If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Амке, къде побегна? Който бил е контрольор с фуражка на глава и тежка палка в ръка нивгаш не забравя властта. Наздраве за реализираните правомощия и пълномощия!
Разсмя ме! Побягвам там, където е най-добре да не се срещаме (не е гробищата )
Безименния:
Не искам да цапам темата, но някои хора виждат само пред носа си. Какво ме интересува МТел бе, пич? Ти по какъв начин пък ме интересуваш, за да имам каквото и да било мнение за теб, та и реакция? Тук съм на работа, още малко.
Казах наздраве на готините хора, които са тук. Ти от къде се пръкна?
Добър вечер и от мен!
Да живее скорошната свобода!
Амке, къде побегна? Който бил е контрольор с фуражка на глава и тежка палка в ръка нивгаш не забравя властта. Наздраве за реализираните правомощия и пълномощия!
Някои от нас разбират вашата /модераторска/ свобода - като чиста слободия... Опропастихте една тема, защото сте пристрастни. Това е истината за вас. Няма да изпадам в обяснения. Бъдете здрави и пазете вашата /свобода/. Вашата "свобода" не е моя свобода.
Все пак ще се присъединя: да живее вашата скорошна свобода /за някои - слободия навеки/. Поздрави!
Те това е приказка!Нека се заглежда из небото и да дебне местния благодетел с частното летище. Спокойно да мога и аз да се ширя от Шипка до Луда Росица. Пък тя да бере жилезу и цветно тенеке. Наздраве за високите цели!
Получавам уртикария при пряк контакт с бивши комсомолски секретари. Затуй - нека си фърчи в небо и да се кефи на слънцето.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар