If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъхъъ, ама в едната нека да е ром, че ликьорът не ми е на сърце
И на мен така , ама незнам ще му се откъсне ли от сърцето друго и си мълча и чакам да видя , какво ще имам в купичката. Наздраве , tnm ! https://m.youtube.com/watch?v=lzQ8GDBA8Is
Закусвате със сладки, а? А килограмите, а кръвната захар, а? Я, оставете сладките за мен, пък вий бягайте се притеглите и прегледате. Контрол трябва се оказва!
Не се чувствай засегнат от многословието си
Аз просто написах източна мъдрост
Недей гузно да се оправдаваш,аз нямам предвид никой,и лоши мисли нямам също
Добронамерен съм отвсякъде
Не държа на мнението на другите за мен, но дори ти да ми беше най-големият приятел, при подобни твои /сериозно написани мнения НЕЕДНОКРАТНО, придружени и със забележки за многословие/ - не бих ти изпратил като отговор само една точка, за да кажеш, че съм умен... /защото не съм бил многословен/... хехеххе - той ще ми дава оценка!!! ))
Ега ти критериите! Ако желаеш около теб да има пълно безмълвие - намираш начин да отидеш в някоя пещера като отшелник. Гаранция - никой няма да ти пречи на усамотението... ))
Речта е присъща на хората. Тя е предназначена ЗА ХОРАТА! Останалата жива твар е безмълвна. Не зная, дали това те впечатлява, но въпросът ми е риторичен /просто, защото си чеша езика/... Всъщност, тук не разговаряме, а си пишем постове, както и не пием, но казваме "наздраве!" и нищо не би трябвало да ни пречи в "общуването", ако и да е виртуално.../разговорите пречат само на хора като теб - дано и на другите си реално съкествуващи приятели не забраняваш да говорят.../
Мисля, че съм ясен. Та, така: наздраве! /а теб никой не те задължава да говориш, нито пък да отпиваш от чашата си/...
Не се чувствай засегнат от многословието си
Аз просто написах източна мъдрост
Недей гузно да се оправдаваш,аз нямам предвид никой,и лоши мисли нямам също
Добронамерен съм отвсякъде
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар