If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отврат, ром и лед... ама жена да разбира от пиене - само да го наточи и донесе може
Ти специално, си изправен пред тежка дилема - да налееш едно питие на дама, чийто мъж е ловец и има ловна пушка или да откажеш да налееш питие на дама, която също е ловец и на всичкото отдолу има карабина с оптика.
П.П. Извинявам се за закъснелия отговор към коментара ти, ма ми трябваше технологично време, за да преместя цветната китка от лявото зад дясното ушо.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Начи ... не пия бира, ама чета дебели книги. Па там пише, че с бира лекуват болки у кръста , киселини у стомаха, главоболие, следствие снощно напиване, мускулни и ставни болки от прекомерен секс, стрес и потрес от срещи със свекърви и тъщи. /QUOTE]
Стига писА за лекарства .... дай да пиеме ....
Наздраве, Бенджи.
Коментарът към Грую Груев беше просто едно кратко лирическо отклонение. Няма да се повтори
Мечо
[QUOTE=tnm;1059740853]Начи ... не пия бира, ама чета дебели книги. Па там пише, че с бира лекуват болки у кръста , киселини у стомаха, главоболие, следствие снощно напиване, мускулни и ставни болки от прекомерен секс, стрес и потрес от срещи със свекърви и тъщи. /QUOTE]
Стига писА за лекарства .... дай да пиеме ....
начи по обедно време съм заседнал с един winter brown ale 9%. Наздраве, че уж требе да се ралти
Начи ... не пия бира, ама чета дебели книги. Па там пише, че с бира лекуват болки у кръста , киселини у стомаха, главоболие, следствие снощно напиване, мускулни и ставни болки от прекомерен секс, стрес и потрес от срещи със свекърви и тъщи. Също така служи за привличане вниманието на половинката, кога му се говорят важни неща / да речем за пари/, изостря сетивата /не мож ме излъга, не си прави труда/ и определя къде точно започва - ∞ и свършва + ∞.
Наздраве!
Мечо
Коментар