Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСядай на пода и се навеждай докато стигнеш с уста чашата на пода. Захапваш я и с един замах назад я опоркваш. Може и да помогне. Ако не помогне с плексита, поне главъта ще си направил.Тва да не е кама - сутра....
Аз се чувствам като вуду кукла последните 2 часа....В метрото извършвах ненормални движения при всяко "забиване на иглата" в плешката...Вкъщи жената ме упреква, че не се пазя и се правя на млад....Не вярва на болежките ми и аз още повече беснея....
пп Зарязвам пиенето и женитеи минавам само на хапове.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕдин плексит ме тормози ..Не мога да си завъртя тиквата надясно......
Сега се опитвам да го лекувам вътрешно - с малка глътка ракийка през час.......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедобър вечер и от мен.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБе нека ние да го прецениме т'ва .... Вие разкажете пък ще видиме ....
Ами ... асистентът беше голям симпатяга ... с един приятен тембър на гласаМайтапя се.
Отворих си книжката и видях, че оценката по биотехнологии липсва, а уж съм на дипломна защита. Мобилизирам се, чета и отивам при господин професора на изпит.
Гледам конспекта и знам, че не съм чела гадния 14 въпрос /щото е гаден/. Обаче, точно преди да вляза си викам : „
- tnm, като се знаеш какъв си карък, одма си дръпнала билетчето с №14
И го прочетох гадния въпрос
Влизам, тегля - 14 въпрос "Хранителна среда при ин витро оплождане"
Мдъъъ, ама tnm-то е накълвала всички съставки и изпита е взет.
Скукааа, както ти рекох преди малко
Наздраве!
П.П. Между другото, на изпита ми се падна точно този въпрос.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПодвеждаш беше въпросът за времето на завършване.....
Дето се вика - всяко ново си е добре забравено старо .....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПълна скука, съкровище. Най-много да те заболи и другия венец
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа, бе ... И кое му е приятното на сънуването!? Далеч по-приятно е ин виво правенето. Или си забравил:p
!?
Това за завършването на биологията, подвеждащ въпрос ли е?
Дето се вика - всяко ново си е добре забравено старо .....
Коментар
Коментар