Кой шъ сипе, че ми изгоре душата...?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЖажда ме мОри ..... зат'ва ......)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА бе, Грахам)) напоследък много ...цеден си станал
само...Сипете, та сипете
не та помня кат такъв човекLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеАааааа, на картинка ги умеем тия работи. Школата обаче по-мижава. На бригада в Поморие 1987 г. ходехме нарочно в най-пропадналата кръчма Барбутчето, на която се носеше славата, че вилиците и лъжиците са вързани за масата. Оказа се, че не верно. Но масите бяха от дъски с пролуки между тях 2 см., без покривка, а в средата на масата купчина сол от местните солници.
Из Софето също търсихме такива легендарно изискани кръчми - Сивия кон. Куцата жаба, куче, коч и пр. Славни времена бяха! Западна вечерният живот в София.))
Замечтах се такава кръчма - натурална морска сол, водорасли алангле, миди под масата ....
Към Синеморец имаше подобно кръчме, собственика - рибар и всичко)) една от най-вкусните рибешки супи и винаги прясна риба
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБива, съкровище, бива.Наздраве!!!)) напоследък много ...цеден си станал
само...Сипете, та сипете
не та помня кат такъв човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТака си е, но женското любопитство надделява.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПихте ли по едно че бфб прескочила 520 пункта хихихи!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДва пъти, цели два пъти!? Това си изисква усилия, пък както знаеш, аз мразя усилията.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФрентски коняк, съкровище. Рекох да внеса малко разнообразие в менюто ти.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеМчи, щракай отгоре два пъти, докато почне се вижда.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи..., язе нямам нищо против това ти моментно /надявам се/ състояние, ама ма затормозяващ. Налага се да слагам оптиките
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеПрости и мръзеливи сме, та затова.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМалеееее ..... съкровище утепа ме с големата метла ..... к'во е това?. Рекох да внеса малко разнообразие в менюто ти.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУффф, бре!!!
Научи се са ги публикуваш снимките в по-голям формат. Водиш ма до затруднения
Наздраве!
Коментар
Коментар