Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениепропуснал си летния ремонт по програма конкурентоспособностразвиваме се
)
сега е кат витринка, само не са дошли парите за камината и кожата пред нея за дългите зимни вечери ... тия бъчонки да не мислиш, че не са мостри от миналогодишното винце, аLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТя е убъркАла склада с втория бар, не мой се косИ .....развиваме се
)
сега е кат витринка, само не са дошли парите за камината и кожата пред нея за дългите зимни вечери ... тия бъчонки да не мислиш, че не са мостри от миналогодишното винце, а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТя, Слънчевата ...
???
Некакъв метеж ли надушвам ?????
Що за СВОЕВОЛИЯ ?????
КАК ТАКА, ще отваряш СКЛАДА ??????... питам та.. ???
Да,
Да почерпиш, МОЖЕ... Да кажем, дори
НЕОБХОДИМО Е ...
АМА СКЛАДА ?????
....
Просто нямам думи....
Добро утро ... налЕ..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве!нещо специално за освежаване в тия часове преди вечерното натоварване
))
Колче, ми той складът ...нали на доверие) само широко отворих вратата да не се затруднява избора, дет се казва ...да е информиран и квалифициран
))
Коментар
-
Тя, Слънчевата ...
???
Некакъв метеж ли надушвам ?????
Що за СВОЕВОЛИЯ ?????
КАК ТАКА, ще отваряш СКЛАДА ??????... питам та.. ???
Да,
Да почерпиш, МОЖЕ... Да кажем, дори
НЕОБХОДИМО Е ...
АМА СКЛАДА ?????
....
Просто нямам думи....
Добро утро ... налЕ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеОтварям склада и всеки да си налее каквото и колкото си хареса)
Аз черпя днес
Надежда или Вяра или Любов, или може би София!?
Да си жива и здрава!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТва, като фъф вица..
Семейство. Сина пита, какво е минет ?
Майката :
- Ми.. Това е като правиш фелацио на някого...
Бащата й извърта един задвратник и :
- На сина си говориш ма ! Когато ТИ правят фелацио...
Отива мъж на годините на 4i40 при един поп и изявява огромното си желание да бъде кръстен /щото имал такъв пропуск в CV-то/
- Отче, да вземеш да ме кръстиш, че да не се цепя и аз от колектива.
- Нямаш грижи. Ще направим ритуала. Няма да те боли, няма да те сърби - от теб ще се иска само да ми отговоряш, когато ти кажа.
Сложил отчето епатрахиля, награбил в едната ръка Книгата, в другата кандилото и взел да мънка под носа си.
По едно време спрял пред мъжа и казал:
- Сега аз три пъти ще те питам дали се отказваш и ти три пъти ще ми отговориш, че се отказваш.
Мъжът кимнал утвърдително.
Отчето започнало:
- Отказваш ли се от Сатаната?
Мъжът мълчи.
Отчето пак пита.
- Отказваш ли се от Сатаната?
Мъжът пак мълчи.
Отчето пита трети път и отново среща мълчанието на мъжа. При което му задава нов въпрос.
- Нещо не ти е ясно ли, синко!?
Мъжът отговаря.
- Отче, аз съм дошъл да ме кръстиш, не да ме развеждаш
-Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеШъ си позволя лекинко да та коригирам - " а за Тнм удоволствията".
С другото съм съгласна.
Семейство. Сина пита, какво е минет ?
Майката :
- Ми.. Това е като правиш фелацио на някого...
Бащата й извърта един задвратник и :
- На сина си говориш ма ! Когато ТИ правят фелацио...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕй , Катил .....от мен наставленията, а от Тнм удоволствията....
От тебе черпенето !
С другото съм съгласна.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕ,как,глей как друса у Чили
Ноо ... съм си тук ... и срещата май няма да е пожелателна,а направо се превръща в задължителна. Май ще имам нужда от това де го умееш най-добре (наставления),но не съм сигурен като работа ли ще го приемеш,или като удоволствие
Тооо ... си зависи и как ще го възприемеш - като конкуренция или като съмишленик
Що така се получи накрая ли .... миии,щото точно преди да замина,поради злощастно развитие на събитията,сега аз съм на върха на имането и имуществото ... а то се нуждае от грижи и управление.
Познай кое мисля да ти поверяНооо ... преговорите - на вино и пастърма
Наздраве!
По повод другата част от изложението ти - смятам скромно да се огранича само с удоволствието, пък работата да я възложим на братчед ти. Знаеш, че винаги съм била за баланса и равноправието в семейните взаимоотношения
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕй , Катил .....от мен наставленията, а от Тнм удоволствията....
От тебе черпенето !Но тя все пак посещава редовно Чужденеция и може по обективно да се намесва активно.
Ти май рядко наминаваш насам,но акъл и от далеко се приема
Черпенето,обаче,на място
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеС тоя коктейл няма да стигна аз до Чикаго .... шъ съ удавя още в Атлантика, мислъ ....
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕ,как,глей как друса у Чили
Ноо ... съм си тук ... и срещата май няма да е пожелателна,а направо се превръща в задължителна. Май ще имам нужда от това де го умееш най-добре (наставления),но не съм сигурен като работа ли ще го приемеш,или като удоволствие
Тооо ... си зависи и как ще го възприемеш - като конкуренция или като съмишленик
Що така се получи накрая ли .... миии,щото точно преди да замина,поради злощастно развитие на събитията,сега аз съм на върха на имането и имуществото ... а то се нуждае от грижи и управление.
Познай кое мисля да ти поверяНооо ... преговорите - на вино и пастърма
Наздраве!
От тебе черпенето !
Коментар
Коментар