Благодаря ти!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Аз не съм от милите, но ти желая късмет - всеки си има кусури и плюсове, та твоят основен плюс е, че "слезе" при хората в най-хуабвата тема. Всеки край е ново начало, а както казва народната мъдрост - човек не знае какво печели, когато губи, и какво губи, когато печели! Бъди здрава и имай вяра в себе си, останалото се нарежда.
П.С. И винаги си добре дошла в нашата тема, ние тук се самоцензурирамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
днеска черна котка се опита да ми мине пътя, и се чудех цял ден каква ще е бедата, а то ето каква стана, ще останеме без амстердам, лоша работа. Ще пия една глътка още и ще бегам и аз за тази вечер.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Разсмя ме!Побягвам там, където е най-добре да не се срещаме (не е гробищата
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНа Холандката късмет!
ако се затъжи за нас, да се регне и да дохожда в кръчмата,като редови посетител,ние няма да казваме,па и ще почерпим.
Поздрави на Чичо ако не се засечем!
Коментар
-
ей госпожи(госпожици) и господа - внимавайте с алкохоля))))) трупа килца на талийката и уголемява черното дробче)))) и др.))) Тнм - измислило съм една универсална наздравица - "за всеобщото благополучие")))) - имам я за всеки случай като готов рефлекс а и съм забелязало, че много й се радват))))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнение
Аз съм Българче- няма Чужденеция за мен.
Още мъничко ще подосаждам, но вече нямам резон да търпя безименни гадни коментари, без грам да съм ги заслужила.
Та! Летс гооооууу
По тази причина не съм разбрала, че ще сменяш работата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това Чужденеция е хабсолютно извън географията. Та, какво съм изтървала през дните на "затъмнението"?
Наздраве!
Още мъничко ще подосаждам, но вече нямам резон да търпя безименни гадни коментари, без грам да съм ги заслужила.
Та! Летс гооооууу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Най-пошъл колониализъм и експлоатация. Да пием за отрудените хора!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
ех малко завиждам на леля - сега може би спи замечтано гушната в сънчо, а пък аз имам сметки да правя, тривиални уж, но исках първо малко да поспамя преди да сте изпопадали по масите)))))))))))Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар