IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

За такива като теб ползва прашка. Бегаш бавно, не криволичиш много и залягаш с окъснение. Защо да си хаби патроня. Я, колко чакъл по пътните строежи.
    Дивак!!!!!!!!!!!!
    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Тъни-мъни, погледнах в оная тема:

Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.

Тук се става на крака и се покланям! Наздраве!
      Позабавлявах се в другата тема. Младежът не е посетител на Кръчмата, инак отдавна щеше да се откаже от дърдоренето с мен.
      Наздраве, Вълчо-34!

П.П. Да ти е жива и здрава родата!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Сакън - да не е наточила оптиката?!?!
        За такива като теб ползва прашка. Бегаш бавно, не криволичиш много и залягаш с окъснение. Защо да си хаби патроня. Я, колко чакъл по пътните строежи.

Коментар

Не й се връзвай. Тя такива ги плещи, за да разсейва потенциалните жертви.
          Сакън - да не е наточила оптиката?!?!
          И това ще мине ...

Коментар

Тъни-мъни, погледнах в оная тема:

Възпитана съм да уважавам българските традиции и спазвам ритуали от нашата самобитност, за които ти представа си нямаш. Защото е казано, че дървото има корен, реката има извор, а човекът - кръв, т.е род и семейство.

Не й се връзвай. Тя такива ги плещи, за да разсейва потенциалните жертви.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А аз си мислех, че кристалният звън, де се разнася е от чашите. Объркала съм се, начи. От твойта кристална глава е
              Наздраве, Мрънкало!

П.П. Как е хамакът? Наскоро да си си оплитал у него и да си падал?
              Нье, твърде убаво се олежах у него днеска. Високата облачност ме предпазваше, ама пуста му трудово-градинарска амбиция ме навдигаше да стрижа тревата и да сада магданозя. Нещо ич не ми върви с него. Досега не ми е никнал. Докато от копърът има неколцина стръка.

Коментар

• Тъни-мъни, погледнах в оная тема:

И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Ще зачерпа дедо Вълчо-34 една ладна бира, пък той да я върне, ако не ще
                  Наздраве, дедо, жив и здрав да си ни - мое се дърляме по некои теми, ма си пич отвсякъде

Лелееее, как си поркате тука, убуу, убуу! Благодарско за бирата и на Оптиката едно винце за фокусиране, и на всички Наздраве. Са да ви кажем що ме немаше - рожден ден на големия лебед!!! Трите красавици строени, змея - и той там, малкия лебед и на унуките макя им. И кво - ментичка, кротко. Та чак сега съм ги цунал от два месеца....Наздраве!
                  И това ще мине ...

Коментар

Таа па! Кристалното кълбо е на раменете ми. Наздраве, Дрънчало!
                    А аз си мислех, че кристалният звън, де се разнася е от чашите. Объркала съм се, начи. От твойта кристална глава е
                    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Как е хамакът? Наскоро да си си оплитал у него и да си падал?
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ъхъ, ще рече човек, че у кочинката имаш кристално кълбо
                      Наздраве!
                      Таа па! Кристалното кълбо е на раменете ми. Наздраве, Дрънчало!

Коментар

Ще зачерпа дедо Вълчо-34 една ладна бира, пък той да я върне, ако не ще
                        Наздраве, дедо, жив и здрав да си ни - мое се дърляме по некои теми, ма си пич отвсякъде

На мен ми викни едно бяло вино, щот днес и утре съм ларж.
                        Наздраве, хаджи!
                        Мечо

Коментар

• Ще зачерпа дедо Вълчо-34 една ладна бира, пък той да я върне, ако не ще

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Я, това не го знаех. Наскоро си говорих с жена ми, че дори и курвите в София са все синове и дъщери на някой известен от близкото ни минало - случайни хора няма, твоето инфо само ми затвърди впечатлението.
                            Наздраве, тнм!
                            То и аз не го знаех, ама тати нали е от местната фауна. Знае на по-голямата част от родове разклоненията и пипалата, та ме светна.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Пък аз познавам доста софиянци , плаващи под холандски флаг , приставащи в Перловската река

Готин ден и наздраве , безимен !

Не разбирам вица..., иначе - Перловска, която протича през Южен парк - не съм я виждал скоро..., може да има дори пристанище... , едно голямо "езеро", вдясно по течението, където гнездят диви патици и през лятото има доста малки патета, които при опасност се крият в тръстиките, като са под надзора на "родителите" си... Мисля, че Перловска е от няколко рекички, между които са Железнишка и Бистришка речици..., а нагоре, във Витоша - наистина изворите им са кристално-чисти, красиви и освежаващи... Наздраве и със здраве!

Коментар

Я, това не го знаех. Наскоро си говорих с жена ми, че дори и курвите в София са все синове и дъщери на някой известен от близкото ни минало - случайни хора няма, твоето инфо само ми затвърди впечатлението.
                                Като свински черва са, щеш ли в политиката, щеш ли в "културата" ни, щеш ли по телевизии и радиа, щеш ли в "бизнеса" и в останалите "топли местенца", където въшките и бълхите се чувстват добре.

Грую, върви отдавна обратна селекция по "върховете". Но не е луд, който изяда целия зелник, луд е, който му позволява.

Коментар

Working...
                                X