IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Птички пеят, на газовото барбекю скарата цвърчи, ракия в юзчето блещи, карабинерка се промъква по нощи.
    Пък после злословиш, че 4i40 бил мераклия / 38 годишен/
    Наздраве!.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Кога сбъркаш, все така да те наказват......

Наздраве !
      Птички пеят, на газовото барбекю скарата цвърчи, ракия в юзчето блещи, карабинерка се промъква по нощи.

Коментар

• Наздраве на всички които още допиват от неделята след изборите))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Затова сядайте винаги при младички сервитьорки. Най-много шамар да ви забършат. Наздраве за звучните шамари със свирки /живи свирни/!
          П. П. Кака още се не усетила какво й намеквам за оптиката. Слава Богу!
          Кога сбъркаш, все така да те наказват......

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Можело е и друг конфуз да се получи...

Ако в даден ресторант са наели и предлагат /доста често/ музиката - вокал и оркестър от 3-4 души, то на менюто им задължително е отбелязано "Жива свирка!"...

Та, ако "българчето по душа" - келнер - е наистина някое новопостъпило българче, а ти се позаинтересуваш, дали предлагат жива свирка - е възможно да се получи сакатлък от вида: "Няма - не искам!" .... ))
            Затова сядайте винаги при младички сервитьорки. Най-много шамар да ви забършат. Наздраве за звучните шамари със свирки /живи свирни/!
            П. П. Кака още се не усетила какво й намеквам за оптиката. Слава Богу!

Коментар

• morgen

мляко с нес -за продухване на тръбите

Че вчера ми хареса
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Навремето бях командировка в Скопие. Закусваме в хотела и на капучиното му викат бело кафе. Та една сутрин неразбудил се, викам дайте едно бело млеко. Келнерът, явно българче по душа, веднага почна ме бъзика, че млекото си е бело и млеко си ми донесе. Пък аз си мълча за грешката, че вече го бе донесъл. Требваше да му кажа, кафево млеко че искам. Кой знае кво щеше ми донесе?

Можело е и друг конфуз да се получи...

Ако в даден ресторант са наели и предлагат /доста често/ музиката - вокал и оркестър от 3-4 души, то на менюто им задължително е отбелязано "Жива свирка!"...

Та, ако "българчето по душа" - келнер - е наистина някое новопостъпило българче, а ти се позаинтересуваш, дали предлагат жива свирка - е възможно да се получи сакатлък от вида: "Няма - не искам!" .... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Провидението ща на запази, щото придаваме колорит на Кръчмата.
                  Наздраве!
                  Каке, надевам се фатума ме предпази от опасната близост с оптиката. Господи помилуййй...

Коментар

В кръчма без злополуки не може. Но пияния Господ го пази. А вазе полупияндета Кой ще опази???
                    Провидението ща на запази, щото придаваме колорит на Кръчмата.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Сипете ....

Наздраве, съкровище!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !

Полугосподите..... демек богините....Кът падаме, да падаме на меко....

Наздраве !
                        Кът падаш на меко глей след девет месеца некоя твоя частица да не изреве на току-що родено. 38-годишен мераклия ткъф.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          morgen
                          Навремето бях командировка в Скопие. Закусваме в хотела и на капучиното му викат бело кафе. Та една сутрин неразбудил се, викам дайте едно бело млеко. Келнерът, явно българче по душа, веднага почна ме бъзика, че млекото си е бело и млеко си ми донесе. Пък аз си мълча за грешката, че вече го бе донесъл. Требваше да му кажа, кафево млеко че искам. Кой знае кво щеше ми донесе?

Коментар

В кръчма без злополуки не може. Но пияния Господ го пази. А вазе полупияндета Кой ще опази???
                            Добро утро !

Полугосподите..... демек богините....Кът падаме, да падаме на меко....

Наздраве !

Коментар

• Сипете ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                morgen
                                специално за теб едно черно... вицче

- Добро утро! - каза пациент, по погрешка свален в моргата.
                                - Бе кво утро, бе... тук е моргата.
                                - Ми гутен морген тогава!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X