Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНе знамИ аз мислех да питам в 30+ ,ама чак ми е притеснено да попитам,че току-виж се е натровил с бисептол
Наздраве!
п.с Майтапим се,ама дано е по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМилома мърда ли още след краставичето лечение....И аз мислех да питам в 30+ ,ама чак ми е притеснено да попитам,че току-виж се е натровил с бисептол
Наздраве!
п.с Майтапим се,ама дано е по-добреСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеТози и той меша алкохол с илач
.... бе опасно е тва бре
Нямаш ли нещичко .. тей ... пъстърмичка ..... далъмче некво си ....
Живейте здравословно бре хора
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТия душевни прИмоции при вас сте ми ясни...Клуб на младите алкохолици.....
" Казвам се СОФИКС и снощи пих кило ракия с две кисели краставици..."
Тука се пие с финес - ром, коняк, черен хайвер......прясно мляко....Този и той меша алкохол с илач
.... бе опасно е тва бре
Нямаш ли нещичко .. тей ... пъстърмичка ..... далъмче некво си ....
Живейте здравословно бре хора
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПуснете нещо на прИмоция и залъжете хората, защото скоро ще пуснете кепенците
" Казвам се СОФИКС и снощи пих кило ракия с две кисели краставици..."
Тука се пие с финес - ром, коняк, черен хайвер......прясно мляко....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеУсещате ли че кръчмата ви опустява с всеки изминал ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНачи викаш, сутрин четвърта бира пиеш и още не моеш да се освестиш!?
Наздраве ... разбирач!
Сутрин едно лежерно каве с лек отпускаш ефект от 2-3 ч до обяд и тогава идва бирата за живота...
Наздраве ...ценителка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Все пак сутрешното питие, каквото и да е то. ни трябва за ободряване а не за просиране....!?
Наздраве ... разбирач!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИстинският ценител на следваща сутрин пий зелева чорба или в краен случай портокалов сок с лъжичка мед
Разбираш ти от пиене точно колкото праси от кладенчова вода
Все пак сутрешното питие, каквото и да е то. ни трябва за ободряване а не за просиране....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпалянка ..., още един работохоликДегустира черен хайвер
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНи бира, ни зеле може да се пият в офиса... съжале боку!... тогава не пии бре!
Закусвай .... с винена попарка
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНи бира, ни зеле може да се пият в офиса... съжале боку!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар