IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Преци, а ти къде се беше запиляло няколко месеца?
    Наздраве!
    Ами позагубих се по един ребус и да си призная, още не съм сигурно в кой свят е по-добре, но там нямаше наздраве )) А като сте рекли наздраве, наздраве да е, всички да са здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Чекай, чекай....( оффф, уплахи получих и паническа атака...)
      Сега има коронавирус, забранени са "здрависвания", отложи за септември, октомври....некоя година....
      Наздраве, tnm !
      Хмм, той Арахната с малко по-такивата фантазии. Шъ му ся явя кат докторка от инфекциозно отделение - с очила, маска и ръкавици ... И после го пиши бегал поне една седмица от форума
      Наздраве, 4i40!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Дон Емилио, тя и 60 да е, като я "вкараш", се разрежда с кръвта и концентрацията пада. Отбираш от химията, не го оспорвам и значеш човек има капацитет 7 кила кръв а концентрацията можем да пресметнем по просто тройно правило, ако изключим евентуално изпотяване и ходене до тоалетна шегувам се и добра вечер.
        Тоест според мен, не е важен градуса, а доброто настроение на разреждащите кръвта с по над 60 градуси елексири
        Въх Преци...
        Ти разбираш от разреждания, все едно си било акционерче в троянска сливова ( да им изсъхнат сливите.....)
        Наздраве за доброто ти настроение !

пп И да не заспиш пак в колата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А бе, аз мислех реална да го посетя
          Наздраве, 4i40!
          Чекай, чекай....( оффф, уплахи получих и паническа атака...)
          Сега има коронавирус, забранени са "здрависвания", отложи за септември, октомври....некоя година....
          Наздраве, tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Дон Емилио, тя и 60 да е, като я "вкараш", се разрежда с кръвта и концентрацията пада. Отбираш от химията, не го оспорвам и значеш човек има капацитет 7 кила кръв а концентрацията можем да пресметнем по просто тройно правило, ако изключим евентуално изпотяване и ходене до тоалетна шегувам се и добра вечер.
            Тоест според мен, не е важен градуса, а доброто настроение на разреждащите кръвта с по над 60 градуси елексири
            Преци, а ти къде се беше запиляло няколко месеца?
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Я, агрофорумната тема, таман.
              Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
              пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
              много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..

Наздраве, кой. кво има

и нр забравяйте:

Ракия под 60° не се пие !!!!

Коментар

• Добро утро !
                Бах маа му...Два дни изолация и вече съм в депресия.....
                Ако трябва да стои човек 14 дни между 24 стени, направо е за централните....
                Короната нема да ме гепи, но паническите атаки от лек задух, кашлица или пъм не дайсе Боже да вдигна темтература, ще ме затрие....
                Засега имам лек - 50 гр на обяд и 50 гр за вечеря.....
                Към 22 ч 50 гр уиски за добър сън....

пп Тарантуле, покислите не се броят за грях бре .!
                пп Грую, де ще одиш, че черпиш кът 99 г , фанал короната...? ( споко бре, всички сме под водата при тази криза....)

Коментар

Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
                  Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
                  Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w
                  А бе, аз мислех реална да го посетя
                  Наздраве, 4i40!
                  Мечо

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Забелязвам, че сър Събев е преминал през реимунизация. и дрегера у Кръчмата отчита ваксинация над 2 промила. Интервенцията е отключила у него желание да се изразява в мерена реч.

Затова ще замоля следващия, който слезе до избата за разни елексири и ваксини да изкара и лирата, де събира прахоляк на някой рафт. Да я връчим на Арахната, та да дрънка на нея като съпровод на дрънканиците на сър. Събев!
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      Я, агрофорумната тема, таман.
                      Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
                      пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
                      много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..

Наздраве, кой. кво има

и нр забравяйте:

Ракия под 60° не се пие !!!!
                      Ако си цъфнал, тия дни ще посърнеш. Дават го -4 и -3 следващите две нощи в Минерални бани. При мен го дават дори - 7, та ще отидат пъпките, които яко напъпиха. Иначе само дренчетата ми цъфнаха и джанката се поразтвориха. Май пак нема да има реколта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                        Прииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
                        Припяват им
                        хипохондрици и апокалиптици.

Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
                        Скоро ще пришпорим бици.
                        Ше пришпориш бици, ама след 260 седмици.

Коментар

Ко рече ..?
                          Кой неверен бре..?
                          Получих депеша от Св. Петър, че ще ме прати да премина през Чистилището, щот съм отказъл на 2 дузини мацки....

Наздраве !
                          Важното е не на колко си отказал, а колко си подмамил. В Чистилещето ти е мястото! Че да може те приемат у Пъклото очистен от развратни помисли и венерични обременености.

Коментар

Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
                            Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
                            Наздраве !

https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w
                            Под Великден вероятно разбираш, че ще ти опява, ще те върже на кол и ще те те върти. Правилно си се насочил. А с яйчицата ти ще спазва обичая за чукане на яйчица. Почервени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Да почерпя като за последно сър Събев и хер Начев - трудно приемам забиването на нож в гърба, та затова и на изпроводяк да почерпя, да не кажат, че съм лош човек

На останалите в Кръчмата - наздраве, радвам се, че ви има и сте все така готини. Вас няма да ви черпя, щото съм социално зло и лесно няма да се отървете от мен
                              Стипца!

Коментар

• Да почерпя като за последно сър Събев и хер Начев - трудно приемам забиването на нож в гърба, та затова и на изпроводяк да почерпя, да не кажат, че съм лош човек

На останалите в Кръчмата - наздраве, радвам се, че ви има и сте все така готини. Вас няма да ви черпя, щото съм социално зло и лесно няма да се отървете от мен
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X