Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Наздраве на празнуващите !
В събота бях на едно празнуване...Прибрах се по малките часове и още не мога да се оправя от пиенето и яденето....
Тва младите г-ци едни танци въртят ....белиданс или нещо такова.....миниера ми се събуди...
Явно яденето, пиенето и танците са за младите....За нас каквото остане......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата ......
А бе тоа серсемин Колчо от` не излаза от склада?!?
Питам и отговор не ща!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНещо такава. Добре, че съм тренирала гимнастика и въпреки възникналите проблеми с вестибуларния апарат, успях да се добера читава до входа на пещера. От там нагоре по етажите с асансьора беше изключително лесно.
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКакто се казва - вързала си кънките...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммъ, да ...
Значи, по повод праздника посетих риал кръчма. С най-добрият ми приятел заседнахме откъде късен следобед - на червено вино и мезета.
Докато настане навалица в заведението, бехме си честитили студентския живот, обсъдихме международното положение, ситуацията у милата Родина и разни други не толкоз важни теми ...
Следствие добре изкараното време в приятна компания, като ме лепна един ентосиазъм - реших да си ходя пеша. Ама навън фърчат разни снегурачки, няква поледица ... без малко да измеря височината си в дължина
Наздраве на всички празнуващи!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЗа тази седмица мен се пада удоволствието да почерпя за начало, нали тъй - да уважим студенцията!
Наздраве!
Пък е хубаво като свети зелено, некак си върви на кехлибареното!
Значи, по повод праздника посетих риал кръчма. С най-добрият ми приятел заседнахме откъде късен следобед - на червено вино и мезета.
Докато настане навалица в заведението, бехме си честитили студентския живот, обсъдихме международното положение, ситуацията у милата Родина и разни други не толкоз важни теми ...
Следствие добре изкараното време в приятна компания, като ме лепна един ентосиазъм - реших да си ходя пеша. Ама навън фърчат разни снегурачки, няква поледица ... без малко да измеря височината си в дължина
Наздраве на всички празнуващи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКво става по Чужденеция, братчед? Не съм ви правила скоро посещение на добра воля /не че ми липсва/.
Наздраве, с червено вино!
Инак,поради липЦа на Кольовци,и днес не изневерих на мързела
Ромецът беше приятен и достатъчен
Сега е време за ...
Лека нощ!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеИронично,бря ,щот днес се поспря за момент .... и така съм привикнал,че чак ми залипсва,таааа викам да съм тематичен
Наздраве, с червено вино!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУбих та...! Ква молитва за дъжд, братчед!? Малко ли ти беше цяла година?
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве Тнм, и аз съм точно на червено винце и току що пресуших второто ...
Мама реши да ме трови с бяло вино и риба, ама аз твърдо й отказах. Червено вино и пържоли - в противен случай ме губи като празнуващ!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар