IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не разбрах името , само прякорът . Ма се оказа морският Синатра Не е чудно , музиката му е в кръвта и гласа , а дъртите мафиоти са с вкус
    Наздраве !
    Точно вече се кахърех, понеже нале започва охлаждането и мъртвото вълнение, дали морето черното не е завлякло негде леля през некое нощно къпане...А Тоз Синатра няма да е чичо Ваньо (май си е заминал споменатия чичо, според както подпитах у падрето ) но пък има некви остатъчни отзвуци у инкарнациите И като музиката му е в кръвта - жив е той жив е
    наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Сетих се преди време (отдавна) за един чичо Ваньо (мисля, че така се казваше и познайник на Панайот Панайотов,) пее из плажовете и по-добре някои оригинали, - дано да е същия и да е жив и здрав много още време, заслужава си да се чуе
      Не разбрах името , само прякорът . Ма се оказа морският Синатра Не е чудно , музиката му е в кръвта и гласа , а дъртите мафиоти са с вкус
      Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

тъй е то ...миг невнимание и после цял живот "удоволствия" ...
        Ся, знам, че по вашият хабитат най-добрия чейз на булката е бебето в корема й, ама у моята рода това не е на мода. Отрочето се зачева барем една година след сключването на брака.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

А бе, чужденеций ... Що реши, че землякът ти е нещастник!?
          Наздраве!

П.П. Кльощавият все едно е правен под индиго. Почти негово копие е. От мен е взел само очите и миглите.
          тъй е то ...миг невнимание и после цял живот "удоволствия" ...

Коментар

И таз хубава ... ами нещастникът до тебе , дето е накичен с всички възможни "удоволствия"...?!

А бе, чужденеций ... Що реши, че землякът ти е нещастник!?
            Наздраве!

П.П. Кльощавият все едно е правен под индиго. Почти негово копие е. От мен е взел само очите и миглите.

Мечо

Коментар

Защото майката винаги е известна, а бащата дори и дявола не знае кой е
              И таз хубава ... ами нещастникът до тебе , дето е накичен с всички възможни "удоволствия"...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Така си е...Мамата винаги е известна, а за бащата може само да се предполага....

Наздраве !
                Мдъъ! Сега ще ти напиша защо бебета плачат и се смеят.
                Значи, бебокът плаче, когато дяволът му прошепне, че ще вземе майка му и се смее, когато му прошепне, че ще вземе баща му.
                Защото майката винаги е известна, а бащата дори и дявола не знае кой е
                Наздраве, 4i40!
                Мечо

Коментар

Добро утро !

Така си е...Мамата винаги е известна, а за бащата може само да се предполага....

Наздраве !
                  А некой не го подкокороса за ДНК тест.

Коментар

Не съм спирала, откакто съм се омъжила за него. Отдава ми се да го поддържам в идеална кондиция - физическа и психическа
                    Наздраве!

П.П. Аааа, не за всичко е "той мъжът и жената в къщи". Детето аз съм го раждала.
                    Добро утро !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

От мен да знайш, огризките може да са най-вкусни, стига да имаш вкус. Защото поотлежават и дообогатяват вкуса си. Пък и миниатюрното е висока кухня, докато излишеството на манджи си е простащина. Виж ги новите ресторани какво ти предлагат - само огризки, ама врътнати като гурме за доволен корем и деликатеси за принцеси.
                      Принцесите да ги мислят новите ресторанти с огризките и гурметата им

Коментар

Какво не прави "1/3-та пълноправен член на домочадието"... той и мъжът и жената в къщи ... ...ама айде да не се заядам ... създавай му още "удоволствия"...
                        Не съм спирала, откакто съм се омъжила за него. Отдава ми се да го поддържам в идеална кондиция - физическа и психическа
                        Наздраве!

П.П. Аааа, не за всичко е "той мъжът и жената в къщи". Детето аз съм го раждала.
                        Мечо

Коментар

Чужденеций, не мога да чупя хатъра на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Он си е свикнал да се поти на огиня и да бъка с голямата бъркалка. Колко удоволствия са му останали в живота, че да му отнемам да се наслади на това!?
                          Наздраве!
                          Какво не прави "1/3-та пълноправен член на домочадието"... той и мъжът и жената в къщи ... ...ама айде да не се заядам ... създавай му още "удоволствия"...

Коментар

На Кауфланд и Лидл има ...без мъка ...
                            Чужденеций, не мога да чупя хатъра на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Он си е свикнал да се поти на огиня и да бъка с голямата бъркалка. Колко удоволствия са му останали в живота, че да му отнемам да се наслади на това!?
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

По-скоро контролира процеса при изготвянето. Ама тая седмица е възможно да се включа пряко. Кльощавият отиде да се плицика на китното ни Черноморие и вероятно /но не сигурно/, ще се наложи да си припомня как се прави лютеница. Мъкаааа.
                              Наздраве, 4i40!
                              На Кауфланд и Лидл има ...без мъка ...

Коментар

Добро утро, Кръчма !
                                Живнахте ли ?
                                Гледам Грую пак 'апва благинки с убаво вино ....
                                Тарантул набляга на къпини и търси бързоходки за да стигне до къщата, но планината голяма, храсти много.....
                                Дамите са ясни като планина след дъжд( но не толкова 'ладни)....Кака прави зимнина на сянка, а Леля се топи на слънце и пие бира след бира....

Пак чета надолу по страницата и нещо ме притеснява....
                                Преци нещо е слънчасал ( уффф, слава Богу, че преображението дойде..). Кви са тез фермани, кви са тез разсъждения за сътворението и дългата ръка на СЪЗДАТЕЛЯ със СЕКВИНАТОРА.... ( бах маа му, много биохимици в тоз форум ....)

Аз 3-4 дни не пия, че качих пак захарта, но сега съм взел една бира и ще ви кажа:

Наздраве !
                                По-скоро контролира процеса при изготвянето. Ама тая седмица е възможно да се включа пряко. Кльощавият отиде да се плицика на китното ни Черноморие и вероятно /но не сигурно/, ще се наложи да си припомня как се прави лютеница. Мъкаааа.
                                Наздраве, 4i40!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X