If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как е лечението бре ? Опукахте ли вече по 30 гр ?
Д'рътия Тарантул пак е лежал цял ден на хамака и няма време се похвали, че е обработил 3 м2 .....
Наздраве !
Няколко пъти. Зер, реимунизация си трябва.
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
По целесъобразност, тнм, по целесъобразност Според мен най-добре от всички се псравя дедо Вълчо-34 - той се жабури стабилно за дезинфекция и после преглъща с удоволствие. Апропо, дядо ми, дветла му памет, правеше също в продължение на целия си живот (или поне тази част от него, в която и аз съм бил на белия свят с него) - сутрин една 50-грамка за дезинфекция на устата и стомаха, наобяд една каничка вино и две ракии, на вечеря - като на обяд. И винаго казваше - аз не пия по една чаша, но пия с една чаша Един развален зъб нямаше, когато почина, а никога не си е мил зъбите - само дезинфекция сутрин, обед и вечер.
Та наздраве и повече усмивки в хабитата
Щом ще е по целесъобразност - начи ще го пием.
Наздраве, хаджи Грую!
Мечо
Как е лечението бре ?
Опукахте ли вече по 30 гр ?
Д'рътия Тарантул пак е лежал цял ден на хамака и няма време се похвали, че е обработил 3 м2 .....
Наздраве !
mmm 3 x30, как звучи, ))
Чичо, видях че зхбг се е избушило на 10 ст. А фпп се е избушило на 3 пъти над зхбг.!!!
Според мен е пазарна аномалия,!! ! ...и не би трябвало да е така, но така са си го постлали от зхбаг
Случайно да не намекваш за симпатягата в ляво....Начии, прилича ми на някого... Гимнастик, почти балетист, но леко закръглен с мерни единици близки до....
Как е лечението бре ?
Опукахте ли вече по 30 гр ?
Наздраве !
Туй сега са вътрешна или за външна дезинфекция да го използваме!? Сал 300 мл - за кого по-напред?
Наздраве, хаджи Грую!
П.П. Отивам в Болярия, да им внеса малко вирус. Там кмета издал заповед за график с дежурства. Май ще работят по около 2 - 3 служителя във всяка държавна или общинска "фабрика".
По целесъобразност, тнм, по целесъобразност Според мен най-добре от всички се псравя дедо Вълчо-34 - той се жабури стабилно за дезинфекция и после преглъща с удоволствие. Апропо, дядо ми, дветла му памет, правеше също в продължение на целия си живот (или поне тази част от него, в която и аз съм бил на белия свят с него) - сутрин една 50-грамка за дезинфекция на устата и стомаха, наобяд една каничка вино и две ракии, на вечеря - като на обяд. И винаго казваше - аз не пия по една чаша, но пия с една чаша Един развален зъб нямаше, когато почина, а никога не си е мил зъбите - само дезинфекция сутрин, обед и вечер.
Та наздраве и повече усмивки в хабитата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Бе тарантул още не е психясал, но други хора от клиентелата на кръчмата - да, и то много! няма се плашункате, аз съм под виртуална карантина в избата при вискито, ама иначе бачкам в реалността, щото някой трябва да изкарва пенсиите на паниралите се Чудя се дали ще получа поне виртуални аплаузи, като онези от балконите в 21 часа.
Наздраве за пиянките, само ние ще спасим света, щото светът е оцелял, защото се е смял. И да си вземате редовно лекарствата
Туй сега са вътрешна или за външна дезинфекция да го използваме!? Сал 300 мл - за кого по-напред?
Наздраве, хаджи Грую!
П.П. Отивам в Болярия, да им внеса малко вирус. Там кмета издал заповед за график с дежурства. Май ще работят по около 2 - 3 служителя във всяка държавна или общинска "фабрика".
Мечо
Ко става, ва, Мрънкало!? Да не се наложи да ти бая протиф уплах?
Наздраве!
Бе тарантул още не е психясал, но други хора от клиентелата на кръчмата - да, и то много! няма се плашункате, аз съм под виртуална карантина в избата при вискито, ама иначе бачкам в реалността, щото някой трябва да изкарва пенсиите на паниралите се Чудя се дали ще получа поне виртуални аплаузи, като онези от балконите в 21 часа.
Наздраве за пиянките, само ние ще спасим света, щото светът е оцелял, защото се е смял. И да си вземате редовно лекарствата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Когато кажеш "Споко!", знам че е време да се шмугна в храсталака. Поне да не може да се прицелваш селективно в разни крайници, органи, дреболии и други подобни. Наздраве, Дрънразчленке!
Ко става, ва, Мрънкало!? Да не се наложи да ти бая протиф уплах?
Наздраве!
Мечо
Споко, бре!! Дори лентички за измервана на кръвната захар, че и термометър ще взема. Трябва да съм подготвена, щото да избегнем оправданията ти.
Наздраве, Мрънкало!
Когато кажеш "Споко!", знам че е време да се шмугна в храсталака. Поне да не може да се прицелваш селективно в разни крайници, органи, дреболии и други подобни. Наздраве, Дрънразчленке!
Апарат за кръвно ще носиш ли? Та като вдигна кръвното, да може се възползваш от извънредната ситуация. Там, в линейката, на носилката. Наздраве, Дрънсестро!
Споко, бре!! Дори лентички за измервана на кръвната захар, че и термометър ще взема. Трябва да съм подготвена, щото да избегнем оправданията ти.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Хмм, той Арахната с малко по-такивата фантазии. Шъ му ся явя кат докторка от инфекциозно отделение - с очила, маска и ръкавици ... И после го пиши бегал поне една седмица от форума
Наздраве, 4i40!
Апарат за кръвно ще носиш ли? Та като вдигна кръвното, да може се възползваш от извънредната ситуация. Там, в линейката, на носилката. Наздраве, Дрънсестро!
Въх Преци...
Ти разбираш от разреждания, все едно си било акционерче в троянска сливова ( да им изсъхнат сливите.....)
Наздраве за доброто ти настроение !
пп И да не заспиш пак в колата.....
Чичо с тази троянска ни дамгосаха . Като сливнишки герой, - май имаше такъв футбалерски отбор Да им изсъхнат и дърветата и казаните чак ми се приiска една капачка 25 гр
И между нас казано - много хубаво се спи в колата ))
А бе, аз мислех реална да го посетя
Наздраве, 4i40!
Кого да посетиш? Чичи ли? Великден е на 19 април. Католическият е на 12 април. А Чичовият великден е всеки ден кога си не при мен, а до него, над него... в скута му. И да не се гледате влюбено в очите, че Короната през очите инфектирала. Може само с два пръста да го повдигнеш за ноздрите. Като циганско мече да ти игра. Наздраве, Дрънмечкарке!
Коментар