If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес не знам - пие ли ми се или не
За това ше зема да пия,че да не се мина
Пък ако настина,щото съм прекалил и не съм се завил ..... е то пълно щастие за българина (мен) нема
Днес не знам - пие ли ми се или не
За това ше зема да пия,че да не се мина
Пък ако настина,щото съм прекалил и не съм се завил ..... е то пълно щастие за българина (мен) нема
То дозата и физиологията са взаимосвързани така да се каже.А койо е първото яЙцето или кукукошката е друг филм.Ма сега не ми се ,мисли.Съм отпуска и съм си налял крушовица и те така те ....
Си ценител. Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Съкровище, не питието и дозата, а физиологията на ендивида напива. Мъ няма да та товаря в тез празнични дни с излишна информация относно биохимичните процеси у човешкото тяло.
Наздраве!
То дозата и физиологията са взаимосвързани така да се каже.А койо е първото яЙцето или кукукошката е друг филм.Ма сега не ми се ,мисли.Съм отпуска и съм си налял крушовица и те така те ....
Щото явно не знаят, че не питието напива а дозата ....
Съкровище, не питието и дозата, а физиологията на ендивида напива. Мъ няма да та товаря в тез празнични дни с излишна информация относно биохимичните процеси у човешкото тяло.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар