Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениекакво е туй...
Едно такова ..... де трудно се дъвче и присяда на гръцнулЯ,ней Убаво .... ако има,не яж от него
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеИмам спомени за Магарешко мляко, ама прясно?!? Кво е тва???Ама още не съм го видял...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпалянка ..., още един работохолик
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДалъмчетата, далъмчетата къде са
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеТука имам едни бадемчета....Далъмчетата, далъмчетата къде са
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете че ми изгоре душата ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеИмам спомени за Магарешко мляко, ама прясно?!? Кво е тва???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение................................
......прясно мляко....И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПуснете нещо на прИмоция и залъжете хората, защото скоро ще пуснете кепенцитеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНе знамИ аз мислех да питам в 30+ ,ама чак ми е притеснено да попитам,че току-виж се е натровил с бисептол
Наздраве!
п.с Майтапим се,ама дано е по-добре
Коментар
Коментар