IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Който говори много не казва нищо.

Наздраве.
    .....

Наздраве !

Коментар

• Който говори много не казва нищо.

Наздраве.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Размечтах се ...
        Спомни си всичко, вечна моя… Ах, времето изтече.

И точно петдесет години навършиха се вече.

Дори за мен, дори за тебе звучи невероятно.

И няма никаква надежда за връщане обратно.

Бай Недялко - " Мрън - Мрън "

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

.................................................. ....

пп Ако знаеш кво ти написах.....и изтрих...
          Размечтах се ...
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Какво става в таа кръчма? Много сте се разприказвале. Май всички сте сръбнале от топлата ракийка. А Бай Чиче направо го удари през просото към бургаски поетични вечери. Шта тряа са снимам кат отруден работник с мръсно бял потник, с кафеви гащи, загащени с пойсок, на ходилата с пробити хавлиени чорапи стърчащи извън джапанките светло сини. Наздраве!
            П.п. Като млад много уважавах хавлиените чорапи, че ми пазиха ногите от претъркване. Ама пусти етикат. Кат си млад кво ти пука за етикета. Сега да ма върнат в младини, обещавам никви хавлиени чорапи. Ма де го тоя, кой ша ма върни?
            Last edited by Trakatrak'; 04.09.2017, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Чичо, готин е Недялко, жив и здрав да е ))) Ама и ти как се сети, опасен чичо си, ей ))))
              Никой сериозно не вярва, че ще се случи със него..

Беше… И смешно… И грешно… Младо ни беше… Къде го?

Стига ме гледа накриво… Ах, упорита кратуна…

Дай ми поне един път истински да те целуна.

Бай Недялко - "Мрън - Мрън"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                "О, боже, закъде съм… Шегата настрана. Почти не се заглеждам във хубава жена. Сънят ми е реалност… Реалността е сън… И значи… И изобщо… И въобще… Мрън-мрън!" Недялко Йорданов - "Мрън - мрън"
                Чичо, готин е Недялко, жив и здрав да е ))) Ама и ти как се сети, опасен чичо си, ей ))))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хайде, хайде ... и ти не изглеждаш чак толку зле на снимката. Стига си фалил Trakatrak'.
                  Наздраве!

П.П. Не може да се отрече, че сте си лика прилика.

.................................................. ....

пп Ако знаеш кво ти написах.....и изтрих...

Коментар

стига мрънкане! Да ставаме и да посрещнем слънцето )) добро утро кръчма )))
                    "О, боже, закъде съм… Шегата настрана.

Почти не се заглеждам във хубава жена.

Сънят ми е реалност… Реалността е сън…

И значи… И изобщо… И въобще… Мрън-мрън!"

Недялко Йорданов - "Мрън - мрън"

Коментар

• бе той се вижда кой мрънкалника
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

стига мрънкане! Да ставаме и да посрещнем слънцето )) добро утро кръчма )))

ТаА ми изглежда като ония дами, настроените да заповядват и които размахват камшика, с плътно прилепналото черно костУмче... Играе го "строгата господарка"... "стига мрънкане!"...

Е, що пък? Не казваш кВо стана със слънцето? Не изгря ли, без да е специално посрещнато? )) Я ни просветли, кой те действаше по този начин - със заповедта: "стига мрънкане"? Мииии - много си мрънкалО, очевидно. И кВо - ти си мрънкаш така, неангажиращо: мрън, мрън, мрън..., па той - изведнъж те стряска: стига мрънкане!!! Да ставаме!!! Вдигай се бързо! Поооостави щика!!! За бой!!!

Поставяше ли ти и каска на главата? Караше ли те да се окопаваш? Много дълбоко ли те караше да забиваш шанцовия Струмент?

Ама и ти не му оставаш длъжнО, нали: ако имаш някакъв чин в армията - сигурно още по-дълбоко го караш да влиза /в окопа/? ))

Коментар

Избелял каскет, мръсносиня блуза, апатия в погледа личи...Тракащия пак първака пие и дърти кокали дрънчи.....

Наздраве !
                          Ама съм хубавец, а? Глей къф дълбок, проникновен поглед вада. Дори ти се не сдържаш ме потупваш окуражително по рамото: Млад си - викаш - Драка, много ракия още има извариш край казана. Но аз клекнах, падна ми.... тонуса и други работи ми клекнаха.
                          Тъй редеше старият Бай Чиче и се усмихваше лукаво, припомняйки си добрите дни кога му викаха само Чичо.

Коментар

Избелял каскет, мръсносиня блуза, апатия в погледа личи...Тракащия пак първака пие и дърти кокали дрънчи.....

Наздраве !
                            Хайде, хайде ... и ти не изглеждаш чак толку зле на снимката. Стига си фалил Trakatrak'.
                            Наздраве!

П.П. Не може да се отрече, че сте си лика прилика.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Моргееен
                              Кавенце
                              Хубав слънчев ден
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Избелял каскет, мръсносиня блуза, апатия в погледа личи...Тракащия пак първака пие и дърти кокали дрънчи.....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X