наздраве на пиянките))) нямам пиене, студено ми е и стоя на топло и трезвено))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ща съм седнала срещу теб, бре!! И ща чопля семки, та дразня.
Наздраве!
П.П. Най-вероятно! Пък може и камшик да донесат, щот даваш вид на непослушко
Каке, ма що верно не вземеш да додеш на следващата среща да подплашиш малце спекулантската конкуренция. С твоите бедра и прасци на римски легионер ште облечем с римски бойни доспехи и въоръжим с къс меч, че да подгониш тез разтропани дребни и средни инвеститори. Размечтах се! Наздраве за светлите мечти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Хахаха...тъй си и мислех , ше рискувам пък после ша му мисла ...и за мине един ром...абе няма ли друго име туй пиене , че малко...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не съм неква си шушулкова шушумига, а лоялен поданик на Техни Сфетейшестфа от Фишата Модаратура. Вервам, на следващата форумна среща ще ме настанат между Ам-Ам-дамката и Ми/ра/бо-вата. Доволен ще съм аз, а ти къде ще си тогава. Най-вероятно до Дебелото псе. Наздраве за успешните стратегии за уговаряне на свиждане!
П.п. Дали ще носят белезници?
Наздраве!
П.П. Най-вероятно! Пък може и камшик да донесат, щот даваш вид на непослушкоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Алоооу, кога жените градяха основите баш на тая кръчма ти де беше, а))))
И си е аристоКратия откъде и да погледнеш тук, под маси и около тях)
Само смели и добри люде оцеляват тук, да знаеш
Хубава Неделя на всички)
Витоша ми е малко далече днес, ма ша се огледам за друго хълмче)))
Коментар
-
Хахаха...тъй си и мислех , ше рискувам пък после ша му мисла ...и за мине един ром...абе няма ли друго име туй пиене , че малко...))
Нздраве с грог))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Май не си чувал за английските мъжки аристократични клубове, де по цял ден мъждукат. Ний сме ги минали, що се допускат жени и незвани типове по всеко време. Народна Кръчма е това!))))
И си е аристоКратия откъде и да погледнеш тук, под маси и около тях)
Само смели и добри люде оцеляват тук, да знаеш
Хубава Неделя на всички)
Витоша ми е малко далече днес, ма ша се огледам за друго хълмче)))
Коментар
-
Хахаха...тъй си и мислех , ше рискувам пък после ша му мисла ...и за мине един ром...абе няма ли друго име туй пиене , че малко...
Коментар
-
Казват че "порядъчните" 'ора се отбивали у кръчмето къде заник слънце...не че нещо де , ама да не кажат после , че съм се повел с лоши другари !
Коментар
-
Шушумига.
П.п. Дали ще носят белезници?Last edited by Trakatrak'; 22.01.2017, 13:54.
Коментар
-
УжасТ!! Чи ти къде видя порядъчен посетител баш у таз Кръчма!? Такивата индевиди киснат съде у темата с цвят на кюлоти.
Наздраве, ако и да не биеш преди да падне мрак!
Коментар
-
Казват че "порядъчните" 'ора се отбивали у кръчмето къде заник слънце...не че нещо де , ама да не кажат после , че съм се повел с лоши другари !
Наздраве, ако и да не пиеш преди да падне мрак!
Last edited by tnm; 22.01.2017, 17:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар