If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз там се зарекох да не стъпвам този уикенд, което за мен ще да е докъм вторник какво е рекъл Тарантул, че с твоя неградски ми се скъсаха нервите - ма да не развалям хубавата тема с обидните епитети, дето са ми на устата в момента. Сипвам още един джеймисън и слагам децата да спят.
Наздраве, тнм!
Преди дваесетина години писах в популярен геостратегически анализ, че основната уязвимост на съвременното общество произлиза от неговата висока степен на сложност, която позволява дребни затруднения да елиминират широкообхватни технически или социални системи. Не че е много оригинална тази констатация, но вече намира потвърждение в антисистемни събития. Системните като войните, икономическите кризи или тероризмът вече са под бая плътен контрол, но непознатите болести, земетресенията, ураганите, ерупцията на вулканите и пр. изкарват от строй организираността и функционалността на мегаобществени формации именно поради прекалената им поливалентност и преплетеност. Но донякъде това е и тяхната защита, защото само отчасти се разпадат при криза, пробойна, дори катастрофа. Но ако те отвътре се разпаднат, поради, да речем, всеобща паника, няма много кво да помогне. Само шокова терапия.
Откъде ги извади тез засукани фрази, че да ми развали мозъчната летаргия, идея си нямам
Наздраве, Грую!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сипи нещо силно, че от коментарът ти в темата за вируса, рязко ми се отвори глътката.
Наздраве, Мрънкало!
Аз там се зарекох да не стъпвам този уикенд, което за мен ще да е докъм вторник какво е рекъл Тарантул, че с твоя неградски ми се скъсаха нервите - ма да не развалям хубавата тема с обидните епитети, дето са ми на устата в момента. Сипвам още един джеймисън и слагам децата да спят.
Наздраве, тнм!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе, нема ли почерпи некой за бележитата дата. Днес е извънредния, 366-ия ден в годината за разпиване. Веднъж на 4 години е, рядко събитие като Олимпиадата. Излагате се. Хайде, слагайте масата.
Сипи нещо силно, че от коментарът ти в темата за вируса, рязко ми се отвори глътката.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Абе, нема ли почерпи некой за бележитата дата. Днес е извънредния, 366-ия ден в годината за разпиване. Веднъж на 4 години е, рядко събитие като Олимпиадата. Излагате се. Хайде, слагайте масата.
Добро утро !
Имам една препоръка към мъжете в Кръчмата.....( хеле към Тарантул...)
Пазете се не от короната на вируса а от короната от еленовите рога...
Наздраве !
Еййй, друго си е да чуеш съвет от стар и препатил чиляк. Благодарим, Чиче! Разкажи сега некой спомен как са те коронясвали с рога. Начката го удари на уволнение и в другата тема разправяше спомени за Спи-одина, та и аз му ударих едно рамо с мили спомени. Сега пък ти ще се разделиш със зрелостта като открехнеш как са ти острили рогата. Старост - радост от свежи спомени!
Добро утро !
Имам една препоръка към мъжете в Кръчмата.....( хеле към Тарантул...)
Пазете се не от короната на вируса а от короната от еленовите рога...
Наздраве !
Единствено защото ходиш повече от мен в тея зимни месеци. А подлостта може и да изтощава. Особено кога не успее да се реализира поради подхояща съпротива на обекта на увреждане. Наздраве, Дрънподлярче!
Аз и през летните месеци ходя повече от теб
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Язе! Щот съм жена, плюс това - коварна, подла и подмолна.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието не спира да пие клеевата тинктура, ама един вятър да повее и той започва да подсмърча. Ся ще му добавя и малко извлек от златовръх у бъркоча.
Единствено защото ходиш повече от мен в тея зимни месеци. А подлостта може и да изтощава. Особено кога не успее да се реализира поради подхояща съпротива на обекта на увреждане. Наздраве, Дрънподлярче!
Ни става със сироп от бъз - децата го пият вече не знам коя поредна година, отделно прополис и дъра-бъра - като се наврат в микробилогичното бойно поле, наречено детска градина, и макс за 2-3 седмици дават фира и викам бабите Аз пия уиски и съм по-здрав. Ма на теб няма да ти дам, щото съм под карантина.
Наздраве!
За децата е полезно да боледуват. Изграждат имунитет. И ги пускай да играят в пясъчник. Само кучетата да не са го осрали. Сливиците било добре да останат. Но ако пречи на дишането, трябва се махне. Още помня колко бая сладолед изядох на три-четири годинки. И операцията помня. Голямо дране и вопли бяха. Ще да е била само с местна упойка.
Благодаря за съвета, имам такава идея, само дето ме притеснява, че плуването прави жените не особено женствени с този развит гръден кош тип кофа Но го имам за на в предвид де. Едното има и трета сливица, та за там се чудя още да я махаме ли, какво да правим, щото с нея си се мъчи здраво горкото, ма това са други дертове. Все още не съм достигнал нивото на кума ми, който също има две щерки и на първата си даваше бира от горе-длу едногодишна възраст - за мен е луд, но той си се кефи, а и на детето му харесва. та затова си пия сам уискито, не са пораснали още
наздраве
Прав си донякъде за формата на тялото, но не е задължително да стане така. Явно тренировките по плуване трябва да са умерени и съчетани с друг спорт.
Кльощавият тренираше с едно девойче, бяха капитани - той на момчешкия,тя момичешкия отбор. Заедно тренираха и волейбол. В 7 клас пътищата им се разделиха - моят отиде да учи у МГ-то, девойката избра спортно училище. Все още поддържат топла връзка и си чатят у нета.
Преди няколко месеца кльощавия ми показа последните снимки на девойката / тя учи в НСА/ - модел е и редовно участва в разни реклами. Тялото й е изваяно, женствено, лицето й е също много приятно ... Хубаво дете.
Мечо
Дъра - бъра, и ний деца сме гледали. По-кльощавият до 5-та си година беше в група от 15 ромчета, 3 турчета и 2 българчета. От тогава е напред с чуждите езици, явно и с имунитета.
Кога се прибрахме у хабитатя директно го натирих да ходи на плуване. Пет дни в седмицата, треньорите ръце бяха вдигнали от него. После хандбал, волейбол и футбол ... През есента и зимата пиеше по една глобула осцилококцинум всяка събота. Напоследък прочетох, че от него полза нямало.
Твоите принцеси са малки, но ако ми позволиш да ти дам съвет - когато му дойде времето, запиши ги на плуване. Никое дете от отбора на кльощавия не боледуваше.
Благодаря за съвета, имам такава идея, само дето ме притеснява, че плуването прави жените не особено женствени с този развит гръден кош тип кофа Но го имам за на в предвид де. Едното има и трета сливица, та за там се чудя още да я махаме ли, какво да правим, щото с нея си се мъчи здраво горкото, ма това са други дертове. Все още не съм достигнал нивото на кума ми, който също има две щерки и на първата си даваше бира от горе-длу едногодишна възраст - за мен е луд, но той си се кефи, а и на детето му харесва. та затова си пия сам уискито, не са пораснали още
наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар