Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗащо не се пише боМбон, не ми е ясно..Да се знае , че след постоянна консумация ставаш бомба.....от всякъде....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКъв бонбон. Това си е бонбона от всякъде:DПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКъв бонбон. Това си е бонбона от всякъде
пп Тнм заговори за диети и аз пощурях от глад....Отивам да метна нещо в тумбака и да пийна една бира за смразяване на душата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Бонбонът е само единD
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОттатък "предъвкват" темата за дестилацията на коняка, та и аз по този повод рекох да викна една чаша от питието.
П.П. Бонбонът е само един, щото влизам в тежки диети за новогодишния купон
Какви диети, какви 5 лв...Да не играеш на кол, че да се мъчиш с диети....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво, но защо е само един бонбона...
Дали не е като критика или е подкана за силови приключения....
пп. Коняк ли е или ром...?
П.П. Бонбонът е само един, щото влизам в тежки диети за новогодишния купонLast edited by tnm; 10.12.2014, 12:47.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Наздраве!
Дали не е като критика или е подкана за силови приключения....
пп. Коняк ли е или ром...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениепреди малко кака Янка Такева съобщи, че 94.5 % от децата са обхванати от образованието, а 7 % не са обхванати. Кво ли ме е учила другарката Георгиева в 1 клас ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПермутаций и Комбинаций най-вероятно са от същото котилоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКък,кък .... право казваш, .... у Рим нема видни пиячи
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКък,кък .... право казваш, .... у Рим нема видни пиячи
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБрадчет, Чужденеция далеч от Рим. Затуй там липсват такива видни личности
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар