Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИч недей да ми се смееш. Пила съм две чаши вино /имам двама именици, които трябва да почета/ и като нищо ще изкарам карабината от касата.
За колко вземаш 100 метра?
Наздраве!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПиян или трезвен?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПиян или трезвен?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
За колко вземаш 100 метра?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛабави сте тук, лабавиииииииииииииииииии!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа бе, как така всички се скътават, да искаш да поздравиш някой и да го няма наличен ... !?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНема Николчовци .... дори и стопанина се е скатал.
Тук сме само ангели ... дори повече от това - Архангели
Наздраве!
Ама това не му пречи да викне едно: Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма ли един Николай у таз Кръчма да каже: Наздраве!?
Тук сме само ангели ... дори повече от това - Архангели
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма ли един Николай у таз Кръчма да каже: Наздраве!?Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар