IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ще е студенко (дано на бфб се сгорещи). Пуснал съм печката. Готварската. Манджа къкри във фурната. И пак студено. Подсеща времето, че му е време се приготовляват сгряващи напитки.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      стига мрънкане! Да ставаме и да посрещнем слънцето )) добро утро кръчма )))
      Да го посрещнем - ама, де го!?
      Мрачни оловни облаци са покрили небето и тежко са надвиснали над талазите от сребриста мъгла, които покриват гледката към Бълганя. Май ще отложим посрещането за по-късен час. Да речем, след като си изпием сутришното кафе.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• стига мрънкане! Да ставаме и да посрещнем слънцето )) добро утро кръчма )))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          ........................

Малко съм ядосан на Безимен....
          Начи аз черпя по-нежната, умна и красива част от форума с 25 мл ракия и половин чери, а той ( продажника му ) разни чаши с еликсир размята по темата...Мани вида и красотата ( дет се усеща аромата ), но кът сложил и една сребърна лъжичка...Неустоимо....
          Ако мога да се предам без бой и да река - "Темата е Ваша"

ЧичА, оти да се кОсиш - като ке ти мине? Не съм ти съперник! /рече и отсече/...

Те - днешните дами - май се впечатляват повече от шоколадчето, а? Ми - лошо няма: сладичкото стимулира всичко, от което сме съставени, пък и някак те мотивира за нов живот, за фантазии, мечти...

Да де, ама мечтите пък са като детския балон /да се върна към реалността, въпреки, че не е лошо да помечтаем.../. Колко му трябва на балончето? Току казало "пук" и "голямата" мечта ни спаружила... Та - оти да се кОсиш?

Нещата никога не са такива, каквито ги фантазираме в нета /постулат!/

Друго си е черито и ракийката. Материални са и някак - можеш да ги докоснеш, не, а дори и да ги хапнеш и пийнеш..., а целувката с чашката май е нещо непреходно, а... А??? /за разлика от другите целувки: днес ги има, а утре - по-ефирни и подобно на детското балонче - мани ми се от главата, щото ме боли от вчера/... Сетих се за онзи виц: мъжът влиза ухилен в кухнята, при благоверната..., приближава с танцова стъпка зад нея и нежно я докосва по задните прелести... "Скъпа, знаеш ли какъв ден е днес?- пита я той с нежно гласче, което предполага сласт и приятни изживявания в следващите часове /или може би минути??? /.... Тя е ядосана днес, но върши кухненската работа. Отговаря му троснато:
          - Не зная!
          -Скъпа, днес е международният ден на оргазма! Скъпа! - още по-недвусмислено я погалва той отзад...
          - Жалко - отвръща му тя - защото сме точно в средата на седмицата на половото въздържане! - отрязва го тя...

Ми - те тук са чувалЕ за моята лУбоФ, когато към четвъртинка диня - добавям малко узо. По-досетливите сигурно ще попитат, къде ги намирам тия малки дини? Ми - не мога да ги намеря, но малко над 6 килЦа има... Бе - кило и половина /четвъртинка/ - ми идва супер! Къде я слагам - не зная, но наистина се лепи някъде по мен... ))

... освен тВа - ти кО, сЯ - с тВа... "неустоимо"? Не съм сложил нещо тук за съблазняване! Още повече това е валидно за мъжката част, но зная, че сме правилно ориентирани. Казвам го за всеки случай, за да не ни накацат някои с обратниТЕ ИМ ориентации... ))

Коментар

Добро утро !
            бахти времето - от вчерашна жега, до тропическа буря днес.....
            Викам на облака .."Спри се бре, ходи при Тракащия да му поливаш реколтата..При мен само пъпеши има и на тях дъжд не им трябва..."
            На "Нивата" му разказвам, "Градушка' рецитирам...не вдява....За един час иска да навакса месеца..мааама му.....

Начи аз черпя по-нежната, умна и красива част от форума с 25 мл ракия и половин чери, а той ( продажника му ) разни чаши с еликсир размята по темата...Мани вида и красотата ( дет се усеща аромата ), но кът сложил и една сребърна лъжичка...Неустоимо....
            Хубаво си го нахокал тоз облак. Така си му зел страха, та той спря чак на Свети Никола и поосвежи въздуха и в хабитата. Благодарим ти!
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тез момкови сълзи ка змийски зъби изглеждат. Зловещо! Я, направи отвара от тех, да видим ще ли се просълзим.
              Още не е дошло време да се вадят корените, па те са лечебните в билката. Късна есен преди да падне сняг или рано на пролет, преди да се разлисти.
              Наздраве!
              Мечо

Коментар

• Добра вечер кръчма! Да отворим душата за последното лятно слънце до слънцестоенето https://www.youtube.com/watch?v=wn1vzEe_QlQ
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Добро утро !
                  Викам на облака .."Спри се бре, ходи при Тракащия да му поливаш реколтата..При мен само пъпеши има и на тях дъжд не им трябва..."
                  На "Нивата" му разказвам, "Градушка' рецитирам...не вдява....За един час иска да навакса месеца..мааама му.....

Аааааа, благодара, благодара, помага дъждът.... там къде има. Добре е да мислиш за ближния. Черпа с ракиа и салатя от свободне домате.
                  Last edited by Trakatrak'; 03.09.2017, 20:00.

Коментар

• Добро утро !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Най-обикновена китка. Вярно, не толкова известна като момината сълза, ама е добре позната билка в средите на лечителите. Между другото, помагала при подагра. Но и тя, като момината сълза е отровна, та затова трябва да се внимава при употребата й.
                      Наздраве!
                      Тез момкови сълзи ка змийски зъби изглеждат. Зловещо! Я, направи отвара от тех, да видим ще ли се просълзим.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Туй за сутрешно излитане
                        На едни за излитане, на други за приземяване. Аз лично се приземих на село сред сушата. Поливам, а след малко дъжд, гръмотевици, вятър студен. Викам си, дано Чиче е насред полето.... да посрещне с голи гърди спасителната влага.. Че то при него кво да спасява. Даже с спря похвалва. Затвори фабриката, значи. А при мен клони се кършат от домат. Що не съм ги вързал. Така е като отглеждам свободни домати. Цената им дали е двойна, а? Абе, салата за ракията да има. От свободни домати. Ритуално заклани. Наздраве за пиандур-ритуалете!

Коментар

• Тия сладките неща и аз много ги обичам.
                          Искам и аз.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Наздраве на всички виртуални пиячи ! и виртуални любовници , че Анди се притеснява от директния изказ.
                            Last edited by majnata; 03.09.2017, 16:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Замислих се колко е хубаво , че има истински мъжкар в тази Кръчма , с богато въображение и такова разбиране за душевността и не само на дамите . Пък и не е стиснат на почерпки и съждения. И се сетих , че мнозинството в семейството му са дами (по негови думи) и при това положение не е чудно , че има такъв богат опит и разбиране на женската душа и фантазии и т.н.

Хмммм! Толкова суперлативи наведнъж - скоро не бях чувал за себе си. Прекалено сложно ми е за разбиране. И мой цитат???? /щипя се, дали не сънувам/...

Тъй като ме гони една параноя, веднага си зададох въпроса - този пост сама ли го е писала дамата /леля/, или, след подсказка от една до две съфорумки... Ми аз самият, толкова много неочаквани за самият мен неща научавам за себе си, че ми е трудно да ги асимилирам... и накрая все се съмнявам, че характеристиката е на някой друг... чичо..., за който са валидни думите на един писател /приблизителен, перефразиран цитат/, че: този /чичо/, когото обичаш в него /или имаш добри чувства към него/ - е по-добър от самият него..., той /чичото/ - признава, че не е такъв..., но /казва чичото/ - ти го обичай /или имай добрите си чувства към него/ и той ще се постарае да стане по-добър от самият себе си...

Малко оплетено го казах, но се разбира...

Женската душа и фантазии... Сложни категории. Някои реализирани фантазии често се превръщат в трагедии... Особено, ако някой е "кривнал" в някаква посока, уж - за кратко... Най-тъжното е, че душа и фантазии се "пречупват" с времето. За това, често имаме вина ние, мъжете, нооооо..., в голяма степен имат вина и самите дами. Извиняват ги само повика на природата и желанието за майчинство, след което доста често почва трагедията на невъзможните компромиси... Е, не винаги е така, но нещата се променят и не са ония, които са фантазирани някога. Казваме дума. Камъкът е хвърлен! Връщане назад във времето не е възможно. Животът бил суров. /гледам учудено/

Животът е такъв, какъвто си го направим. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                                Бреййй - то, докато човек приготви едно мокачино - вече има и втора кандидатка... ))

Едно ви се полага, щом не мислите отначало да посочите правилната бройка... ЕгоиЗки! )) С една лъжичка - за двете желаещи!

Мисля, че няма да се затрудните, а и така ще докажете, че нямате егоистични подбуди. Я се целунете и хващайте лъжичката: всяка да дава на другата в устата, като нарочно всяка омазва другата по лицето... Приятна картинка!

Малко фантазии по вечерно време не са излишни! ))

Замислих се колко е хубаво , че има истински мъжкар в тази Кръчма , с богато въображение и такова разбиране за душевността и не само на дамите . Пък и не е стиснат на почерпки и съждения. И се сетих , че мнозинството в семейството му са дами (по негови думи) и при това положение не е чудно , че има такъв богат опит и разбиране на женската душа и фантазии и т.н.

Коментар

Working...
                                X