If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Родени сме уморени. Май в чешки сериал от 80-те го чух за пръв път. Твърде много се учим и късно почваме да заграждаме своето. Та затова така. И живеем в гмежта на големите градове. Наздраве за бягството в Ропотамо!
Ба, вЕрваш ли си? Нейната оптика е безотказна и не се поти. С теб Ше си Аби джепането тя /кака ти/!
Щом е имало самолетчета да кръжат - тя се е целила в тях, те са ѝ били на мушката... Абеее, друго си е - 300-400 кила и повече да паднат "отгоре": алумиН, жИлязУ и жица - чиста печалба! Теб кВо да те праИ? Ще ѝ мрънкаш на главата за бира в горещото и ще подтичваш след нея, вързан със синДжиря..., а тя Ше си проклинЯ късметЯ, че заради теб е изпуснала аеропланЯ...
Те това е приказка!Нека се заглежда из небото и да дебне местния благодетел с частното летище. Спокойно да мога и аз да се ширя от Шипка до Луда Росица. Пък тя да бере жилезу и цветно тенеке. Наздраве за високите цели!
С тази констатация изгъбарквам Кака, че отново пропусна да санкционира мойто шетане из хабитата. Запотила й се оптиката. Хубав край, хубави хора! Даже със самолетчета кръжат отгоре му се радват отвисоко. Наздраве за Предбалкана
Ба, вЕрваш ли си? Нейната оптика е безотказна и не се поти. С теб Ше си Аби джепането тя /кака ти/!
Щом е имало самолетчета да кръжат - тя се е целила в тях, те са ѝ били на мушката... Абеее, друго си е - 300-400 кила и повече да паднат "отгоре": алумиН, жИлязУ и жица - чиста печалба! Теб кВо да те праИ? Ще ѝ мрънкаш на главата за бира в горещото и ще подтичваш след нея, вързан със синДжиря..., а тя Ше си проклинЯ късметЯ, че заради теб е изпуснала аеропланЯ...
Знаете ли каква е разликата между габровския и севлиевския хляб? Габровският хляб в опаковката не се намира хляб, а дребни плодчета на габър. Пък в севлиевския към хляба има премия - кратуна. По средата между двата града те питат севлиевски или габровски хляб. Явно си ги различават.
С тази констатация изгъбарквам Кака, че отново пропусна да санкционира мойто шетане из хабитата. Запотила й се оптиката. Хубав край, хубави хора! Даже със самолетчета кръжат отгоре му се радват отвисоко. Наздраве за Предбалкана
пп Днес много уморителен ден...На обяд уиски с кола, след обяд уиски с кола...( кво да праи човек...трябва да пие нелегално..), привечер ракия със зелена салата.....
Пък после злословиш, че 4i40 бил мераклия / 38 годишен/
Наздраве!.
Че къф мераклия съм, аз съм кодошлия в нелегалност. Щото отдалеч е небрежно се бъзикаш, но навлезеш ли в хабитата, става каката си трака (по тракалото).
Коментар