Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНи можах те разбЕра.Колко съм склонен да съм твърд или колко съм склонен да съм вариятивен?!?!?
П.П. За твърдостта немам притеснение, щото тя все пак е резултат от действия в екип
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВарияциЙ е от семейство на велики личности дали светЪТ много. Негови братовчеди са видните борсаджии АкциЙ, ОблигациЙ и ОпциЙ.
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Това "вариаций" да не е некой незнаен за мен римский пълководец!? Явно имам пропуски в образуваниетоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКога си прав, прав си.
От любопитство само - много или малко си склонен!?Life won't wait for you.
Коментар
-
Бенджи, пращам ти да почерпиш тез измръзнали каки ....
http://www.dnes.bg/index/2014/12/09/...7,image2#photo
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
С толкоз много канела ( която много обичам ) ще ми падне захарта, кръвното и какво ли не още...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобър ден !
Не е за излизане от кръчмата в тази влага....
Няма лошо и да те топли нещо, но на всекимо според потребностите....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ съм твръд и съм склонен на варияциЙ.Диамантите могЪт ли те топли в студените вечери?Нйе!!!Но мъжът и песът могат...... По различен начин, де ....
От любопитство само - много или малко си склонен!?
Наздраве!
П.П. Това "вариаций" да не е некой незнаен за мен римский пълководец!? Явно имам пропуски в образуваниетоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, по тона ти усещам, че отказа не е твърд - сиреч, склонен си на вариацииLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКо?Нйе!
Наздраве и да ти е сладко - на теб и другата клиентела на Кръчмата, а аз се оттеглям с пожелание за лека нощ!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.....че най-добрият приятел на жената са диамантите.
...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКазват, че най-добрия приятел на жената бил мъжът ... или кучето ....
Мъжът требва да е наличен, щото некой требва да ги закупи, пък песа требва да е наличен, щото некой требва да ги пази.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение...... С най-добрият ми приятел заседнахме откъде късен следобед - на червено вино и мезета.
.....!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар