Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТъни-мъни, погледнах в оная тема:
Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.
Тук се става на крака и се покланям! Наздраве!
Наздраве, Вълчо-34!
П.П. Да ти е жива и здрава родата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Сакън - да не е наточила оптиката?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не й се връзвай. Тя такива ги плещи, за да разсейва потенциалните жертви.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТъни-мъни, погледнах в оная тема:
Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.
Тук се става на крака и се покланям! Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А аз си мислех, че кристалният звън, де се разнася е от чашите. Объркала съм се, начи. От твойта кристална глава е
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Как е хамакът? Наскоро да си си оплитал у него и да си падал?
Коментар
-
Тъни-мъни, погледнах в оная тема:
Тук се става на крака и се покланям! Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе зачерпа дедо Вълчо-34 една ладна бира, пък той да я върне, ако не ще
Наздраве, дедо, жив и здрав да си ни - мое се дърляме по некои теми, ма си пич отвсякъде
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Таа па! Кристалното кълбо е на раменете ми. Наздраве, Дрънчало!
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Как е хамакът? Наскоро да си си оплитал у него и да си падал?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ъхъ, ще рече човек, че у кочинката имаш кристално кълбо
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе зачерпа дедо Вълчо-34 една ладна бира, пък той да я върне, ако не ще
Наздраве, дедо, жив и здрав да си ни - мое се дърляме по некои теми, ма си пич отвсякъде
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Я, това не го знаех. Наскоро си говорих с жена ми, че дори и курвите в София са все синове и дъщери на някой известен от близкото ни минало - случайни хора няма, твоето инфо само ми затвърди впечатлението.
Наздраве, тнм!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Пък аз познавам доста софиянци , плаващи под холандски флаг , приставащи в Перловската река
Готин ден и наздраве , безимен !
Не разбирам вица..., иначе - Перловска, която протича през Южен парк - не съм я виждал скоро..., може да има дори пристанище... , едно голямо "езеро", вдясно по течението, където гнездят диви патици и през лятото има доста малки патета, които при опасност се крият в тръстиките, като са под надзора на "родителите" си... Мисля, че Перловска е от няколко рекички, между които са Железнишка и Бистришка речици..., а нагоре, във Витоша - наистина изворите им са кристално-чисти, красиви и освежаващи... Наздраве и със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Я, това не го знаех. Наскоро си говорих с жена ми, че дори и курвите в София са все синове и дъщери на някой известен от близкото ни минало - случайни хора няма, твоето инфо само ми затвърди впечатлението.
Грую, върви отдавна обратна селекция по "върховете". Но не е луд, който изяда целия зелник, луд е, който му позволява.
- 1 like
Коментар
Коментар