Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Долна енсиноациа!
П.П. Майтапа настрана, но тази година доста мед продадохме на буркани. Свърши почти всичкия, който бяхме оставили за продажба на дребно. Да са останали не повече от стотина буркана.
Ако е топла зимата, очквайте гладни мечки....
пп Забравих, че имаш куче - пазачи много оръжия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАлоооуу, Тракащия ....
След такава смеска, трябва и да се отчиташ ( кът за баница...)
Ако пак не можеш, изкачвай стълби....
Фъстъченото масло може да ти отпуши алергия.....
пп "Каката" раздава само бодлите, а меда си го пази.....
Долна енсиноациа!
П.П. Майтапа настрана, но тази година доста мед продадохме на буркани. Свърши почти всичкия, който бяхме оставили за продажба на дребно. Да са останали не повече от стотина буркана.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАз пък като нямам тахан го менкам с фъстък масло. После се чудя що наддавам.
Кака да приготвя меда от магарешки бодил и да раздава на изтощени спекуланти, щото зима иде и до пролетта подпиране требва има.
След такава смеска, трябва и да се отчиташ ( кът за баница...)
Ако пак не можеш, изкачвай стълби....
Фъстъченото масло може да ти отпуши алергия.....
пп "Каката" раздава само бодлите, а меда си го пази.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеП.П. Сутрин на гладно, в комбинация с прясно изцеден лимонов сок.
И какво прави туй?
Против какво е или за какво,че много ми станаха илачите,сега пия и магарешки бодил с глухарче
П.п. Освен много газове друга файда не виждам
П.п.2 Ама яко съм се газифицирал,домашните вече ми се карат,само синковеца не роптае,дано не е защото е само на 9 месеца
П.П. Тез отвари, като изключим факта, че некой от съставките са от букета на Афродита, за какво ги пиеш!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСега разбра ли що пиша глупости по цял ден.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеП.П. Сутрин на гладно, в комбинация с прясно изцеден лимонов сок.
И какво прави туй?
Против какво е или за какво,че много ми станаха илачите,сега пия и магарешки бодил с глухарче
П.п.2 Ама яко съм се газифицирал,домашните вече ми се карат,само синковеца не роптае,дано не е защото е само на 9 месеца
Коментар
-
П.П. Сутрин на гладно, в комбинация с прясно изцеден лимонов сок.
И какво прави туй?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да добавя тахан, орехи, чия към меда,....
Да кажа и едно Наздраве !
Приятен ден !
Кака да приготвя меда от магарешки бодил и да раздава на изтощени спекуланти, щото зима иде и до пролетта подпиране требва има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ може цял ден нищо друго да не ядеш. Много енергийни тез добавки.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да добавя тахан, орехи, чия към меда,....
Да кажа и едно Наздраве !
Приятен ден !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро
Кака, като каза мед,верно ли е, че по една лъжица сутрин на гладно било мн.добре за органиЗъма?
Имам тука два буркана, ама нещо са ми в противоречие с диетата,или мога да ги бацна?
Наздраве!
П.П. Сутрин на гладно, в комбинация с прясно изцеден лимонов сок.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро
Кака, като каза мед,верно ли е, че по една лъжица сутрин на гладно било мн.добре за органиЗъма?
Имам тука два буркана, ама нещо са ми в противоречие с диетата,или мога да ги бацна?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар