Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПаламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПаламуда Санчо не е убава риба,както вече казах и преди,нея я даваме на Шопите,па те викат ура
Аз си мезя с маринован паламуд а се оказа, че имам още два дълбоко замразени....Ще се мъча и с тях...
Наздраве !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру.
Днес дали ша има каве?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
явно постоянно сме уморени
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКазват, че пролетната умора карала хората да мислят за пиене или самоубийство .... сипете .....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
кой сервира кафето днес?
Няма кой...
Лелчето отвори едното учо и паз заспа, а Тянка копа лука в Чужденеция....
Приятен слънчев ден !
Наздраве за мързеливите и работливите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ба, вЕрваш ли си? Нейната оптика е безотказна и не се поти. С теб Ше си Аби джепането тя /кака ти/!
Щом е имало самолетчета да кръжат - тя се е целила в тях, те са ѝ били на мушката... Абеее, друго си е - 300-400 кила и повече да паднат "отгоре": алумиН, жИлязУ и жица - чиста печалба! Теб кВо да те праИ? Ще ѝ мрънкаш на главата за бира в горещото и ще подтичваш след нея, вързан със синДжиря..., а тя Ше си проклинЯ късметЯ, че заради теб е изпуснала аеропланЯ...Нека се заглежда из небото и да дебне местния благодетел с частното летище. Спокойно да мога и аз да се ширя от Шипка до Луда Росица. Пък тя да бере жилезу и цветно тенеке. Наздраве за високите цели!
Коментар
Коментар