If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбрах името , само прякорът . Ма се оказа морският Синатра Не е чудно , музиката му е в кръвта и гласа , а дъртите мафиоти са с вкус
Наздраве !
Точно вече се кахърех, понеже нале започва охлаждането и мъртвото вълнение, дали морето черното не е завлякло негде леля през некое нощно къпане...А Тоз Синатра няма да е чичо Ваньо (май си е заминал споменатия чичо, според както подпитах у падрето ) но пък има некви остатъчни отзвуци у инкарнациите И като музиката му е в кръвта - жив е той жив е
наздраве!
Сетих се преди време (отдавна) за един чичо Ваньо (мисля, че така се казваше и познайник на Панайот Панайотов,) пее из плажовете и по-добре някои оригинали, - дано да е същия и да е жив и здрав много още време, заслужава си да се чуе
Не разбрах името , само прякорът . Ма се оказа морският Синатра Не е чудно , музиката му е в кръвта и гласа , а дъртите мафиоти са с вкус
Наздраве !
тъй е то ...миг невнимание и после цял живот "удоволствия" ...
Ся, знам, че по вашият хабитат най-добрия чейз на булката е бебето в корема й, ама у моята рода това не е на мода. Отрочето се зачева барем една година след сключването на брака.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Така си е...Мамата винаги е известна, а за бащата може само да се предполага....
Наздраве !
Мдъъ! Сега ще ти напиша защо бебета плачат и се смеят.
Значи, бебокът плаче, когато дяволът му прошепне, че ще вземе майка му и се смее, когато му прошепне, че ще вземе баща му.
Защото майката винаги е известна, а бащата дори и дявола не знае кой е
Наздраве, 4i40!
Мечо
От мен да знайш, огризките може да са най-вкусни, стига да имаш вкус. Защото поотлежават и дообогатяват вкуса си. Пък и миниатюрното е висока кухня, докато излишеството на манджи си е простащина. Виж ги новите ресторани какво ти предлагат - само огризки, ама врътнати като гурме за доволен корем и деликатеси за принцеси.
Принцесите да ги мислят новите ресторанти с огризките и гурметата им
Какво не прави "1/3-та пълноправен член на домочадието"... той и мъжът и жената в къщи ... ...ама айде да не се заядам ... създавай му още "удоволствия"...
Не съм спирала, откакто съм се омъжила за него. Отдава ми се да го поддържам в идеална кондиция - физическа и психическа
Наздраве!
П.П. Аааа, не за всичко е "той мъжът и жената в къщи". Детето аз съм го раждала.
Мечо
Чужденеций, не мога да чупя хатъра на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Он си е свикнал да се поти на огиня и да бъка с голямата бъркалка. Колко удоволствия са му останали в живота, че да му отнемам да се наслади на това!?
Наздраве!
Какво не прави "1/3-та пълноправен член на домочадието"... той и мъжът и жената в къщи ... ...ама айде да не се заядам ... създавай му още "удоволствия"...
Чужденеций, не мога да чупя хатъра на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието. Он си е свикнал да се поти на огиня и да бъка с голямата бъркалка. Колко удоволствия са му останали в живота, че да му отнемам да се наслади на това!?
Наздраве!
Мечо
По-скоро контролира процеса при изготвянето. Ама тая седмица е възможно да се включа пряко. Кльощавият отиде да се плицика на китното ни Черноморие и вероятно /но не сигурно/, ще се наложи да си припомня как се прави лютеница. Мъкаааа.
Наздраве, 4i40!
Добро утро, Кръчма !
Живнахте ли ?
Гледам Грую пак 'апва благинки с убаво вино ....
Тарантул набляга на къпини и търси бързоходки за да стигне до къщата, но планината голяма, храсти много.....
Дамите са ясни като планина след дъжд( но не толкова 'ладни)....Кака прави зимнина на сянка, а Леля се топи на слънце и пие бира след бира....
Пак чета надолу по страницата и нещо ме притеснява....
Преци нещо е слънчасал ( уффф, слава Богу, че преображението дойде..). Кви са тез фермани, кви са тез разсъждения за сътворението и дългата ръка на СЪЗДАТЕЛЯ със СЕКВИНАТОРА.... ( бах маа му, много биохимици в тоз форум ....)
Аз 3-4 дни не пия, че качих пак захарта, но сега съм взел една бира и ще ви кажа:
Наздраве !
По-скоро контролира процеса при изготвянето. Ама тая седмица е възможно да се включа пряко. Кльощавият отиде да се плицика на китното ни Черноморие и вероятно /но не сигурно/, ще се наложи да си припомня как се прави лютеница. Мъкаааа.
Наздраве, 4i40!
Мечо
Коментар