If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От крилото на прилепите. Нощна птица. Ако сновеш нещо през дена, значи си побеснела. А кой те е побеснел, не смеем да питам.
Ейййй, това паяците , голяма работа ! Не пропускат да оплетат , а уж горен и долен ъгъл делим и по чашите си плюем !
Сега , на кака ти , като и дотрябва прилеп за казана, ще ме доставиш омотана и пакетирана , да ми вади ноктите и къса крилата
пп. Ма като съм прилеп , ще висна до теб Даже може те ям , преди да ми извадят зъбите
Ше се разберем бе, колко му е, тя жената флюбена в Талията, та ще ми прости. Или поне така ес надявам. Айде, че ще ходя командировка по морето - то в тая жега друго какво да правя?
В тази жега е време за разходка из планините.
Наздраве, хаджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Таа Остериа Ф. и жена ти да не се хванат за косите. Тогава ще видиш колко им високо нивото. Никога не сядай на маса с две дами. С повече може.
Ше се разберем бе, колко му е, тя жената флюбена в Талията, та ще ми прости. Или поне така ес надявам. Айде, че ще ходя командировка по морето - то в тая жега друго какво да правя?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Дълго проучвАх и мислИх, но се включИх и последната капка беше твоята увереност. Значи ако загубя пари знам как да те намеря и ще те глобя една бутилка..... Да си знаеш....... Или две....Зависи.....
Така малко ме напрЕгаш, ама нищо, дядо поп за мъки е роден, както се казва в онзи виц. Няма да загубим, нали идеята е да печелим. Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тцъ, Остериа Франческана си е Остериа Франческана, а звездите Мишлен са си звезди Мишлен - друго е нивото просто. Вярно, ще ходя с жената, но удоволствоето шак ще е на макс
Таа Остериа Ф. и жена ти да не се хванат за косите. Тогава ще видиш колко им високо нивото. Никога не сядай на маса с две дами. С повече може.
Дълго проучвАх и мислИх, но се включИх и последната капка беше твоята увереност. Значи ако загубя пари знам как да те намеря и ще те глобя една бутилка..... Да си знаеш....... Или две....Зависи.....
Oп, наздраве и от мен за новия ми таралясник. Да е лека и безаварийна, пък другото се оправя.
Наздраве!
П.С. Днес явно ми е ден, защото след почти 2 годишни опити най-накрая успях да си резервирам маса в най-добрия ресторант в света. И съм супер хепи по този повод - е, ще се дават пари, но пък преживяването ще е еуникално, надявам се.
Пак наздраве!
Със здраве и удоволствие , да си таралянкаш , таралясника
Наздраве !
Коментар