А къде е мечата кожа пред камината? И моделката на нея, тогава лигите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Пини един двоен ром, че още ми държи влага от Стария Трафорд...
Наздраве на сички!!!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТъмен балканский субект, ний с Бенджи кога одим на Барбадос, така го пием рома
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеКат си нямаш панталони респ. крачоли - така е
Като те гледам как разбираш от ром - ша зема да ти сипя една ракия че инак може да се простреляш в крака с чифтето...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи специално, си изправен пред тежка дилема - да налееш едно питие на дама, чийто мъж е ловец и има ловна пушка или да откажеш да налееш питие на дама, която също е ловец и на всичкото отдолу има карабина с оптика.
П.П. Извинявам се за закъснелия отговор към коментара ти, ма ми трябваше технологично време, за да преместя цветната китка от лявото зад дясното ушо.
Наздраве!
Като те гледам как разбираш от ром - ша зема да ти сипя една ракия че инак може да се простреляш в крака с чифтето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМомъка е в ситуация без печеливш изход за него ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТи специално, си изправен пред тежка дилема - да налееш едно питие на дама, чийто мъж е ловец и има ловна пушка или да откажеш да налееш питие на дама, която също е ловец и на всичкото отдолу има карабина с оптика.
!Life won't wait for you.
Коментар
-
Сипете че ми изгоре душата ....
https://www.youtube.com/watch?v=rFUJFwea6ggLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеОтврат, ром и лед... ама жена да разбира от пиене - само да го наточи и донесе може
П.П. Извинявам се за закъснелия отговор към коментара ти, ма ми трябваше технологично време, за да преместя цветната китка от лявото зад дясното ушо.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
[QUOTE=B.Graham;1059740876]Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи ... не пия бира, ама чета дебели книги. Па там пише, че с бира лекуват болки у кръста , киселини у стомаха, главоболие, следствие снощно напиване, мускулни и ставни болки от прекомерен секс, стрес и потрес от срещи със свекърви и тъщи. /QUOTE]
Стига писА за лекарства .... дай да пиеме ....
Коментарът към Грую Груев беше просто едно кратко лирическо отклонение. Няма да се повториПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар