Няма ли един Николай у таз Кръчма да каже: Наздраве!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТуй ром, бе ....
Като пиша с очилата известно време и ме болят очите....Свалям ги за почивка и всичко ми е размазано... ( фаща ли декиш оправданието ? - май не !)
То бива тъпанар, но да не прочете и рецептата си е ....
.......за наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТуй ром, бе ....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо да попитам.....
Къде се продава тоя коняк...?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Къде се продава тоя коняк...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Благодаря и наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеА ако требе да избираш между твоето условие и условие "две убави конячета" .... кое ще избереш
Наздраве!Last edited by 4i40; 04.12.2014, 21:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение....Фен съм на тъмното ромче ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеХубаво коняче и 40 г мацка, никога не трябва да се пропускат....
Дето се вика - винаги можеш да ги наместиш....
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.
Може, 4i40. В такъв случай ще трябва да се поясня, че уискито не ми е от любимите питиета ... дори въобще не го пия.
Фен съм на тъмното ромче и тъмното коняче. Пък конячето, нал знаеш у какви чашки се сипва и защо се сипва баш у такива чашки?
Наздраве!
Дето се вика - винаги можеш да ги наместиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУжасно съжалявам и много се извинявам, че ще ти противореча...., но водата в уискито се слага, за да се "отвори" аромата на питието ! ( поне така съм чувал)
Може, 4i40. В такъв случай ще трябва да се поясня, че уискито не ми е от любимите питиета ... дори въобще не го пия.
Фен съм на тъмното ромче и тъмното коняче. Пък конячето, нал знаеш у какви чашки се сипва и защо се сипва баш у такива чашки?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, Анди!
Аз, за разлика от теб си пия питието чисто - в краен случай с чаша вода.
Дори не обичам да си слагам лед, защото тогава се губи част от аромата на напитката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнението твоето е тертиплийско пиене
аз като ударя две три големи и като ги разбъркам с газировка от кока кола ... се почваLast edited by tnm; 04.12.2014, 14:24.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар