ентусиастите с намордници ли бяха или се правеха на "мъже"
наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши
Наздраве, за мен бяло вино!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Пълна скука. Имаше няколко ентусиаста по терасите, които наблюдаваха колите с макетите. Дори заря нямаше. По-кльощавият в знак на протест отиде да си развява атрибутите у Болярия.
Наздраве, Вълчо-34!
наздравичката ,,опп ааа ...едно бирЕ току що се отпуши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Наздраве, УФИ, как мина празникът на шегата? Живот и здраве догодина ще гледам да посетя хабитатът ти по това време!
Ментичка, с малко сода....
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
С възрастта човек уляга ...
Наздраве!
Ментичка, с малко сода....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНека не прекаляваме с търпението на уважаемата аудитория
Че от кръчма не са ме изхвърляли скоро...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеХубаво кат тръгвам да сглабям след година време ще питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНека не прекаляваме с търпението на уважаемата аудитория
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНема нужда на лични дай тук да да изкарам. и аз един безплатен курс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кратко, скорострелно! Да си знаете, че с нея няма тъна-мъна. Или я преметаш през борда.... на казана или се преселваш на о. Кергелен. За да не те пипне тронавируса Какид-13.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нямаш!
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Тез 5 минути нали знаеш какво ще ти струват у Португалията?
Наздраве ,4i40!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Вденах, нещо като балансирания за жак, но с по-плътна ширмовка.
Ами наздраве .... дано не сме досадили на бандата пиьеници в храма със скверни приказки!
Наздраве!
https://youtu.be/iQiQYbTA0sw
Коментар
Коментар