Честит празник , българи !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да ти образувам нерви е мое задължение. Аз съм аниматорът на кръчмата. А пък и вчера се обилно наквасих, недоспал, та ми иде отвътре ти помагам с ценни съвети за покрива. Например, бързо го довърши, че от утре ще вали. Здраве да е!. За разлика от теб, на мен ми доставя удоволствие да образувам нерви наляво и надясно.
А инак - сърдечно благодаря за ценните съвети! Ремонтът приключи без особено големи приключения.
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, не мое ми образуваш нерви. Достатъчно съм са газирала, дето правя ремонт на покрива на единия гараж. Понеже изпратих по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието у Чужденеция с мисия /ще изрязва фиданките/, сега аз се разправям разните му там хидроизолации.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Привършваш запасите ли? А короната настъпва. Да не дойде време да се молиш за една водчица "Флирт"? И да просълзяваш очи по доброто старо време в Кръчмата когато Чиче обещаваше да почерпи 30 гр. дюлевка.... некой ден.... от по-следваща реколта. Наздраве, Дрънфлиртаджийке!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестите Баба Марта!
Червеното вино е на привършване, бялото го държа за летните жеги.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДа сме бели, румени, засмени
в чест на Баба Марта всички да налеят по едно за здраве!
Не си спомням откога е започнало завързването на мартенички, но традицията е нещо, което сплотява и запазва облика на националните общности.
Тракатрак, много сладки ПижУ и Пенда) простено да ти е и ти прощавай и да няма криза със складови наличности ще бутна в склада няколко бурета с вино, гледам че ракията прелива от рафтовете, добре сте заредили, та паника да няма никога в кръчмата
))
Наздраве на всичкиДръж се за ракиджиите. Сериозни хора, хем ще налеят, хем мезе ще сложат. Не са да минат с едно винце голо. И после да се оплакват, че им е продал воло.
Коментар
-
Да сме бели, румени, засмени
в чест на Баба Марта всички да налеят по едно за здраве!
Не си спомням откога е започнало завързването на мартенички, но традицията е нещо, което сплотява и запазва облика на националните общности.
Тракатрак, много сладки ПижУ и Пенда) простено да ти е и ти прощавай и да няма криза със складови наличности ще бутна в склада няколко бурета с вино, гледам че ракията прелива от рафтовете, добре сте заредили, та паника да няма никога в кръчмата
))
Наздраве на всички
Коментар
-
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Честит патронен празник! Бабичката била от наште - сръбвала за здраве. Да сте живи и здрави цялата Кръчма и съпътстващите ви веселяци! Да ви е простено, че малце черпавахте. И вий на мен простете, задето прибирах черпнята от масата. Щото трябва да се правят запаси. Короната се е задала.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, нетипично за него, явно е еманация на менталната му способност при екстремни ситуации
Наздраве, тнм!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Сипи нещо силно, че от коментарът ти в темата за вируса, рязко ми се отвори глътката.
Наздраве, Мрънкало!
Last edited by Trakatrak; 01.03.2020, 00:01.
Коментар
Коментар