If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсурт! Дори и в името на състезателния и спортсменски дух, нивгаж не бих застанал напреко на Техни Сфетейшестфа от Фишата Модература.
Засега сме в добри отношения и не смятам да ги развалям зарад едното напиване!
Наздраве!
П.П. И що месиш римските пехотинци с гладеаторити - не ми стана ясно!?
Не си гледала "Гладиатор". От генерал стана цирков боец. Техни Сфетейшестфа нема откажат 2-3 шотчета, за да те видят на пръсти да танцуваш по бара и на полюлей провисваш. Наздраве за къркандел-издънки!
Всяко вложено левче в жена е безкрайно дългосрочна инвестиция. Иначе ше излезе, че си е чиста загуба. И не ни стрескай с порязване на всеки десети, щото ште фърлим в гладиаторски борби с модераторките. Нареждаме ви една срещу другите и почвате обръщате шотове. На тях по един, на теб 4-5 на кръг според те колкото са. Печели последния изпружен. И без да мамиш като се връзваш за бара.
Абсурт! Дори и в името на състезателния и спортсменски дух, нивгаж не бих застанал напреко на Техни Сфетейшестфа от Фишата Модература.
Засега сме в добри отношения и не смятам да ги развалям зарад едното напиване!
Наздраве!
П.П. И що месиш римските пехотинци с гладеаторити - не ми стана ясно!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Щот съм не инвеститор. Не признавате за инвестиция парите на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, дет ги харча за усъвършенстване.
Наздраве!
П.П. Никъв меч няма да вадя. Ша нося орела на легиона от инвеститорЕ и кат са нафиркам, ща го загубя. И после следва децимация. Моли се не се случиш десети/двадесети/тридесети по ред на масата, кат започнем за отброявяме.
Всяко вложено левче в жена е безкрайно дългосрочна инвестиция. Иначе ше излезе, че си е чиста загуба. И не ни стрескай с порязване на всеки десети, щото ште фърлим в гладиаторски борби с модераторките. Нареждаме ви една срещу другите и почвате обръщате шотове. На тях по един, на теб 4-5 на кръг според те колкото са. Печели последния изпружен. И без да мамиш като се връзваш за бара.
Чак пък толкуз садо-мазо. Аз съм приветлив тип, ще ти се усмихвам и дразна на тема как се разглабя карабина. Пък ти ше черпиш,,,, ром след ром. Каке, ма що верно не вземеш да додеш на следващата среща да подплашиш малце спекулантската конкуренция. С твоите бедра и прасци на римски легионер ште облечем с римски бойни доспехи и въоръжим с къс меч, че да подгониш тез разтропани дребни и средни инвеститори. Размечтах се! Наздраве за светлите мечти!
Щот съм не инвеститор. Не признавате за инвестиция парите на по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието, дет ги харча за усъвършенстване.
Наздраве!
П.П. Никъв меч няма да вадя. Ша нося орела на легиона от инвеститорЕ и кат са нафиркам, ща го загубя. И после следва децимация. Моли се не се случиш десети/двадесети/тридесети по ред на масата, кат започнем да отброявяме.
Коментар