Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Я, Тянка прилежно окопала! Похфално! Наэдраве за усърдието!
Наздраве!Last edited by tnm; 04.04.2017, 22:00.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Копа, ама друг път. Тянката механизирала дейностите у Чужденеция и като отиде там, само контролира брането на плодовете и зеленчуците.
Наздраве!Last edited by Trakatrak'; 04.04.2017, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Те това е приказка!Нека се заглежда из небото и да дебне местния благодетел с частното летище. Спокойно да мога и аз да се ширя от Шипка до Луда Росица. Пък тя да бере жилезу и цветно тенеке. Наздраве за високите цели!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Няма кой...
Лелчето отвори едното учо и паз заспа, а Тянка копа лука в Чужденеция....
Приятен слънчев ден !
Наздраве за мързеливите и работливите !!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Яж си цацата тогава....
Аз си мезя с маринован паламуд а се оказа, че имам още два дълбоко замразени....Ще се мъча и с тях...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПаламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПаламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Аз си мезя с маринован паламуд а се оказа, че имам още два дълбоко замразени....Ще се мъча и с тях...
Наздраве !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Днес дали ша има каве?
Коментар
Коментар