Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
[QUOTE=tnm;1059740853]Начи ... не пия бира, ама чета дебели книги. Па там пише, че с бира лекуват болки у кръста , киселини у стомаха, главоболие, следствие снощно напиване, мускулни и ставни болки от прекомерен секс, стрес и потрес от срещи със свекърви и тъщи. /QUOTE]
Стига писА за лекарства .... дай да пиеме ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеначи по обедно време съм заседнал с един winter brown ale 9%. Наздраве, че уж требе да се ралти
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНаздраве, съкровище.Само ти ме разбираш.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве ... за убавата приказка!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТашунко объркАл си рейса, пич.Тук под ром се разбира нещо съвсем друго .... не скверни Кръчмата и светата напитка.
Наздраве ... за убавата приказка!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВярно, че няма. Кръщавали са виното с вода. Добре били траките, че да научат хората как се употребява тоз елексир.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве!
Аз съм вече на зелева чорба....
Ще му дремна 1ч, за да съм свеж за вечерните наздравици....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКръчмата върви към фалит...
Няма кой едно "наздраве" да ти каже....
Наздраве !Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение.........................
пп. Коняк ли е или ром...?
Я наздраве!И това ще мине ...
Коментар
Коментар