If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oп, наздраве и от мен за новия ми таралясник. Да е лека и безаварийна, пък другото се оправя.
Наздраве!
П.С. Днес явно ми е ден, защото след почти 2 годишни опити най-накрая успях да си резервирам маса в най-добрия ресторант в света. И съм супер хепи по този повод - е, ще се дават пари, но пък преживяването ще е еуникално, надявам се.
Пак наздраве!
Съкровище, от една страна си праф. Теб може да не те чака, щот си мъж и не ти прилича да закъсняваш. Аз обаче съм жена / т.е. точността за мен е разтегливо понятие/ и по тая деликатна причина, Джулая /изгрева/ е наложително да се забави къде два, до три часа.
Наздраве, Бенджи!
Честито, Груич, да се таралясничиш с кеф. И не си давай парите за *най-добрия ресторан в света". Рекламата мори акъла, та се хвърля по примамки.
Тцъ, Остериа Франческана си е Остериа Франческана, а звездите Мишлен са си звезди Мишлен - друго е нивото просто. Вярно, ще ходя с жената, но удоволствоето шак ще е на макс
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Съкровище, от една страна си праф. Теб може да не те чака, щот си мъж и не ти прилича да закъсняваш. Аз обаче съм жена / т.е. точността за мен е разтегливо понятие/ и по тая деликатна причина, Джулая /изгрева/ е наложително да се забави къде два, до три часа.
Наздраве, Бенджи!
Ми, то слънцето те чака зад баиря да изгрее кога станеш и предизвика безредици в половин Африка, като неколко магьисника били изядени с обвинение, че скрили слънцето в казаните си.
Oп, наздраве и от мен за новия ми таралясник. Да е лека и безаварийна, пък другото се оправя.
Наздраве!
П.С. Днес явно ми е ден, защото след почти 2 годишни опити най-накрая успях да си резервирам маса в най-добрия ресторант в света. И съм супер хепи по този повод - е, ще се дават пари, но пък преживяването ще е еуникално, надявам се.
Пак наздраве!
Честито, Груич, да се таралясничиш с кеф. И не си давай парите за *най-добрия ресторан в света". Рекламата мори акъла, та се хвърля по примамки.
Наздраве!
Пак наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Наздраве, Бенджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро , Кръчма !
Жив и здрав да си Бен , че ни почерпи с това ! Няколко пъти ! Имам си за целият ритуал с кафето Много ми харесва ! Имах нужда от готино събуждане . Благодаря !
Коментар