Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМалийййй, едно такова шишенце кътам от .....89-90 година!
Да ти е сладко!
Наздраве за Дамите в храма!
П.П. Преслав беше по-убав. Влизала съм у избата на завода. Много скопосно мерло правеха.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКой за каквото си мисли...
За мен снимката показва , че ловеца е в здрав планински сън...
На една страна захвърлил пушка, на друга раница с ракия пълна....уши свободни на гора се кефят....
Сяя, що да му мръзнат и кокалите.... Ишиас да фане....
Наздраве !
С коняк ... готина Плиска ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПравиш ми тънък намек, че съм кучка!?
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДа му мисли катилариум, аз нямам роги и за мен патрони няма открити. Като каза "старите кучета" абе ти не беше ли женско?!?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМалийййй, едно такова шишенце кътам от .....89-90 година!
Да ти е сладко!
Наздраве за Дамите в храма!
Подобно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение............................
Наздраве !
С коняк ... готина Плиска ...
Да ти е сладко!
Наздраве за Дамите в храма!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение4i40, ти като пиеш 2Х30 ракия + 1 бира и ставаш много смел.
Наздраве!
За мен снимката показва , че ловеца е в здрав планински сън...
На една страна захвърлил пушка, на друга раница с ракия пълна....уши свободни на гора се кефят....
Сяя, що да му мръзнат и кокалите.... Ишиас да фане....
Наздраве !
С коняк ... готина Плиска ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЪъъъ, я пак!?
Кат влизаш у Кръчмата, погледни стената у ляво. Там Колето с червени букви е разписал правила за поведение /дет му викат "етикет"/ на посетителите.
Не видях да са нанесени корекции, така че ще я караме по стария начин. С една дума ще правиш "равнис" по старите кучета
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНов участник, нови правила!?
Кат влизаш у Кръчмата, погледни стената у ляво. Там Колето с червени букви е разписал правила за поведение /дет му викат "етикет"/ на посетителите.
Не видях да са нанесени корекции, така че ще я караме по стария начин. С една дума ще правиш "равнис" по старите кучета
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКога дойде у Кръчмата, кога взе и претенции да имаш...!?
П.П. Това тук да не ти е вестник? У Кръчмата се пий, не се чете
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Ся, като гледам тази снимка, си мисля, че само едно одеало липсва....
пп Нещо май се объркАх....това ли беше темата за еротиката или щяхте да откривате нова.....
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБратчед, усмихни се
Ся, като гледам тази снимка, си мисля, че само едно одеало липсва....
пп Нещо май се объркАх....това ли беше темата за еротиката или щяхте да откривате нова....
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеСамо дръжте настрани оная ловджийката - да не чете!?
П.П. Това тук да не ти е вестник? У Кръчмата се пий, не се четеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеШо така с лошо бре
Тя,кат мине от тук и цапне 2-3-4,после мое да и се приисква афтърпарти ,че даже мое се сърди,че нема отделен личен пилон
А аз сега минавам в нелегалност,докат утихне бурята
Наздраве! ..тичешком и на прибежки и припълзявания
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар